eşinizle misafirlikteyken birlikte yatarmisiniz??

Aynı yatakta yatarım

10 senedir evliyim sadece kayinvalimde kaldik şimdiye kadar hep ayri yatak hazirladi bize hatta ayri oda benimde ilkten tuhafima gitmisti ama takmiyorum artik zaten kirk yilda bir kaliyoruz

Ben başkasının evine gittiğimde onlar ayrı yataklarda mı yatıyor biz geldik diye?? Anam, babam odaları mı ayırıyor? Bırakın bunları.. Kimse sizin gerçekte aynı yatakta yattığınızı bilmiyor mu sanki? Kapıyı kapatıp yatacaksınız.. Ayrı yatak ayıp

Niye ayıp olacak yahu nikahlı eşin tabi ki aynı yatakta yatacaksınız ayrı yatanda mı var? asıl ayrı yatmak olmaz aranızda sorun varmış gibi olur zaten ikinize hazırlarlar odayı

Nesi ayıp bunun? Aynı yatakta her yattığınızda seks yapacak değilsiniz ya, sarılın uyuyuverin işte.

Daha dün gece yaşadım bunu
Yalnız tuhaf durumdu benimki. Yazlığa geldik gece, klima tek odada var. Bizimkiler uyumuştu klimalı odada. Yere yatak yaptım, eşimle ayak uçlu yattım o da yanıma gel dedi, dedim neden ayak uçlu yatıyorum ki geçtim yanına. Sabah bizimkiler bir uyandı biz uyuyoruz yerde İnsan babası olunca tuhaf hissediyor ama yapacak bir şey yok.

Yatarım ama misafirliğe gittiğim evde uygun yatak yoksa ayrı da yatarım. Gidip de "Ben kocamdan ayrı yatmaaaamm, bize çift kişilik yatak hazırla" diye tutturmam yani. Zaten annem babam evli olduğumu biliyor, bir şey diyeceklerini sanmıyorum. Hoş sevgilimle gelsem bile babamın sallayacağını sanmıyorum.

Cok hossunuz yeni evlisiniz zannedersem. Tabi esimle yaticam baska kiminle yatmamiz gerekyor ki. Bende zannettim ki seks yaparmisiniz

Aynı yatakta yatarım,sevişirim de.
Bunda utanılacak birşey yok,siz artık evlisiniz,insanlar sizin evde de birlikte uyuyup birşeyler yaşadığınızı biliyor utanmanıza gerek yok. Evinize misafir geldiğinde de mi ayrı ayrı yatıyorsunuz utandığınız için? Yeni evlisiniz utanmanız normal ama abartmayın yani. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…