Ne güzel şu kitabı alıp okumam gerek adını duydum çok fırsat olmadı yeniden aklıma düşürdünüz... Rabbim daim etsin eşle arkadas dost olabilmek ne güzel birşey... darısı başımıza...2008 eylülünde yağmurlu bir günde yakın arkadaşımla markete girdik ıslanmamak için. Yağmurun dinmesini beklerken kitaplara bakayım dedim. Uzun sıredir almak istediğim kitabı "Kürk Mantolu Madonna"yı gördüm rafta. Arkadaşıma bakmak için döndüğümde eşimle göz göze gelmişiz ben farkında değildim. Yeşil gözlerime kilitlenmiş o an. Sonrası beni arama bulma çabaları. Yakın arkadaşım onun abisinin eski kız arkadaşı çıkınca bir şekilde ulaştı bana. Sonra sonra 5 sene inişli çıkışlı uzaktan uzağa yürütülen bir ilişki. Şu var ki doğru insan olduğunu anlamak mümkün değil. Doğrunun tanımını yapmak da. Fakat bir ömrüm daha.olsa yine aynı gün, aynı yerde hatta belki de daha evvelinde kocamla karşılaşmak isterdim. O benim sevgilim, dostum, babam, oğlum, arkadaşım, sırdaşım. Hatta bazen en azılı düşmanım. Onsuz bir hayat tahayyül etmek istemem.
Amin inşallah. Hacimce çok ince ama her cümlesinin altı çizilesi muazzam bir ktap. Mutlaka okumalısınız. Rabbim en az öyle tutkulu bir aşk nasip etsin size de.Ne güzel şu kitabı alıp okumam gerek adını duydum çok fırsat olmadı yeniden aklıma düşürdünüz... Rabbim daim etsin eşle arkadas dost olabilmek ne güzel birşey... darısı başımıza...
Amin inşallah hayırlısından.. çok teşekkür ederim...Amin inşallah. Hacimce çok ince ama her cümlesinin altı çizilesi muazzam bir ktap. Mutlaka okumalısınız. Rabbim en az öyle tutkulu bir aşk nasip etsin size de.
Daha o zamandan sana değer veriyormuş bence yadırganacak birşey değil seni sıkıp kısıtlamadığı sürece.. destek, güven, ince düşünceli olmak her zaman iyi şeyler bana göre evli misiniz merak ettim mutluluklar dilerim birde...belki tesadüftür ama üniverstedeki bütün arkadaşlarımın sevgilisinden farklıydı benim sevgilim olduğu zamanlar kıskanır...korur gece tek başıma dışarı cıkmamı istemez beni asla tek başıma eve göndermez bir çok erkeğin içinde asla yalnız bırakmaz toplumda ilişkimizden ulu orta örnekler vermezdi zırt pırt meaj atıp cıvık cıvık hareketler yapıp sonra özür dilemek zorunda kalmazdı bugün bakıyorumda o günlerden geriye kalan tek ilişki bizimki bu olaylar mahalle baskısının çok olduğu bi yerde yaşandı yadırgamıyalım lütfen
Evet canım evliyiz 5 yıl sonra nışan yaptık 1 yıl da nışanlı durduk 20 aydır da evliyim...şükürler olsun ki mutluyuz...allah razı olsun iyi dileklerin için Allah herkese nasip etsinDaha o zamandan sana değer veriyormuş bence yadırganacak birşey değil seni sıkıp kısıtlamadığı sürece.. destek, güven, ince düşünceli olmak her zaman iyi şeyler bana göre evli misiniz merak ettim mutluluklar dilerim birde...
Amin hayırlısıyla inşallah.. :)Evet canım evliyiz 5 yıl sonra nışan yaptık 1 yıl da nışanlı durduk 20 aydır da evliyim...şükürler olsun ki mutluyuz...allah razı olsun iyi dileklerin için Allah herkese nasip etsin
ortak arkadasınız yok mu canım büyük aşklar kavga ile başlar sözünde bir miktar gerçeklik olsa gerek burda öyle bir tanışma hikayesi vardı sanırımBir birinden ilk Başlarda gıcık kapıpta sonradan aralarında bir Şeyler olan varmı.suan ben gıcık kaptığım adama asık oldum karşımdakinin hislerini bilmiyorum.
