Eşinizle ailelere ne sıklıkla gidiyorsunuz

arkadaşlar bana çok saçma geliyor belli günlerde asker gibi aileye gitmek . Her hafta gitmek şart mı? Çocukları evlenince insanlar bir tuhaflaşıyor değerli oluyor demekki .
aynennn öyle baksana dün annesine gittik yazlığından geldi haftasonu için bgn geri dönecek bana dediki ben buraya ufak torunum için geldi ya dumur oldum resmen. yani bizi görmeye falan gelmemiş buna ne yapsam bilemedim..

Hatır için çiğ tavuk yenirmiş, eşinizle başka sorunlarınız yoksa bence olaylara objektif bakarak değerlendirin ve ona göre davranın. Ve eşinizin annesine "abim gelmesin" demesi de çok abes olmuş. Ben anneme öyle desem, annem sadece surat asmakla kalmazdı, muhtemelen bir daha o eve giremezdim. Anne olarak evlatlarının arasının açıldığını yada aralarının kötü olduğunu görmek istemez. Umarım, abinin neden istenmediğini söylememiştir eşiniz.

Kayınvalidemler başka şehirde o yüzden gitmemiz için en az iki üç günlük tatilimizin olması gerekiyor. Annemlere her hafta gidiyoruz. Hatta bazen haftada iki üç defa gidiyoruz. Eşim annemleri çok sever bu arada, annemler de eşimi. Dolayısıyla bazen ben evde tembellik yaparken bile eşim annemlere gider çay falan içer, sohbet eder. Yani bizim bir hesabımız kitabımız yok bu konuda.

yok açık açık söylüyor
ama gerçkten birde kızı var abisinin çok şımarık durmadan konuşuyor
kv çocuk varken suratıma bile bakmıyor sürekli telefonla oynuyorum
aynı şekilde eşimde babasıyla sohbet edemiyor abisi çok konuştuğu için tv izliyorlar...

Oyle bi kaynana bana lazim

Genelde hafta içi gideriz bi anneye gidildi mi çoğunlukla diğerine de gideriz. uzun kalmıyoruz yarım elma gönül alma. onun dışında eşim yurtdışına çıktığından bi iki hafta annemde kaldığım olur. haftasonları çoook nadir....

[QUOreiro, post: 36818120, member: 298432"]Oyle bi kaynana bana lazim[/QUOTE]

Yaa canim herseyin fazlası zarar derler ya o misal işte. .Bugün okulda oğlumun ilk günüydü ona da teklif ettim sende gel xxx mutlu olur dedim..Sağ olsun bu konuda kırmadan geldi..ama o oğlumun gözlerindeki mutluluğu görmeniz lazımdı nasıl sevindi yavrucak..Orta da sebep yok ama uzagiz işte. .kendileri beni istememisti bayagi uğraşmasina rağmen evlenince hazmedemedi. .hala problem o yani beni sevmesini mumkunati yok biliyorum ama eşimin annesi çocuklarımın babannesi keşke beni kabullenebilseydi ben çoktan unuttum zaten...inan tek problem o yani eşime benimle evlenmemesini soyledigi halde benimle wvlenmishiç bir zaman gerçekten sevemeyeceginden eminim ama çocuklarımın günahı ne sonuçta evladının evladı. ..ama yok o hirsini daha alamadı. .onları bile gözü görmüyor ki...ne yapayım ama işte eşim ve çocuklarım için üzülüyorum. .elimden gelen birsey yok ne yazıkki. .en azından oglunun mutlulugunu görse de değişse ama nerde o yürek

[QUOreiro, post: 36818120, member: 298432"]Oyle bi kaynana bana lazim

Yaa canim herseyin fazlası zarar derler ya o misal işte. .Bugün okulda oğlumun ilk günüydü ona da teklif ettim sende gel xxx mutlu olur dedim..Sağ olsun bu konuda kırmadan geldi..ama o oğlumun gözlerindeki mutluluğu görmeniz lazımdı nasıl sevindi yavrucak..Orta da sebep yok ama uzagiz işte. .kendileri beni istememisti bayagi uğraşmasina rağmen evlenince hazmedemedi. .hala problem o yani beni sevmesini mumkunati yok biliyorum ama eşimin annesi çocuklarımın babannesi keşke beni kabullenebilseydi ben çoktan unuttum zaten...inan tek problem o yani eşime benimle evlenmemesini soyledigi halde benimle wvlenmishiç bir zaman gerçekten sevemeyeceginden eminim ama çocuklarımın günahı ne sonuçta evladının evladı. ..ama yok o hirsini daha alamadı. .onları bile gözü görmüyor ki...ne yapayım ama işte eşim ve çocuklarım için üzülüyorum. .elimden gelen birsey yok ne yazıkki. .en azından oglunun mutlulugunu görse de değişse ama nerde o yürek[/QUOTE]
Yalnız bu durumda çok kötü ya(

Benim kayınpederim hergün öğlenden gitmemi ister evlerine hayınvalidemle oturıyım evlerini evim gibi benimsiyim diye.kendi anneme giderkende 5-6 ay da bir giderim en ondada kayınpederimden izin alırım bursada oturuyorum annemlerde istdalar

Erkek kadının ailesine sıkıntı yapmadan gidiyorsa kadın da gitmeli... Yoksa aileden de önce ve öte, eşe ayıp olur... Ve gün gelir o da "ben de senin ailene gitmek istemiyorum" der, ki bence haklı olur.

Biz mi? İkisinden de uzaktayız, bayramdan bayrama gidebilirsek kâr...

Bu bir arkadaşımda da vardı benim... Komşuya bile giderken eşi kayınpederini aramasını söylüyormuş. Bu nasıl mantıktır? İnsanın eşi dururken kayınpederden izin alınması bana çok tuhaf geliyor, kadının eşi kimse o karışır... Size demiyorum yani, eşinizin buna gerek görmemesi ve bunu halletmesi gerek bence... İlginç...

Biz üç geliniz ve ben en küçükleriyim.bu durumu büyük abim kabullendiği için bizim ses çıkarmamız kötü gelin ve evlat imajı yansıtıcağından ses çıkaramıyoruz. Eşim izin verdiği halde kayınpederim izin vermiyo ailemin yanına gidemediğim zamanlar oldu ve bunun için bir kere bile surat yapmadım

Iyi gelin olunca inşallah kıymet biliyorlardır.

Kayınpederden izin almaktansa alemin kötüsü olayım.

aaa bu çok saçma valla beni ailemden kimse ayıramaz eşime HABER veririm izin almam..

Bana eşi çok tuhaf geldi.. Ne demek anneye gidememek ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…