Eşinizle Dışardayken...

Biz 2 yılı bitirdik bir yılda çıktık hiç elimiz ayrılmamıştır birbirimizden her zaman elele kolkola gezeriz ben tutmasan o alır elimi illa.. Sarılırız felan. Ailelerimizin yanındada öyleyiz,arkadaşlarımızla da.. Evde de öyle sadece dışarda değil hep yanyana ve sarılarak tv izleriz. Bende istemezdim iki arkadaş gibi dolaşmayı zaten... Evli olduğumuz belli olsun dimi..Ayrıca flört ederken elele gezipte evlenince bunu bitiren erkeklere de sinir oluyoru yaa o zaman sevgilisi olmuyor mu yani..

4 yıl flört 2 yıl evlilik ardından hala eleleyiz.. Eşim asla bırakmaz elimi... Aslında bu unutulacak bişey değil bir alışkanlık....

şu an bu yönden hiç sorun yaşamıyoruz ama evlenince ailesinin yanında ya da kendi arkadaşlarının yanında bana resmi davranmasını istemem.. çerkezler. çerkezler de saygı çok önemlidir.. acaba elele tutuşmak,aşkım canım diye hitap etmek büyüklerin yanında saygısızlık olarak algılanır mı???:uhm:

bizde elele gezeriz

hatta ben unutup elimi vermediğimde surat yapar,bişey mi oldu der fisfisfis

ama eşimde olsa ailemin yanında elini tutarken utanırım :kedi:

biz de 11 yıllık evli olmamıza rağmen halaa birbirimize sarılarak yürürüz .Ama çocuklar ufakken yıllarca ayrı yürümek zorunda kalmıştık. Şimdi çocuklar önden biz arkadan yürüyoruz opuyorumnanaktan

2,5 yıllık evliğim eşim dışarıya çıkmaya başladığımız an elimi tutar kim olursa olsun yanımızda ister onun ailesi ister benim ailem sarılarak uyuruz sarılarak elele tv izleriz rabbime çok şükür

elimizde poşet yoksa el ele, onun ailesinin yanındada el ele, benimkilerin yanında kolkola ama poşatlerden başka kimse bizi ayıramaz hepp bakkala bile giderken apartmanın merdivenini bile çıkarken odadan odaya geçerken balkondan içeri girerken el ellleeee....

Hain poşetler bazen bizi de ayırıyorlar
Sırf bu yüzden market alışverişini fazla abartmıyorum
Azar azar alıyorum :teytey:

evet geziyoruz
6 senelik evliyiz
bazen öyle sıkı tutuyoki elimi babacım elimi acıtıyosun
düşmem korkma diyorum kızıyo
heheh
yanımızda oğluşumuz varsa tabi elele tutuşamıyoruz
oğluşum babasını paylaşamıyor

Son düzenleme:
Biz 7 yıllık evliyiz genelde dışarda elele dolaşırız bazen de eşim elini benim omuzuma atar öyle dolaşırız.Kışlarıda ben sol elimi eşimde sağ elini kendi montutun cebine koyar yani yanyana olan iki elimiz eşimin cebinde dolaşırız diğer ellerimizide herkes kendi cebineBundan 8 yıldır vazgeçemedik kış aylarında ellerimiz üşümüyor böyle tavsiye ederim.

Tabi ki... Sarilirim, elini tutarim, koluna girerim... yanyana yürürken bunlari yapmadigimiz anlar iki eli gecmez...

canım önemli olan el ele dolaşmak değildir.Dışarda sana karşı davranışlaııdır.Şöyle düşün:el ele geziyorsunuz ama gözleri başka kadınlarda .Bu değildir işte kadının istediği.Nazik sevecen saygılıysa sana, elini tutmasa bile yetmezmi herşeyi anlatmaya.....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…