- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
- Konu Sahibi yasemin2145
-
he valla adam hutunuyla mışıl mışıl uykunun gözüne vuruyoKendi odam bile var babamın evinde tabiki beraber yatarım. Neden utanacakmışım babam karısıyla aynı yatakta yatmıyo mu?
sex olur muCok hossunuz yeni evlisiniz zannedersem. Tabi esimle yaticam baska kiminle yatmamiz gerekyor ki. Bende zannettim ki seks yaparmisiniz
Ne kadar fenasiniz :) evinize geçene kadar disinizi sıkın disinizisex olur mu
nerde ne olacağı belli olmuyor kiNe kadar fenasiniz :) evinize geçene kadar disinizi sıkın disinizi
ama nerde
nerde ne olacağı belli olmuyor ki
demi ..Aynen katılıyorumA
Arzular selale ise niye olmasin
hayırlı geceler kk üyeleri hepinizin bayramı mübarek olsun ...merak ettiğim bir konu var bayramda falan eşinizle babanızın evine gittiğinizde aynı yatakta mi yatarsınız yoksa ayrı odalarda mi.. aynı yatakta yatmak ayıp olur mu
tabiki aynı yatakta yatarım neden ayıp olsun. insanlar sizi evinizde de ayrı yataklarda yattığınızı düşünmüyorlar dimi.hayırlı geceler kk üyeleri hepinizin bayramı mübarek olsun ...merak ettiğim bir konu var bayramda falan eşinizle babanızın evine gittiğinizde aynı yatakta mi yatarsınız yoksa ayrı odalarda mi.. aynı yatakta yatmak ayıp olur mu
Ayy ben annemlere ilk gitmelerimde eşimi karşı kanapeye atmıştım yaka paçahayırlı geceler kk üyeleri hepinizin bayramı mübarek olsun ...merak ettiğim bir konu var bayramda falan eşinizle babanızın evine gittiğinizde aynı yatakta mi yatarsınız yoksa ayrı odalarda mi.. aynı yatakta yatmak ayıp olur mu
Böyle bir sorun aklımın ucuna dahi gelmedi bu güne kadar.hayırlı geceler kk üyeleri hepinizin bayramı mübarek olsun ...merak ettiğim bir konu var bayramda falan eşinizle babanızın evine gittiğinizde aynı yatakta mi yatarsınız yoksa ayrı odalarda mi.. aynı yatakta yatmak ayıp olur mu
Duş alma niyetiniz varsa ayri yatma niyetiniz de olmaz zaten :)ama gel gör ki duş alma meselesi var
Asil bana gore ayri yatmak ayip:) evli ciftler mumkunse hep beraber yatsin. Bazen misafrlklerde ayrilmak zorunda kalanlar oluyo benm o bile hosuma gitmezhayırlı geceler kk üyeleri hepinizin bayramı mübarek olsun ...merak ettiğim bir konu var bayramda falan eşinizle babanızın evine gittiğinizde aynı yatakta mi yatarsınız yoksa ayrı odalarda mi.. aynı yatakta yatmak ayıp olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?