• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin yada sevgilinizin kızıp sizin yaptığınız şeyler neler

Cornflakes yememe kiziyo nedense sen ye onlari cok yararli ya diyo bide onun yediklerini saysam ooo:)

Ben de geçen markete gittiğimde aldım gördü bu ne diye sordu. Sabahları açma poğaça yemek istemiyorum tek başıma da kahvaltı yapamıyorum işe gitmeden yer çıkarım diye aldım dedim. Bu kedi mamasıyla mı doyacaksın diyor :1: Neyse alıştı yememe dün de markete alışverişe gittiğimizde o hatırlattı kedi maması almıyor musun diye. Ona göre kedi maması ama en azından kabullendi :52:

İrem benimle inatlaşma! İrem şu telefonu suratıma kapatma! İrem şu suratını asma! İrem İrem İrem! Ne yapayım yahu, çok seviyorum ondan böyle oluyor. :P

sigara içmemden hiç hoşlanmıyor.
yavaş yavaş azaltmaya başladım bakalım başarılı olursam ondan mutlusu yok :D

Listenin en başında triplerim var. Hemen 'asma şu suratını ya konuşsana' diye bağırır. Ne yapayım sinir olduğu bir konuyu hemen tatlıya bağlayıp kapatmak çok sıkıcı değil mi? Ben gıcık oldum o da olsun. :33:

Evi süpürürken müdahale ederim. 'Süpürdük herhalde' diye tersler ben de 'tamam aşkım eline sağlık' derim konu kapanır. Bir dahakine aklında olur. :1:

Bir iki kere tekrar ettiği laftan sonra tersliyorum. O zaman boğmak istiyormuş beni. Kim haklı çözemedim.

Hava karardiktan sonra disari cikmam, bir kac ay once arkadasimla taksime gitmistim saat 6 da donmustum ama hava kararmisti Allahim kiyametler koptu tabi, simdi de gidiyorum o saatlerde disari ama hava kararmadigi icin no problem

Bir de icime citcili badi giymemem, basli basina bir tartisma sebebi

Tamtersi çıtçıtlı badi benim vazgeçilmezim oldu. Yeni alıştı benim ki. İlk başta çok tuhaf bakıyordu. :53:

selam kızlarr eşlerinizin veya sevgililerinizin yapma dediği ama sizin ısrarla yaptığınız ne var benim eşim cevap vermemden nefret eder sinirliyken karşımda konuşma bende hiç susmammm:1::1::1::1::1::1::1:

o kadar çok şey var ki :9: ama sanırım en çok kızdığı bir yere gittiysem eve ondan sonra gelmem :17: hiç kısıtlamaz gittiğim geldiğim yere ama eve ondan sonra gelince içindeki hulk çıkıyor ortaya

Listenin en başında triplerim var. Hemen 'asma şu suratını ya konuşsana' diye bağırır. Ne yapayım sinir olduğu bir konuyu hemen tatlıya bağlayıp kapatmak çok sıkıcı değil mi? Ben gıcık oldum o da olsun. :33:

Evi süpürürken müdahale ederim. 'Süpürdük herhalde' diye tersler ben de 'tamam aşkım eline sağlık' derim konu kapanır. Bir dahakine aklında olur. :1:

Bir iki kere tekrar ettiği laftan sonra tersliyorum. O zaman boğmak istiyormuş beni. Kim haklı çözemedim.

Tamtersi çıtçıtlı badi benim vazgeçilmezim oldu. Yeni alıştı benim ki. İlk başta çok tuhaf bakıyordu. :53:

Ben de genelde citcitli kullaniyorum ama mesela 3 - 4 tane var hepsi kirlide oluyo atlet giydiysem o gun vay halime ×( trip de trip

Ben de geçen markete gittiğimde aldım gördü bu ne diye sordu. Sabahları açma poğaça yemek istemiyorum tek başıma da kahvaltı yapamıyorum işe gitmeden yer çıkarım diye aldım dedim. Bu kedi mamasıyla mı doyacaksın diyor :1: Neyse alıştı yememe dün de markete alışverişe gittiğimizde o hatırlattı kedi maması almıyor musun diye. Ona göre kedi maması ama en azından kabullendi :52:

Bende tek basima kahvalti yapmaktan nefret ediyorum cornflakes ile gecistiriyorum tabi tam doymuyorum cabuk acikiyorum o da cok kiziyo adam gibi kahvaltini et diyo tepkiler ayniymis☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlarr eşlerinizin veya sevgililerinizin yapma dediği ama sizin ısrarla yaptığınız ne var benim eşim cevap vermemden nefret eder sinirliyken karşımda konuşma bende hiç susmammm:1::1::1::1::1::1::1:

dar şeyler giymeme kızar giyip yanına giderim bütün günümüz kavgayla geçer :) yolda sesli bağırırsam kızar o da sinir etmesin de bağırmim napim saçımı felan çeker D:D::D

Back
X