- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.959
- 248
pardon tum yaziyi okumadiniz seklinde anlamistim yazida belirtiyor konu sahibi esim musteri ariyor dedi diyor. iki gun ayni satte aramis.Tüm sayfaları okuyamadım sordunuz mu eşinize kim aramış? Millet kocasıyla kendisini anlatmaktan sormaya fırsat bulamamış, merak ettim
Suçlu olduğunda bağırırsa siz daha çok bağırın. Bu şekilde geri adım atmasını sağlayın. Hem suçlu hem güçlü olurlar zaten...Üste çıkıp herkesten çok bağırıyor suçlu olduğunda ben bunu yaşamak istemiyorum. Ben istiyorum ki kaçacak deliği kalmasın her şeyi yalansız anlatsın. Bağırıp üste çıkamadın köşeye sıkışsın.
Güven verilirse kurcalanmaz ki :)Ama cidden ya biz kurcalamayiz. Esim bana guvenmis ben de kendisine guveniyorum. Butin hesap sifreleri bende bu arada :)
Kurcalarım hatta altını üstüne getiririmTelefonunu kurcalar mısınız? Ya da kurcaladınız diyelim sizi rahatsız eden,kafanıza takılan bir şeye denk geldiniz. Bunu ona nasıl sorarsınız?
Cuma akşamı telefonu çaldı hatta gece sayılır 11 gibi. Açmadı. Ama numarayı isim olarak değil garip bir şekilde kaydetti göz ucuyla bakıyorum bende. Üstünde durmadım. Ertesi gün akşam yine aynı saatlerde o kişi aradı açmadı müşteri ya bu saatte arıyor dedi (grafik tasarımcı). Ertesi gün kontrol etmek aklıma bile gelmemişti okunmamış mesajları görene kadar. Girdim baktım merak ettim ama o açmamış mesajları bende açmadım sadece en üstte yazanı okuyabildim evleniyor musun? Yazıyor. Yine soramadım telefonu geri verdim. İşkillendim ya sabah erken kalktım o işe gitmeden yine baktım hala okumamış ama o kişi daha çok mesaj atmış ve en üstte yine sende eğer uygunsanYazmış. Telefon kayıtlarına baktım gün içinde 5-6 kere arama olmuş eşim mi aramış o mu aramış ayrımı yapamadım görmesin diye hemen kapattım yerine koydum. Şimdi işe gitti. Hiç bir şey olmamış gibi napıyorsun filan yazıyor cevap vermek içimden gelmiyor. Sormazsam nefes alamayacak gibi hissediyorum. Ama sorarken de kurcalamış durumuna düşmek istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Kocanin evli oldugunu bilmiyor mu ki bu kisi?
Konunuzu takip ediyordum sizin adınıza sevindim....
Ben %90 başka kadın çıkacak sandım böyle ters köşe görmedim daha önce
Resmî yoktu profil resmi kullanmıyordu. Sadece eşim gece arayan diye kaydetmişti. Resmî küçük de olsa anlardım erkek olduğunu ama resim yoktuayy kiz profil resmine bakmadin mi adam varya resimde ay iyi ya tek bole olsun cok sevindim bosuna guvenmemissin esine ❤
Bu fotoğrafa baskı yap altına da bunu yaz demek istemişBen %90 başka kadın çıkacak sandım böyle ters köşe görmedim daha önce
Yalnız Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in fotoğrafına evleniyor musun yazması
Saglik olsun bole olmusya sevindim yazmadim ama takipteydim aklimda sen vardin bugun cok sevindim inan ara anneni hemen rahatlasin kadinResmî yoktu profil resmi kullanmıyordu. Sadece eşim gece arayan diye kaydetmişti. Resmî küçük de olsa anlardım erkek olduğunu ama resim yoktu
Ayyy şaka gibiBu fotoğrafa baskı yap altına da bunu yaz demek istemişGrafik tasarım işi yapıyor eşim
Kızım telefonla oynarken bu sayfa açılmıştı elinden aldım gördüm ama sana konduramadım günlerdir sustum. Bu sabah mesajların hala açılmamış olduğunu gördüm merak edip baktığımda o yüzden telefonunu açar mısın bakmak istiyorum dedim. Açtı verdi elime.Konunuzu takip ediyordum sizin adınıza sevindim....
Yalnız ne dediniz eşinize?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?