Esinizle ilk bayram sabahi bayramlasir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annem ben ağbim sıraya girerdik. bizde önce babanın eli öpülür el öpende sıraya girer ben de en küçük olarak herkesin elini öper para toplardım en şanslı bendim tabiikisırnaşık şey
eşimin elini öpmem ama sabah önce onunla bayramlaşırım:smiley-cool:

daha henüz para almadım iyi aklıma getirdiniz kızlar bu bayram kaçış yook para isteyeyim bakim bisüprizzzzz

tabiikide bayramlaşırız canım benim bundan da çok mutlu olurum..bence herkes yapmalı kesinlikle..

bayramlaşırız tabikide hatta gırgır olsun diye elini de öperim bazen gülüşürüz:)
annemden öyle gördüm babamın elini öper hep yadırganacak bişey değil bence

Ben çalışsam da çalışmasam da ben eşimi evimin eri olarak görürüm ve elini öpmeyi isterim tabiki : ) severekte yaparım hem bundan ne gocunurum ne de alçalırım nolcak ki Şeniz

Ben açıkçası el öpme olayını hiçbir şekilde sevmiyorum!!..
Bayram da cocuklar öpmeye calısır vermem elimi.
Bayram gibi mecbur durumlarda da çenemi ve alnımı değdiriyorum.
Bi de görür görmez elini şöööle burnuma dayayanlara da ayrıyetten ışın hızıyla uçmak bile istiyorum.
Ananelere saygım var ancak içimden gecenler de bunlar..
Ama,ama,ama kocanın elini 2 saniyede çene alın yaparak harclığı da kaparım,çıkarcıyım yani:icecream:

ben gırgırla karışık elini öper harçlığımı alırım tamamen latife ama bizde ömle b,işe oluştuuu

Evet Kocamla Bayram Sabahi Bayramlaşir Elini öper Siki Siki Sariliriz...

evet elini öper harçlığımı alırım...hiç de gocunmam...hoşuma bile gidiyor,güzel bir gelenek bence

tabiki bayramlasiriz.insan sevdikleriyle bayramlasiyor esimde en cok sevdigim kisi oldugu icin bayramlasiriz.bazen sakayla elini uzatir bende kendi elimi uzatir sakalasiriz. :asigim:

evet sabah kalkıp kahvaltı sonra gıyım ve el opumu bız analarımızdan boyle gorduk sahsen

bende sabahları kalktığımda ilk işim olarak eşimle bayramlaşırım ve elinide öperim bunda gocunulacak birşey yok bencede saygı istiyorsa yaparım o benim kocam bazen espri olarak bende ona elimi öptürürüm.bunlar küçük detaylar bence bunu yaptığım için de ona muhtaç olduğum için değil kocam istediği ve mutlu olması için yaparım.

Bayramlaşırız elinide öperim. Normalde zaten bir tek bayramlarda el öperim... El öpmeye karşıyım. Elimide öptürmüyorum. Ama oda garip sevinsin yahu...

Tabiki eşimle bayramlaşırım; ama elini öpmem. Fıstık gibin yanakları
dururken ne diye elini öpeyim ki!!!!:icecream:

Ben öpmüyorum ama öpenlerede saygım var tabii. Bana ilginç gelmiyor el öpmek!!!şakkıdı

Tabiki bayramlaşırız. Gıcıklığına elini uzatır öp bakiyim der ama öpmem elini. Babaannem her bayram öperdi dedemin elini. Bu arada artık kuzularıma bayramda el öpmeyi öğretiyorum. Kız beceriyor ama oğlan accuk tembel. Bu bayram hasılat iyi oldu valla:Roflol:

ne yalan söyleyim evli degilim ama öperdim heralde hiç çekinmeden çünkü iyi günümde kötü günümde yanımda tek o insan vardır zaten bayram sabahına kadar bir ilişki geldiyse sorun yok demektir sevgi hala devam ediyordur ben öperimmmm aşkım o benim,ve hiçte komik bir yanı yok bence keşke eskilerin yaşayabildiği aşkı sevgiyi yaşabilsek hepimiz.

mutlaka bayram sabahı namazdan sora eve geldiğinde
bayramlaşırız çocuklarda babaları gelene kadar bayramlıklarını
giyinip hazırlanırlar gelince elini öpüp bayramlaşırlar :1hug::1hug:

elöpme espri mahiyetinde çoğu ailede oluyor gerçekten...ama öpmem heralde yaa gülmekten öpemem ki..komiğime gelir kaydirigubbakcemile3

ben daha bayram gelmeden 2 gün önceden hatırlatırım eşime harçlığımı hazırla elini öpecem bayramda derim gülüşürüz. bayram sabahı öperim elini istemesede o harçlığımı da alırım çalışıyorum bende ama onun verdiği para hep daha tatlı oluyookaydirigubbakcemile3

tabii bayramlaşırız ama elini öpmem öpmem gereksede bundan gocunmam komik bişey değil bana göredeşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…