eşinizle misafirlikteyken birlikte yatarmisiniz??

Ya çok şeker bı konu olmuş aynı yatakta yatarım canım ayrı yatarsak bı problem olduğu sanılır :) ama eşimi önden uyuması için yolluyorum ben arkadan kedi gibi gidiyorum

Aynı odada aynı yatakta yatarım, hatta bir adım ileri annem bize yatak odasını verir...

tabiki aynı yatakta yatarım neden ayıp olsun. insanlar sizi evinizde de ayrı yataklarda yattığınızı düşünmüyorlar dimi.

Ayy ben annemlere ilk gitmelerimde eşimi karşı kanapeye atmıştım yaka paça

Aynı yatakta yatmak isterim ama bazen mümkün olmuyor çünkü cekyete yatarsak çocukları paylaşıyoruz düşmesinler diye

Ama bu bayram birlikte yattık :))

Aynı yatakta yatılır tabiki niye cekiniyosunki annenle baban yatmıyor mu aynı yatakta sanki

Sorunuz gülümsetti :)
Biz eşimin ailesine gittiğimizde annesi ayrı yatak yapmaya kalkmıştı ben kocamdan ayrı yatamam küçük de olsa tek çarşaf iki yastık yeter sığarız demiştim kadın kalakalmıştı

Tabi ki birlikte yatın. Ne lüzum var ayrı yatmaya? :)

Böyle bir sorun aklımın ucuna dahi gelmedi bu güne kadar.
Neden ayıp olacak ki ayıp olacaksa hiç evlenmeyelim.

Asil bana gore ayri yatmak ayip:) evli ciftler mumkunse hep beraber yatsin. Bazen misafrlklerde ayrilmak zorunda kalanlar oluyo benm o bile hosuma gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…