Yok canım ya ona ulaşmak kalbinin kapılarını açmak okadar zor ki yol yakınken dönmeliyim yoksa çok acı çekeceğim .çabalıyorum onunla konuşabilmek için ama o yüz vermiyor onladı sevdiğimi uzak duruyor.ortak arkadasınız yok mu canım büyük aşklar kavga ile başlar sözünde bir miktar gerçeklik olsa gerek burda öyle bir tanışma hikayesi vardı sanırım
Hayırlısı olsun inşallah evlenirsiniz:)Blog sitesinden tanıştık, diğer sosyal ağlardanda birrbirimizde ekli çıktık, arkadaş çevremiz yakınmış haberimiz yokmuş. lisedeydik ikimizde 1 ay sonra cıkmaya basladık 2 yıldır çıkıyoruz dürüst, sevdiğinde sadık kalan bir yapısı var anlayışlı, okumayı sevmez bana nazaran,ben akademisyen kafasındayım o ise çalış aylık maaş al kafasında..
zaman ne gösterir bilemem su an ıkımızde unıversitedeyiz benden 2 yaş büyük.. bakalım ama gelecegı ondan baska biriyle hayal edemiyorum. ama hayırlı olan o değilse evlenmemeyi yeğlerim. hayırlısı neyse o olsun, çok sevıyorum ama..
Tamamen duygusal yani:)Valla bi anlık gaflet anıma geldi sanırım :) eheh şaka tabii
Merhaba kızlar; Öncelikle evli olanlar ve uzun süren ilişkisi olanlar eşinizle ilk nasıl tanıştınız? Özellikle internet ortamında tanışan varmı?Tanışan varsa aşamaları nasıl oldu? Doğru kişi olduğunu nasıl anladınız? Biz bekarlara fikir vermesi için paylaşırsanız çok sevinirim..:)
Guzel paylaşımlar olması dileğimle....:)
Mutluluğunuz daim olsun güzelmiş..Esimle ortak arkadaslarimiz tanistirdi. Direk bizi sevgili yapmak icin esim beni gorur gormez asik oldu ve pesimden cok kostu. Ilgisi alakasi sayaesinde bende asik oldum. 5 sene sevgiili olduktan sonrada evlendik. 1 yildirda evliyiz .
Birde darısı bana olsa.Esimle ortak arkadaslarimiz tanistirdi. Direk bizi sevgili yapmak icin esim beni gorur gormez asik oldu ve pesimden cok kostu. Ilgisi alakasi sayaesinde bende asik oldum. 5 sene sevgiili olduktan sonrada evlendik. 1 yildirda evliyiz .
Merhaba kızlar; Öncelikle evli olanlar ve uzun süren ilişkisi olanlar eşinizle ilk nasıl tanıştınız? Özellikle internet ortamında tanışan varmı?Tanışan varsa aşamaları nasıl oldu? Doğru kişi olduğunu nasıl anladınız? Biz bekarlara fikir vermesi için paylaşırsanız çok sevinirim..:)
Guzel paylaşımlar olması dileğimle....:)
bence de olsun canım gönlünden nasıl geçiyorsa seni bulsun...Birde darısı bana olsa.
bende güven duymakta zorlanan biriyim açıkçası ve net o yüzden uzak kalıyor ama evlenen ve mutlu olanlar da var..İnternetten tanışma, büyük bir zaman kaybına neden olmasına rağmen, tanıyabilmek açısından yanıltma payı da bir o kadar yüksek diye düşünüyorum. Güvenebilmek mümkün değil. Allah bilir evli bile olabilir karşıdaki. Bambaşka bir amacı olabilir. Yani içi bilinmeyen kapalı bir kutu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?