eşinizle misafirlikteyken birlikte yatarmisiniz??

Tabi ki aynı yatakta yatarım hatta genellikle bizim buralarda evli misafirlere en güzel oda en güzel yatak verilir.

gece yatarken galiba tekme yumruk sallıyorsunuz

Duruma göre değişir.. gittiğim ortamda aynı yerde yatabileceğim bir yatak varsa beraber yatarız yoksa ayrı..

Aynı yatakta yatarım. Ama ayrı yatak verdilerse de neden ayrı ben aynı yerde yatıcam diye de tutturmam.

Kim dediyse ayıp diye ağır saçmalamış. Baba evi kp evi farketmiyor eşimle asla ayrı yatmayız.

Son düzenleme:
eşimle elbette birlikte yatarım.
hatta bize oda veremiyorlarsa o evde yatmam da, demek ki adamların evi müsait değil yatılı misafir ağırlamaya diye düşünürüm. gerçi genel olarak yatılı misafirlik olayından kaçınmaya çalışıyorum.
ana babamın evi bile olsa ev müsait değilse zorlamam yani illa yatıya kalıcaz diye.

Su aralar ben kizimizla yatiyorum o yerde yatiyor
Ama normalde birlikte yatariz yani, ayni yatak olup olmamasi farketmez ama ayni odada yatariz.

Yok artık neden ayıp olsun? Asıl ayrı yatmak ayıp değil mi?

Kayınvalide evinde kaldık aynı koltukta uyuduk. Bir mahsuru mahzuru yok bence.

Bende yeni evliyim bayramda ailemin yanına gittik ilk gece ayrı odalarda uyuduk sonraki geceler aynı oda ama koltuklar farklıydı:) Bende utanıyorum birlikte yatarken daha yeni evli olduğumuz için herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…