esinizin telefonunu karistiriyor musunuz?

bi kere yeltendim.. Yüzüme gözüme bulaştırdım gizli bakarken Baskın yedim; Lafımı yedim ama tribin kralını yaptım.. ''sen bana nasıl karıştırırsın'' diyen adama ''sen bana nasıl böyle hesap sorarsın Bakmamdan korkacak ne vardı, sen neden cekınıyosun, Elime alamazmıyım bu telefonu bla blablabalabalab bla... Sonuç Pişman olmuştuk

Ben bazen sıkılınca bakıyorum. Kendim sosyal medya kullanmıyorum onun hesaplarına bakıyorum ama vakit geçirme amacli. Yoksa güvenmedigimden ya da açığını aramak için filan değil tabiki :) bazen de whatsapp konuşmalarını okuyorum sonra da ona söylüyorum su arkadaşın evleniyormus bu arkadasınin doğum günü varmış vs benim esim boyle şeyleri umursamaz o acıdan sorun olmuyor ama saygısızlık olduğunu düşünen biri olsa illa karıştırayım demezdim... ayrıca zaten birşey yapacak olan seni ayakta uyutur herşeyi yapar sen de kontrol bende zannedersin

Kendiminkini bile mecbur kalmadıkça ellemem ben
Her uygulamayı yüklemem, alo nasılsın şu iş ne oldu der kaparım hala
İyiyim böyle
Eşiminkine de bakmam

böyle şeyler için vakti nasıl buluyorsunuz?

karıştıracak kadar vaktim olmuyor ki evde :)
olsa da karıştırmam, yine vaktim daha değerli, kitap falan okurum

şüphelendiğim bir durum varsa durumlar değişir, o zaman da gizli değil kavga ede ede alır bakarım muhtemelen, gizli işi hiç sevmem. doğru olmayabilir tabi ki.

Benim genelde aklıma gelmez bazen telefonunda bi işim olurda aklıma düşerse ne var ne yok diye öyle bi kırk yılda bir bakarım alenen. Ben rahatım baya eşime de güvenirim.

Ne ben onun telefonuna bakarım ne de o benim ama bsksamda hiç bisey demez gizli tutmaya çalışırsa karistiririm ama

karıştırmak mıı aaa cok ayıp kim ben mi aslaa (defalarca yapmışlığım vardır yeter ki çaktırmayın

Eşim en başlarda benimkini karıştırır sorunca Yooo bakmadım ki der wc kaçardı açtığı sayfaları kapatmadigindan hemen anlardim:))) arada bende alıp bakıyorum çok eğlenceli oluyor alışveriş yaptığımda eşimin telini veriyorum bana gelen indirim mesajlarına bakıyorum :))

Sevgilimin telefonu nu hep karıştiririm haberli habersiz her turlu hiç sorun etmez hatta hosuna bile gidiyo kiskanildigini hissetmek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…