Eşinizle Nasıl Tanıştınız? Doğru Kişi Olduğunu Nasıl Anladınız?

Ne güzel şu kitabı alıp okumam gerek adını duydum çok fırsat olmadı yeniden aklıma düşürdünüz... Rabbim daim etsin eşle arkadas dost olabilmek ne güzel birşey... darısı başımıza...

Ne güzel şu kitabı alıp okumam gerek adını duydum çok fırsat olmadı yeniden aklıma düşürdünüz... Rabbim daim etsin eşle arkadas dost olabilmek ne güzel birşey... darısı başımıza...
Amin inşallah. Hacimce çok ince ama her cümlesinin altı çizilesi muazzam bir ktap. Mutlaka okumalısınız. Rabbim en az öyle tutkulu bir aşk nasip etsin size de.

Amin inşallah. Hacimce çok ince ama her cümlesinin altı çizilesi muazzam bir ktap. Mutlaka okumalısınız. Rabbim en az öyle tutkulu bir aşk nasip etsin size de.
Amin inşallah hayırlısından.. çok teşekkür ederim...

Daha o zamandan sana değer veriyormuş bence yadırganacak birşey değil seni sıkıp kısıtlamadığı sürece.. destek, güven, ince düşünceli olmak her zaman iyi şeyler bana göre evli misiniz merak ettim mutluluklar dilerim birde...

Evet canım evliyiz 5 yıl sonra nışan yaptık 1 yıl da nışanlı durduk 20 aydır da evliyim...şükürler olsun ki mutluyuz...allah razı olsun iyi dileklerin için Allah herkese nasip etsin

Bir birinden ilk Başlarda gıcık kapıpta sonradan aralarında bir Şeyler olan varmı.suan ben gıcık kaptığım adama asık oldum karşımdakinin hislerini bilmiyorum.

Blog sitesinden tanıştık, diğer sosyal ağlardanda birrbirimizde ekli çıktık, arkadaş çevremiz yakınmış haberimiz yokmuş. lisedeydik ikimizde 1 ay sonra cıkmaya basladık 2 yıldır çıkıyoruz dürüst, sevdiğinde sadık kalan bir yapısı var anlayışlı, okumayı sevmez bana nazaran,ben akademisyen kafasındayım o ise çalış aylık maaş al kafasında..
zaman ne gösterir bilemem su an ıkımızde unıversitedeyiz benden 2 yaş büyük.. bakalım ama gelecegı ondan baska biriyle hayal edemiyorum. ama hayırlı olan o değilse evlenmemeyi yeğlerim. hayırlısı neyse o olsun, çok sevıyorum ama..

Evet canım evliyiz 5 yıl sonra nışan yaptık 1 yıl da nışanlı durduk 20 aydır da evliyim...şükürler olsun ki mutluyuz...allah razı olsun iyi dileklerin için Allah herkese nasip etsin
Amin hayırlısıyla inşallah.. :)

Bir birinden ilk Başlarda gıcık kapıpta sonradan aralarında bir Şeyler olan varmı.suan ben gıcık kaptığım adama asık oldum karşımdakinin hislerini bilmiyorum.
ortak arkadasınız yok mu canım büyük aşklar kavga ile başlar sözünde bir miktar gerçeklik olsa gerek burda öyle bir tanışma hikayesi vardı sanırım

Valla bi anlık gaflet anıma geldi sanırım :) eheh şaka tabii

ortak arkadasınız yok mu canım büyük aşklar kavga ile başlar sözünde bir miktar gerçeklik olsa gerek burda öyle bir tanışma hikayesi vardı sanırım
Yok canım ya ona ulaşmak kalbinin kapılarını açmak okadar zor ki yol yakınken dönmeliyim yoksa çok acı çekeceğim .çabalıyorum onunla konuşabilmek için ama o yüz vermiyor onladı sevdiğimi uzak duruyor.

Hayırlısı olsun inşallah evlenirsiniz:)

Esimle ortak arkadaslarimiz tanistirdi. Direk bizi sevgili yapmak icin esim beni gorur gormez asik oldu ve pesimden cok kostu. Ilgisi alakasi sayaesinde bende asik oldum. 5 sene sevgiili olduktan sonrada evlendik. 1 yildirda evliyiz .

Esimle ortak arkadaslarimiz tanistirdi. Direk bizi sevgili yapmak icin esim beni gorur gormez asik oldu ve pesimden cok kostu. Ilgisi alakasi sayaesinde bende asik oldum. 5 sene sevgiili olduktan sonrada evlendik. 1 yildirda evliyiz .
Mutluluğunuz daim olsun güzelmiş..

