Sende kendimi gördüm canım,bizde tıpa tıp aynıyız:92:
Aslında düzgün yap falan demesen de teşvik etsen onu. Düşünsene onun yüzeysel yaptığı bir şey bile senin işini kolaylaştırır. Yaptığı sey bir seye benzemese bile "aaa harika olmuş ellerine sağlık" falan desen gururu okşanır. Böyle böyle alışır belki.
Çünkü benim eşim de yapmıyordu, harikaydı mükemmeldi, benden iyisindi derken cuma günü eve bi gittim yemin ederim mis gibi olmuştu heryer :) Yemeğim de hazırdı salatayı yapıyorduD
Senin salataların süper yaa nasıl yapıyorsun bana da öğret diyorum :) Vermem sırrımı diyor hep o yapıyor
benim sözlüm de çok garip.. biz de ben tuvalette 2 dakka durup çıkıyorum diye kavga ediyoruz. üstüne kapiyi kilitlicem tuvaletteyken hemen çıkıyosun sonra karnın ağriyo tam yapmiyosun diyor. kendisi en az 20 dakka kalır, o da laptop aşamasına geçmedi henüz, telefonda araba yarişi oynar, bir de benimle konusmaya çalişir, sohbet eder.. çok fazla karişir bana.. tuzu çok kullanmama,ekmeği çok yememe.. sinir bozacak derecede karişir. iyiliğimi düşünür güya ama sıkıyor yaa.. bir yerim kaşinsin, kaşimama bile laf söyler derini yirttin kaşima demiyomuyum ben sana der. yüzüme sivilce lekelerim için bişeyler sürerim laf söyler.. adam resmen menajerim gibi davranıyor.. hastaysa zaten ayvayı yedim demektir.. hiç çekilmez.. kapriste en son safhaya ulaşir.. uykusu yoksa uyutmaz.. açsa huzur vermez.. canı skkınsa can sıkar.. hastaysa hasta eder.. oof ooooffff..
Sanki nişanlın değil de annen tövbe tövbe
anneden beter yaa.. konusuyorum canım diyorum annem bile bana böyle karişmadi.. yapma bu kadar diyorum küsüyor daha karişirsam ne olayım diyor..ertesi gün bir msj "kaç soru çözdün bugün bakiiim, mat çaliştinmi " aslında niyeti çok iyi, ama özgürlüğüm kısıtlanıyormuş gibi hissediyorum.. hayırlısı olsun bakalm..
süpermiş bu
ben de deneyeyim bunu evi toplama konusunda
bakımlı olması.saçlarına iki saat fön çeker,kendine aynada bakar falan,kadın kuaföründe saç kestirir,saç kesimine bi ay önceden karar verir ohoo ben bile bakımlı olduğum halde pratiğim hemen hazırlanırım
bakımlı olması.saçlarına iki saat fön çeker,kendine aynada bakar falan,kadın kuaföründe saç kestirir,saç kesimine bi ay önceden karar verir ohoo ben bile bakımlı olduğum halde pratiğim hemen hazırlanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?