Eşinizin veya sevgilinizin bazı huyları sizi sinir ediyor mu?

hayatm seninde bir derdin bitmden bir tane daha çıkıyo başm döndü valla adam iki işi birden yapıyo ne var bunda canm

Konu içeriği nedeniyle "İlişkiler,duygular ve hayatın içinden"başlığına taşınmıştır.

Çok enterasan kadın kuaföründe saç kestirmesi ilginç gerçekten. Eşim berberde saç kestirirken arka enseyi sir ağdayla almışlar kıpkırmızı geldi siz nasıl dayanıyorsunuz canım çok yandı dedi

Alışverişe çıkıyoruz mağazaya girdik yanımıza görevli biri yardım etmek amacıyla gelmesine sinir olur. Çoğu zaman böyle durumlarda mağazadan kaçar. Ben de biraz rahat ol yardım ediyor diyorum ben yardım istersem çağırırım tepemizde dikiliyor diye sinirlenir bu huyuna da sinir oluyorum.

hemde nasıl...
dediğim dedik hallerine sinir oluyorum...
hoş, öyle bir kıvama getiriyorum ki onu benim istediğimi kendi istiyormuş sanıp bu böyle olacak diyor

aynı benimkide yapıyor bunu bunların hepsimi bir birine benzer yahu:44:

ayy buna çok güldüm canım yaa

benim nişanlımda çok hasta olduğum bi dönem çorba yapmıştı bana sanırım ilk ve sondu
sen git bakkaldan 3 tane farklı hazır çorbayı almış karıştırıp pişirmiş
-aşkım bu ne çorbası?
-aşk çorbası aşkımı katarak yaptım
-ama sanki tadı bir garip
-eee canım doktor vitamin alsın dedi bende çeşitlendirdim
demişti

bu çok güzel ya ne güzel aşk çorbası yapmış

bu çok güzel ya ne güzel aşk çorbası yapmış

aslında tadı düşünemeyeceğin kadar kötüydü tatlım
ama sırf adı aşk çorbası diye nasıl bir zevkle içmiştim, canım aşkım yaa bak şimdi çok özledim yine onu

bende nefret ediyorum allahtan ara sıra yapıyoda katil olmaktan kurtuluyorum
bakıncada, sanki gözlerinle canımı alacaksın korkuyorum diyoooo

Son düzenleme:
benimkide tuvalete bir girdimi artik nezaman cikar bilinmez...
sonra bide ciktiginda saclarin önü hep islar.. naptin sen zaten banyo yapmicakmisinda saclarini islatiyosun, bide sadece önünü ondan sonrada kendine iki saat aynadan bakar saclar zaten seyrek oynar oynar cok güzel bi model yapmis gibide cikar

bu konuda eşine katılıyorum .o görevliler gelince alacam varsa da almadan çıkıyorum
sanki çalacam ne bekliyo başımı bişey olursa çağırırım ben demi ama

sorma canım ya bi de her kuaföre gitmiyo yıllardır tanıdığı bi yer var,kuzey kutbunda yaşasa yine üşenmez o kuaförün yolunu tutar.sorunca dedi ki ''kadınlar erkeğe neyin yakışıcağını biliyo,şimdiki erkek kuaförleri hep aynı,ya okul traşı yapıp yolluyolar ya apaçi modeli yapıyolar tüm erkeklere''

başka çok kıskandım ama napıym benimki de böyle..odası da öyledir herşeyi düzenli,ütülü,bir kıyafet giyerken pencerede silkeler üstünde tüy ip yün parçası kalmıştır diye öyle giyer

ben de bu huy var hatta dıger kardeslerımde de..Ama leptop deıl de telefon,gazete,kıtap hıc olmadı sampuanın arkasındakı yazıları okurum

nişanlımın en uyuz olduğum huyu hadi sana alışveriş yapalım der ben nezaketen gerek yok derim oda önce hadi bakalım der koşturur mağzaya sokar sonra aşkım hiç gereği yok derim sen beğenmedin heralde der çıkarız sonra öylece kalır bi türlü bu alışverişi gerçekleştiremedik uyuz oluyorum bu huyuna kaç kere yaptı aynısınııı:

Bir de son zamanlarda Beni medyumu ilan etti. at yarişi oynarken atları Bana seçtiriyor, iddaa oynarken de Bana danışıyor. Aşkım Ben anlamam dediğimde sinirleniyor, söyleyeceksin senin kalBin temiz hislerin de kuvvetli diyor. gönlü olsun diye Beğendiğim at ismini ya da futBol takımının ismini söylüyorum eğer tahminim tutarsa öpüyor, tutmazsa " Sende Bişey Bilmiyon hee" diyip kızıyor, kapris yapiyor senin yüzünden yattık diyor.. Deli oluyorum ya, müneccim dışkısı yemedim henüz, adam medyum keko yerine koyuyor Beni. Bi de BaBasıyla beraBer oynuyolar, adamı da yatiriyo BaBa o takıma üst çek burcu öyle söyledi diyor, adamın kuponu da yatiyor.. yok yok Bunlar ailece çatlak =))

Zaten Başak Burcu erkeği.. Bütünnnnnnnnnn huyları gıcıktır.. Bütün huyları sinir Bozar.. Çok ciddi Bi şey anlatırken dönüp alakasız Bir soru sorar. Böyle kalırım Bişe diyemem.. güya titizdir !!! aman aman aman.. Pasaklının tekidir Beni Beğenmez.. Bişeyi 10 kere yap 1 kere yanılıp yapma daha Bittinnnnn ! hiç yapmamıssın giBi davranır.. nankördür.. Herşeye karişir herşeye.. Bişeye takmışsa tamam artık Bitti.. Botlarıma taktı Bi daha giydirmedi.. neymiş çok ses çıkarıyomus tak tak tak tak.. Giyme dedi.. Giyecem dedim giydim ama... hadi sıkıyosa giy Bi daha .. çene çene çene. dır dır dır dır.. valla sirf çenesinden korktuğum için Bi çok şeyden vazgeçtim...Sanki Ben erkeğim o kadın.. anca çene yaa.. Valla usandım daha evlenmeden.. Bi de çook dengesiz. Bi kere makarnanın sosuna soğan koydum Ben Bunu yemem hiç güzel olmamıs, soğan da ne nerden icat çıkardın şimdi dedi yemedi ( çok da kiBarız di mi, insan nezaketen yer nerdeeeeee ) neyse aradan 2 hafta geçti, aşkım yaa Bana geçen günkü soğanlı makarnandan yapsana harika olmustu dedi.. Yemedin Bile dedim. Beni yalancı çıkardi.. çok Beğendim Ben sen uyduruyosun dedi.. yaptım harBiden de 3 taBak yedi.. Cidden dengemi Bozdu yaa.. Bi elBisemi görür, aşkımm harikasın çok yakısmıs der, 3 gün sonra ayyy ne kötü duruyo üstünde giyme aşkım giyme yakışmamış der.. ayarı yok valla.. oyff.. rahatladım accık çekiştirince =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…