Merhaba , erkek arkadasimla lisede tanismistik , 4 yili o beni en yakin arkadaş olarak hatta kardes olarak gorerek, ben ise ona deli gibi asik olarak geçirdim sevdigimi ona söylediğim zaman , bana , seni kardeşim olarak görüyorum dedi gözümun önünde başka kizlari sevdi hatta bana anlatti zalım ben de ne yapayim mecbuurr dinledim iste sirf yakin olayim ona diye Eheheh ask iste derken liseden mezun olduk, biz mezun olurken de yine bizim okuldan bi sevgilisi vardi.hos benim de vardi ama ben ona inat sevgilim olsun demistim , o cidden sevgili yapmisti kendine derken ben üniversiteye başka şehire gittim , o İstanbul da kaldi, ben de dedim ki kendi kendime ; madem ayri şehirlerdeyiz , muhabbeti keseyim unuturum. Zaten sevgilim de vardi o sirada. Facebookta profiline bakiyorum sevgilisiyle resim koyuyor , içimden diyorum ki bu kiz hic yakismiyor yanina ,ama yanindaki ben olmaliyim diye düşünmüyorum hic, tabi yersen ben de allah var yani çirkin mi çirkin ,siskoooo ve tipsizdim lisedeyken , sonra üniversiteye gittikten sonra değiştim hatta bildiğiniz evrim geçirdim sonra bir gün bana facebook tan yazdi, hic yazmiyorsun üniversiteye gittin beni unuttun , İstanbul a geldiğinde görüşelim dedi. Ben şok ama bi yandan da mutlu 2 sene sonra ilk defa gorusecektik , İstanbul a geldim buluştuk ben hayal kirliliğinin daniskasini yasadim çünkü sevgilisi de gelmiş neyse allahtan bi saat oturup gitti hahahah sonra biz başbaşa kaldik konuştuk, sevgilisiyle problemleri varmis ben de düzelirsiniz falan diyorum ama bizimki ayrilmayi kafasina koymuş , içimden de ohhh diyorum o günden bi ay sonra bizimki kizdan ayrilmis , meğerse o gün beni görünce ayrilma fikrinden emin olmuş ama benjm hic haberm yok sucum da yok valla ben en ufak bi meyil belirtisi gostermedim :)) zaten sevgilim de vardi zaten , aklimdan da hic gecirmedm ona dair bisey valla allah yukarda. O benim icin hep ozeldi ama sevgilisi oldugu andan itibaren olan tum ilgimi disariya sifir yansittim
, neyse pasam beni o gun gozune kestirmis çünkü ben lisedeki ben değildim kilolar verilmeye baslanmis , yüz göz değişmiş tabi etkilenmiş benden sonra 3 ay sonra tekrar sozlestik görüşmek ve sinemaya gitnek için, bu arada ben de sevgilimden ayrilmistim ikimiz de bekardik yani gittiğimiz film de "celal ile ceren " di, askin başlangıç filmine bakin sinemadan ciktik , yemek yiyoruz. Bana diyor ki "annem soruyor 7 senedir arkadassiniz aranizda birşey yok mu artik " , ben de saf saf diyorum ki "annene soyle biz 7 yildir en yakin arkadasiz bundan sonra da öyle kalcaz " nasil olaa lisede beni reddetmis aramizda bisey olma ihtimali sifir diye rahat rahat konusuyorum ben . hahahah bizimki bir bozuldu anlatamam , sonra beni eve birakti , ama ben hareketlerde bi gariplik seziyorum, böyle beni kiskanmalar , disariya karsi sınırlamalar , herşeyi sormalar falan derken sinemadan 2 gün sonra çözüldü bizimki , dedi ki " ya büşra bu böyle olmayacak , ben seni çok kiskaniyorum , seni benden , beni de senden daha iyi taniyan kimse yok , sen sevgilim ol sen de kurtul ben de kurtulayim" hahah odunum benim , teklife bak. Ben de o saskinlikla reddettim , hayir olmaz dedim , bi de eski sevgilisini tanidigim için ondan dolayi reddettim, bizimki söylediğine bin pişman oldu , keşke söylemeseydim rezil oldum mahvoldu herşey diyor ben iki uç gün surundurdum sonra kabul ettim bizimki uçtu havalara derken bu mükemmel ilişki başladı nazarlar değmesin 2 seneyi bitirdik , 2 ay sonra da sözumuz var. Doğru kişi mi diye sorarsaniz , hayatimda hic bu kadar doğru bisey yapmadim , hem deli gibi eğlenip hem de bi o kadar sevgi dolu bi ilişki yasayacagimi hayal bile edemezdim, iyi ki var azcik da romantik olsa mükemmel olacak olsun bundan iyisi şam da kayisi demişler , seviyorum be

bizde iki yıldır sevgiliyiz aynı üniversitede okuyoruz ilk defa yurt bahçesindeki çardakta gördük birbirimizi allahımm kim bu artis dedim :)))) giyinişi hareketleri falan tam playboy tipli okuldada ilk senemiz iyi bu playboy çok kız düşürür demiştim içimden :)) sonra okulda görüyorum hiç bakmıyorum yüz vermiyorum ortak arkadaşlarımız var bazen aynı masada otururken o geliyo ben takmıyorum kalkıyorum falan baya burnu sürtmüştü sonra ikimizinde ortak arkadaşı vardı o bigün mesaj attı numaranı istiyo diye bir hafta vermedim numaramı sonra verdim öyle telefonda okulda konuştuk sonra oldu başta hiç alışamadık birbirimize kavgalar falan çoktu şimdi çok şükür çok mutluyuz hep esmer erkekleri begenirdim ne diyim allah karşıma sarışın çıkardı :)))

bende güven duymakta zorlanan biriyim açıkçası ve net o yüzden uzak kalıyor ama evlenen ve mutlu olanlar da var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…