Eşinizle Nasıl Tanıştınız? Doğru Kişi Olduğunu Nasıl Anladınız?

bende anlatmak istedim
bizde 3 sene önce tanıştık 2 ay sonra evleneceğiz hayırlısıyla

Bir dans kursunda tanıştık ve tabi ki ilk başta hiiç mi hiç sevmezdim selam verse almazdım yani... bir çene var bunda inanamazsınız hiç susmaz derste... sürekli herşeye muhalefet

ayy o da beni bir beğenmiş üstüne bi de ordaki bir kaç arkadaşı sen bu kızı tavlayamazsın demiş daha da gaza gelmiş beyimiz aklına koymuş beni

daha sonra bir vesiledir oldu sohbet etmeye başladık. baktım dansa giderken tesadüfen! benim iş yerimin önünden geçmeler hadi gel birlikte gidelim demeler... sohbetler gülmeler aaa bi baktım biz bayağı iyi anlaşıyoruz
ee tabi yakıştırmalar başladı bizde sürekli yok öyle bir şey zaten birbirimizin tipi değiliz deyip duruyoruz...
neyse aradaaan böyle böyle 6 ay geçti arkadaşlarıyla iddası falan yanmış bitmiş kül olmuuuş bana aşık oluvermiş ben de hiç oralı değilmişim... ama cidden farketmedim ki...
son zamanlarda bu arkadaş bana sürekli trip atıyor çözemiyorum artık anlamak mı istemedim yoksa cidden mi anlamadım bilmiyorum bu farklı farklı şekillerde bana anlatmaya çalışmışta anlamamışım ben bana olan aşkını
en sonda sinirlendim bu triplerine arama beni ya görüşmeyelim biz senle dedim o da pat diye iş yerime gelip evlenme teklif etti bende sanki dünden razı hemen kabul ettim oldu bitti aha da evleniyoss

haa bu arada beni tavlama aşamalarında kalpli kekleer bile yaptııı

Ahhaha çok güzel ama
Yalnız enişte bey baya bir çırpınmış

17 yaşımda ..Dershanede ilk görüste aşık oldum ona bi cesaret söyledim..
FAzlaca dürüsttür eşim işine geldiginde ruhumu okşamayı iyi bilir çocuk kalplidir zarar gelmez ondan güven verir o yüzden hiç vazgecemedim beyefendiden ama çok öfkeli saman alevi misali .

2008 eylülünde yağmurlu bir günde yakın arkadaşımla markete girdik ıslanmamak için. Yağmurun dinmesini beklerken kitaplara bakayım dedim. Uzun sıredir almak istediğim kitabı "Kürk Mantolu Madonna"yı gördüm rafta. Arkadaşıma bakmak için döndüğümde eşimle göz göze gelmişiz ben farkında değildim. Yeşil gözlerime kilitlenmiş o an. Sonrası beni arama bulma çabaları. Yakın arkadaşım onun abisinin eski kız arkadaşı çıkınca bir şekilde ulaştı bana. Sonra sonra 5 sene inişli çıkışlı uzaktan uzağa yürütülen bir ilişki. Şu var ki doğru insan olduğunu anlamak mümkün değil. Doğrunun tanımını yapmak da. Fakat bir ömrüm daha.olsa yine aynı gün, aynı yerde hatta belki de daha evvelinde kocamla karşılaşmak isterdim. O benim sevgilim, dostum, babam, oğlum, arkadaşım, sırdaşım. Hatta bazen en azılı düşmanım. Onsuz bir hayat tahayyül etmek istemem.

Dikiz aynasindan bana bakarken gözlerini yakaladım :) ve bum ilk görüşte aşk anlamıştım o an hayatımda çok özel bi yeri olacağını. Ve nitekim haftalar sonrâ kader onu karşıma yeniden çıkardı ve 1 yıl sonra evlendik :)

Ne güzel aslında normalde tanıyormuşsunuz galiba bağlantıyı arttırmış. kısmet olacaksa bir şekilde oluyor zannımca...

oo ne güzel jestler yapmış.. şanslısın şimdi bi deneyip vazgeçiyor gibi geliyor çoğu bana...

Allah mutlulugunuzu daim etsin canim. Ne hos bir hikaye. Yaslariniz kac acaba?

Biri öfkelense ben donup kalıyorum ya siz çözmüşsünüz nasıl davranılacağını evli olduğunuza göre.. Ben de de teklif edememe korkusu var şimdiye kadar teklif eden tüm kız arkadaşlarım reddedildiğinden belki de...

Dogru kişiyi hissettiginizde kabuk edilirsiniz bence..bu nasip meselesi..Kotkmayin bigün konuşsaydım be demekten iyidr..kalbinizin prensini bulmaniz dilrgiyle

Okulda. Dogru kisi oldugunu mu? Cok kisa zaman araliklarinda degiskenlik gösterebilecek bir kavram. Nikahtan kacicam diye akli cikmisti esimin. Ben emin degildim. Asla da emin olamazdim. Kimseden. Dünyaya bakis acinla ilgili. Evet dedikten sonra icimi bir huzur kaplamadi da degil hani :)

teşekkür ederim...

valla işlerin içine aileler girince ortalık bir karıştı... şu an pek hoş durumda değiliz... evlilik süreci zormuşş...

ben 23 o 25 yaşında
evet aileler girince yada düğün hazırlıklarında eşya maliyet vb kavramlar çıkınca oluyor genelde orta yol bulmak lazım kolay gelsin..

Az daha kaçak gelin oluyordunuz yani.. Ya evet dedikten sonra geri dönüş yok gibi geliyor bana..o yüzden emin olarak karar verilir diye düşünüyorum ama genelde gelgitler herkeste oluyor sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…