Eşinizin telefonu...

Tüm sayfaları okuyamadım sordunuz mu eşinize kim aramış? Millet kocasıyla kendisini anlatmaktan sormaya fırsat bulamamış, merak ettim
pardon tum yaziyi okumadiniz seklinde anlamistim yazida belirtiyor konu sahibi esim musteri ariyor dedi diyor. iki gun ayni satte aramis.

evde esiyle olmasi gereken saatte arayabilen bir ve evleniyor musun yaziyor.. belli ki kadin bilmiyor evli oldugunu.. baska turlu cinsel anlamda ya da cocuk sahibi olamama vs gibi sorununuz var miydi.. ne kadar zamandir evlisiniz.

Bana da sanalda tanisilmis ve flort edilmis ama sıkılınca da evleniyorum diyerek kaçmaya çalışmış gibi geldi. Engelleyebilirdi de aslinda, bir de yanınızda otururken kendisini arayan numarayi acmayip sonra kaydetmesi de ilginc. Demek istedigim kurtulmak istiyorsa neden numarayi engellemek yerine kaydetsin. Hicbir mantikli aciklama bulamiyorum su an.

Suçlu olduğunda bağırırsa siz daha çok bağırın. Bu şekilde geri adım atmasını sağlayın. Hem suçlu hem güçlü olurlar zaten...

Kurcalarım hatta altını üstüne getiririmsenin gördüğün gibi şeyler görsem de uyuyosa bile uyandırırdım ayrıca nasıl merakına yenik düşmeyip diğer mesajları okumadın helal olsun

hayır.
o da kurcalamaz.
zaten ortada duruyor telefonlar.
hatta bazen whatsapp dan yazıyor arkadaşları sen yaziversene der

Sizin de bunca mesaj arasında sadece iki tanesini gormeniz ve bunlarin da bu mesajlar arasinda tek suphe uyandiracak mesajlar olmasi

ayy kiz profil resmine bakmadin mi adam varya resimde ay iyi ya tek bole olsun cok sevindim bosuna guvenmemissin esine
Resmî yoktu profil resmi kullanmıyordu. Sadece eşim gece arayan diye kaydetmişti. Resmî küçük de olsa anlardım erkek olduğunu ama resim yoktu

Resmî yoktu profil resmi kullanmıyordu. Sadece eşim gece arayan diye kaydetmişti. Resmî küçük de olsa anlardım erkek olduğunu ama resim yoktu
Saglik olsun bole olmusya sevindim yazmadim ama takipteydim aklimda sen vardin bugun cok sevindim inan ara anneni hemen rahatlasin kadin

Konunuzu takip ediyordum sizin adınıza sevindim....
Yalnız ne dediniz eşinize?
Kızım telefonla oynarken bu sayfa açılmıştı elinden aldım gördüm ama sana konduramadım günlerdir sustum. Bu sabah mesajların hala açılmamış olduğunu gördüm merak edip baktığımda o yüzden telefonunu açar mısın bakmak istiyorum dedim. Açtı verdi elime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…