Eşinizle Dışardayken...

biz çiçeği burnunda grubundayız ama el ele tutusmuyoruz.ikimizede komik geliyor
koluna girerim genelde.yada o benim cok daha sıcak gelior bana

Bİz her zaman el ele tutuşarak gezeriz bakkala bile gitsek :roflol: Gerçi yeni evli sayılırız daha 7 ay oldu.soorasını bilemiyiciğim :icecream:

Evliliğimin ilk yıllarında bizde elele tutuşurduk benim çok hoşuma giderdi. kaydirigubbakcemile
Ama eskidik artık arada bi zahmet tutuyor elimi 22 yılın hatırına :mymeka:

dışarda elimi asla bıralmaz.adımlarımız aynı izada olcak.hıı annesinden son zamanlarda cekinmeye başladı.ee yalandan kim ölmüş eşime bekar sanım bakıyolar diyince,allah tutmayın onu kimseye cekindigi yok artık

ya elele dolaşırız yada koluna girerim... ama genelde kola girmeyi daha çok seviyorum daha bi sıcaklığı ağırlığı var sanki...

biz bir buçuk yıllık evliyıiz..evet dışardayken eşim elimi genelede tutar.bazen elimi omzuma atar..henüz gecmedi ama çocuk olunca onu tutacagımızdan sanırım bugünler sona erecek..

şimdiye kadar hiç ayrı gezdiğimiz olmadı..
yani mutlaka ya sarılırız ya da el ele tutuşuruz..
küsken bile elimi tuttu dışarıda..
eve girince ayrıldık tabi o ayrı mesele :jeyyar:

7 senedeyizzz merdivenden inerken yatakta yatarken elimiz birbirimizde
çok seviyoruz birbirimiziiiiiii yawww asla bırakmam asla bırakmazz elimi

:CüvCüv::CüvCüv:25 yıllık evliyiz ellerimiz hiç ayrılmadı.Dün akşam kızımıda sözlüsüyle aynı şekilde görünce içimden inşallah onlarda bizim gibi olur diye dua ettim.Rabbim kabul eder inşallah

3,5 yıl hala eleleyiz. son zamanlarda kızı kucağındada taşısa mutlaka koluna girmemi ister. ancak çok kızdığım anlarda elini bırakırım bu bir tepkidir yani. onun dışında ailelerimizin yanında hiçç bir şekilde çekinmeyiz.
benim annem le babam 60a merdiven dayadılar hala eleleler.
inşallah bizde hep böyle devam eicez

18 senedir elele bazen de sarılarak dolaşırız kimseden de çekinmeyiz yatarkende eleleyiz sırtımı dönersemde pijamamdan tutar sürekli

el elede yada sarmas dolasızz genelde..
ben unutursam da kendi tutar elimi ama illaki tutar yanı olee solimm.. arkadasla yolda karsılasırız ben genelde el kol hareketlerını çok kullanarak anlatırım bişiyi.. ozaman bile elimi boşlukta gorsun hemen kapar , sıkıca tutar :roflol: biyerde otursak bile boş bırakmaz hemen yapışır elime :roflol: :asigim:

Eşim mutlaka elimi tutar.Alısverıste gezınırken ben bısıye bakmak ıcın elımı cekerım o da baska bısılere bakarken bırsey gorur begenır benı reyonun basından elımı tutarak ceker oraya goturur hihoyyyt bazen ben elını bırakırım cok hızlı ılerlıyorsa o da elını versene hadı der yıne tutusuruz oyle gezerız canım askıımm benım hihoyyyt

2senelık evlıyız ve esımle herzaman eleleyızdır yanı sonuna kadar da boyle olsun ınsallaahh

Biz de yolda yürürken hep eleleyizdir,,, bi yere otursak kolunu omzuma atar eşim,,,ben böyle çok mutluyum,,,:1hug:
Evde elele olacak bi durum olmuyo ,koltukta oturuken sarılıp otururuz ama arada özlem olsun çok da yapışmayalım diye bazen uzak da durmuyor değilim haniiikaydirigubbakcemile3

Ya maşallah ne kadar güzel ,umarım biz de sizin gibi oluruz 25 yıllık evli olduğumuzda bile:nazar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…