Ben eşimin bilgisayarla tuvalete girip bir saat çıkmamasına sinir oluyorum.
Eşim evlendiğimiz ilk zamanlar tuvalete nesacefe ile giriyordu bu alışkanlığının günah olduğunu söyleyip izin vermedim bir süre sonra bıraktı. Laptop almadan önce tuvalete yığınla dergi gazete koyuyordu. Laptopu alınca bu alışkanlığı bıraktı şimdi kucağında bilgisayar inanın abartmıyorum bir saat tuvalette oturuyor. Ablam gelmişti bir ay kaldı ablamın yanında bile yaptı. Kadıncağız şok olmuştu. Hatta artık ben bile yapıyorum eşim bana basur olursun diyor sen olmadıysan ben hiç olmam dedim
Sizin de eşinizin veya sevgilinizin böyle tuhaf davranışları var mı?
bakımlı olması.saçlarına iki saat fön çeker,kendine aynada bakar falan,kadın kuaföründe saç kestirir,saç kesimine bi ay önceden karar verir ohoo ben bile bakımlı olduğum halde pratiğim hemen hazırlanırım
Alışverişe çıkıyoruz mağazaya girdik yanımıza görevli biri yardım etmek amacıyla gelmesine sinir olur. Çoğu zaman böyle durumlarda mağazadan kaçar. Ben de biraz rahat ol yardım ediyor diyorum ben yardım istersem çağırırım tepemizde dikiliyor diye sinirlenir bu huyuna da sinir oluyorum.
Eşim evlendiğimiz ilk zamanlar tuvalete nesacefe ile giriyordu bu alışkanlığının günah olduğunu söyleyip izin vermedim bir süre sonra bıraktı. Laptop almadan önce tuvalete yığınla dergi gazete koyuyordu. Laptopu alınca bu alışkanlığı bıraktı şimdi kucağında bilgisayar inanın abartmıyorum bir saat tuvalette oturuyor. Ablam gelmişti bir ay kaldı ablamın yanında bile yaptı. Kadıncağız şok olmuştu. Hatta artık ben bile yapıyorum eşim bana basur olursun diyor sen olmadıysan ben hiç olmam dedim
Bak deprem falan olur tuvalette kalırsın diyorum tınlamıyor bile bizim bir komşumuz tuvaletteyken deprem olmuş adam donunu çekmeden dışarı fırlamış
eşlerin yardım etme konusundan aklıma geldi.nişanlım bi keresinde çorba yapmıştı.güzel de olmuştu.ama ben içindeki beyaz parçacıkları tavuk sanmıştım.gerçeği bana çorbalar bittikten sonra söyledi:mayonez.ama denenebilir
benim nişanlımda çok hasta olduğum bi dönem çorba yapmıştı bana sanırım ilk ve sondu
sen git bakkaldan 3 tane farklı hazır çorbayı almış karıştırıp pişirmiş
-aşkım bu ne çorbası?
-aşk çorbası aşkımı katarak yaptım
-ama sanki tadı bir garip
-eee canım doktor vitamin alsın dedi bende çeşitlendirdim
demişti
bu çok güzel ya ne güzel aşk çorbası yapmış
Iyyy benim de en nefret ettiğim şeydir ağız şapırdatmak. Bazen gıcıklığına yapar beni sinir etmek için ama masadan kalkacağımı ya da kaseyi kafasına gecireceğimi bildiği icin cok sık yapamıyor :)
Nefret ediyorum, iştah falan kalmıo bende
Alışverişe çıkıyoruz mağazaya girdik yanımıza görevli biri yardım etmek amacıyla gelmesine sinir olur. Çoğu zaman böyle durumlarda mağazadan kaçar. Ben de biraz rahat ol yardım ediyor diyorum ben yardım istersem çağırırım tepemizde dikiliyor diye sinirlenir bu huyuna da sinir oluyorum.
Çok enterasan kadın kuaföründe saç kestirmesi ilginç gerçekten. Eşim berberde saç kestirirken arka enseyi sir ağdayla almışlar kıpkırmızı geldi siz nasıl dayanıyorsunuz canım çok yandı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?