Eşinizin veya sevgilinizin bazı huyları sizi sinir ediyor mu?

alemsiniz kızlar......
ya da pardon ya alem eşlerimiz....

benimkinin de ev içerisinde türlü türlü huyları var....dağınıklığı,pek yardım etmemesi...canı isteyip yaptığında da piyango bana çıkmış gibi davranması vs. vs.
wc sıkıntısını pek yaşamadım,ya da henüz o derece dikkat etmedim....
ama benim en sinir olduğum huyu...ablası duyup ta birşey diyecek diye....ablasının görüşmediği ama bizim görüştüğümüz insanlara uzak durmaya çalışması.....nefret ediyorum bu huyundan....

ay hepsinin değişik değişik huyları var yaa, onlarla da olmuyor onlarsız da :)
ben bide eşimin çoraplarını günlerce yerinden almamasına gıcık oluyorum, toprağa karıştı çorapların diyorum gülüyoruz :)))

Sende kendimi gördüm canım,bizde tıpa tıp aynıyız:92:

Yaa sorma canım ama bazen şükrediyorum iyi ki kötü alışkanlıkları yok futboldan ne çıkar ki diye ama işte sinir oluyo insan ister istemez.
Wc hikayelerini duyunca eşimin sinir olduğum yönlerinden biri de wc de penguen,leman,uykusuz vs.okuması ve bunları arşivleyip dolaba kaldırması küçük bir dolabım var baştan aşağı sırayla üstüste konulmuş dergiler yığınla hem de.
Dedim o dergiler bi böcek yapsın hepsini yakarım,eğer yakarsam o da beni yakarmış hahaayyy..

Eğlenceli hale gelmiş anlatımlarla konu
wc alışkanlığı cidden ilginçmiş. Bizde olsa bende ya tutup kolundan çıkartırdım ya da sandalyemi alır yanına giderdim birlikte geçirirdik zamanı 1 saat adamı wc de mi beklicem imkansızz:90:

bayılıdım hepinize

benim sevgilimin öle sinir olduğum huyları yok
inşallah olmaz da

süpermiş bu
ben de deneyeyim bunu evi toplama konusunda

eşimin her an yanımda olmasından sıkılmaya başladım
ilk zamanar iyiydide artık 6 yıl olacak evleneli hep dipdibe üffff

Akşam akşam iyi geldi bu topic Benimkinin dağınıklığı beni deli eder. Çocuğumuz yok ama evi toparlamasam 2 günde savaş alanına döner. Hasta falan olup da iş yapacak halim olmadığında evin hali içler acısı. Bir de eve gelir gelmez doğru banyoya sokup ellerini yıkatıyorum zorla. Öğrenemedi gitti şunu

bazı huyları mı? Aman allahım yanlış duydum galiba.neredeyse çoğu huyu beni delirtir.ama en önemlisi bencil,egoist bir kişiliğe sahip olması...mesela acıkmışsa kesin hemen yemek yemezse açlıktan ölecektir.ama ben acıkmışsam çok sabırsızımdır.....

benim sözlüm de çok garip.. biz de ben tuvalette 2 dakka durup çıkıyorum diye kavga ediyoruz. üstüne kapiyi kilitlicem tuvaletteyken hemen çıkıyosun sonra karnın ağriyo tam yapmiyosun diyor. kendisi en az 20 dakka kalır, o da laptop aşamasına geçmedi henüz, telefonda araba yarişi oynar, bir de benimle konusmaya çalişir, sohbet eder.. çok fazla karişir bana.. tuzu çok kullanmama,ekmeği çok yememe.. sinir bozacak derecede karişir. iyiliğimi düşünür güya ama sıkıyor yaa.. bir yerim kaşinsin, kaşimama bile laf söyler derini yirttin kaşima demiyomuyum ben sana der. yüzüme sivilce lekelerim için bişeyler sürerim laf söyler.. adam resmen menajerim gibi davranıyor.. hastaysa zaten ayvayı yedim demektir.. hiç çekilmez.. kapriste en son safhaya ulaşir.. uykusu yoksa uyutmaz.. açsa huzur vermez.. canı skkınsa can sıkar.. hastaysa hasta eder.. oof ooooffff..

Dranas bu topik çok güzel olmuş. Okurken çok eğlendim. Benimkinin de aşırı dağınıklığı var. Evi savaş alanı gibi bir de her gittiğimi mutlaka bana ütü yaptırıyor sinir olıyorum ütüden nefret ederim.

Sanki nişanlın değil de annen tövbe tövbe

Sanki nişanlın değil de annen tövbe tövbe

anneden beter yaa.. konusuyorum canım diyorum annem bile bana böyle karişmadi.. yapma bu kadar diyorum küsüyor daha karişirsam ne olayım diyor..ertesi gün bir msj "kaç soru çözdün bugün bakiiim, mat çaliştinmi " aslında niyeti çok iyi, ama özgürlüğüm kısıtlanıyormuş gibi hissediyorum.. hayırlısı olsun bakalm..

Canım adam bunu huy edinmiş. Kızsan ne olacak iki gün yapmaz sonra yine yapar. Bana çok şeker geldi hala gülüyorum.

benim nişanlımın da tuvalet rekoru simdilik 30 dk..evlendikten sonra ne olur bilmem..kendisi birde hastalık hastasıdır..yok gözlerim kızardı atesim cıktı midem bulandı hasta oldum ben der durur..çok da mızmızdır..

bakımlı olması.saçlarına iki saat fön çeker,kendine aynada bakar falan,kadın kuaföründe saç kestirir,saç kesimine bi ay önceden karar verir ohoo ben bile bakımlı olduğum halde pratiğim hemen hazırlanırım

Kendimi çok pasaklı hissettim bunu okuyunca

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…