- 5 Mayıs 2013
- 33.872
- 41.419
- 798
o zaman senin durumun zormus ..
peki eşin ısrar etmiyormu gidelim vs diye
aynennn öyle baksana dün annesine gittik yazlığından geldi haftasonu için bgn geri dönecek bana dediki ben buraya ufak torunum için geldi ya dumur oldum resmen. yani bizi görmeye falan gelmemiş buna ne yapsam bilemedim..arkadaşlar bana çok saçma geliyor belli günlerde asker gibi aileye gitmek . Her hafta gitmek şart mı? Çocukları evlenince insanlar bir tuhaflaşıyor değerli oluyor demekki .
Ellerinize sağlık olaya bu yönden bakmamıştım.
Aslında beni zorlamasa bende giderim hatta ben teklif ederim ama hani sanki her hafta bir zorunluluk gibi oldu.
Yani çok sık boğaz ediyor beni.
Abisi vs varken mesela gitmek istemiyorum genede zorluyor bu hafta annesine abim gelmesin dedi kaynanam baya 5 karış suratla oturdu. abisinide istememe sebebim sürekli yüksek sesle konuşup gülmesi inanın başım ağrıyor eve gidince..
bu arada sizi çok taktir ettim , Maşallah size
Hatır için çiğ tavuk yenirmiş, eşinizle başka sorunlarınız yoksa bence olaylara objektif bakarak değerlendirin ve ona göre davranın. Ve eşinizin annesine "abim gelmesin" demesi de çok abes olmuş. Ben anneme öyle desem, annem sadece surat asmakla kalmazdı, muhtemelen bir daha o eve giremezdim. Anne olarak evlatlarının arasının açıldığını yada aralarının kötü olduğunu görmek istemez. Umarım, abinin neden istenmediğini söylememiştir eşiniz.
Oyle bi kaynana bana lazimBiz de fazla resmiyiz. ..bir araya gelinine çok sorun olmuyor aslında ama yine de henüz nedenini tam anlayamadigim bir şekilde uzagiz işte. .ama ben tam tersi hiç olmadı çocuklarım için biraz vick vick olalım istiyorum ama babannemizin pek çocuklarla işi yok aylarca görmese özledim gelin ya da geleyim demez...ama işte bende çocuklar için üzülüyorum uzak büyüyorlar. ..puuuf ben de ayrı bir manyağım herkes gorusmemek için elinden geleni yapar ben görüşmek icin
gitmemek icin bahane yaratabilirsin tabi esin yerse
[QUOreiro, post: 36818120, member: 298432"]Oyle bi kaynana bana lazim
/QUOTE]
Yalnız bu durumda çok kötü ya(
Benim kayınpederim hergün öğlenden gitmemi ister evlerine hayınvalidemle oturıyım evlerini evim gibi benimsiyim diye.kendi anneme giderkende 5-6 ay da bir giderim en ondada kayınpederimden izin alırım bursada oturuyorum annemlerde istdalar
AminnO zaman darısı başına diyim
Biz üç geliniz ve ben en küçükleriyim.bu durumu büyük abim kabullendiği için bizim ses çıkarmamız kötü gelin ve evlat imajı yansıtıcağından ses çıkaramıyoruz. Eşim izin verdiği halde kayınpederim izin vermiyo ailemin yanına gidemediğim zamanlar oldu ve bunun için bir kere bile surat yapmadım
Biz üç geliniz ve ben en küçükleriyim.bu durumu büyük abim kabullendiği için bizim ses çıkarmamız kötü gelin ve evlat imajı yansıtıcağından ses çıkaramıyoruz. Eşim izin verdiği halde kayınpederim izin vermiyo ailemin yanına gidemediğim zamanlar oldu ve bunun için bir kere bile surat yapmadım
aynen öyle düşünsene annene gitmene izin vermicek sana her gün kv git dicek ..Iyi gelin olunca inşallah kıymet biliyorlardır.
Kayınpederden izin almaktansa alemin kötüsü olayım.
Bana eşi çok tuhaf geldi.. Ne demek anneye gidememek ya..Bu bir arkadaşımda da vardı benim... Komşuya bile giderken eşi kayınpederini aramasını söylüyormuş. Bu nasıl mantıktır? İnsanın eşi dururken kayınpederden izin alınması bana çok tuhaf geliyor, kadının eşi kimse o karışır... Size demiyorum yani, eşinizin buna gerek görmemesi ve bunu halletmesi gerek bence... İlginç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?