- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi yasemin2145
-
Babam bizi hep ayrı yatırmaya çalışıyor
Ama gittiğim yerde bazen uyumaktan fazlasını bile yapabilirim
gece yatarken galiba tekme yumruk sallıyorsunuzAnnemlere yatmaya gittigimizde annem iki yatak birden acardi "kanepeye sigamazsaniz rahat yatin" derdi, ben cok deli yatarim cunku.
Ben de yoo derdim esim illa yanimda yatacaktabi sonra bakiyorum adamcagiz ne uyuyabiliyor ne dönebiliyor yolluyordum oteki kanepeye
Kv ise aksine tek yatak acardi hatta carsafin altina battaniye sererdi kanepe rahatsiz etmesin diyekadincagiz ne bilsin sorun kanepede degil bende
Simdi cocuk oldu evde bile ayni yatakta yatmiyoruz
Sonuc: eger benim gibi uyuma probleminiz yoksa ayni yatakta yatilmali
Kim dediyse ayıp diye ağır saçmalamış. Baba evi kp evi farketmiyor eşimle asla ayrı yatmayız.hayırlı geceler kk üyeleri hepinizin bayramı mübarek olsun ...merak ettiğim bir konu var bayramda falan eşinizle babanızın evine gittiğinizde aynı yatakta mi yatarsınız yoksa ayrı odalarda mi.. aynı yatakta yatmak ayıp olur mu
Asıl ayrı yatarsan ayıp olurhayırlı geceler kk üyeleri hepinizin bayramı mübarek olsun ...merak ettiğim bir konu var bayramda falan eşinizle babanızın evine gittiğinizde aynı yatakta mi yatarsınız yoksa ayrı odalarda mi.. aynı yatakta yatmak ayıp olur mu
Yok artık neden ayıp olsun? Asıl ayrı yatmak ayıp değil mi?hayırlı geceler kk üyeleri hepinizin bayramı mübarek olsun ...merak ettiğim bir konu var bayramda falan eşinizle babanızın evine gittiğinizde aynı yatakta mi yatarsınız yoksa ayrı odalarda mi.. aynı yatakta yatmak ayıp olur mu
eşimden ayrı yatamıyorum yaBende yeni evliyim bayramda ailemin yanına gittik ilk gece ayrı odalarda uyuduk sonraki geceler aynı oda ama koltuklar farklıydı:)Bende utanıyorum birlikte yatarken daha yeni evli olduğumuz için herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?