Eşinizle Nasıl Tanıştınız? Doğru Kişi Olduğunu Nasıl Anladınız?

Eşimle bende telefon numarası vardı bir arkadaşı sormak amacıyla aramıştım öyle tanıştık yüzyüzede o arkadaş aracılığıyla tanıştık arkadaş olduk 1 yıl sonrada askerden izne geldiğinde buluştuk çıkmaya başladık 3 yıl 4 ay flört sonrasında 2 ay 7 gündür evliyiz :) Doğru kişi olduğunu daha arkadaşken verdiği güvenden ve dürüst oluşundan verdiği sözü tutuşundan davranışlarından anladım :)

Şu an hayatımda biri yok ama bazen meslektaş birileriyle sosyal ortamlarda tanıştırıldığım oldu ilk yapılan hamle bilgi yada tecrübe yarıştırmak olabiliyor ve her seferinde bu beni de rahatsız ettiği için uzaklaşıyorum hatta mesleğe hakim değilmiş gibi yaptığımda oldu bikaçkere gerilmemek için... mühendis olunca çalışma arkadaşlarının çoğu erkek olabiliyor ve gözlemlediğim hemen hemen hepsinde var eşlerinin ya kariyer yada para olarak kendilerinden aşağıda olması sadece kayınbabalarının zengin olması gibi hayalleri var ama bu çelişkiyi çözemedim üstün olma istekleri olduğuna yorumladım sadece...

Yeni evlisiniz.. mutluluklar dilerim..:)

Sevgilim doğru insan mi bilmiyorum ama ayrıldıgimizi düşünemiyorum kalbim sıkışıyo. ne onu baskasiyla ne de kendimi baskasiyla düsunemiyorum. Kaderimde varsa umarım evlilige kadar gideriz
Aşk böyle bir şey galiba... ne güzel birine bunu hissedebilmek yada biri tarafından böyle düşünülmek...

Cok dogru :)

yani netten iş ilanına baktın öyle mi oldu tanışmanız?

Bende esimle internetle tanistim esim turk ben azeriyim iyiki tanismisim cok mutluyum 4 yillik evliyim 2 cocugum var sukur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evlilik sitelerinde falan mı tanıştınız.. anladığım kadarıyla ülke de değiştirmişsiniz .. Rabbim daim etsin inşallah

hobi ortaklığıyla başladı yani.. :) ben motorlardan normalde korkarım ya...

Yazalı epey olmuş düğün hazırlıklarına başlamış olmalısınız.. mutluluklar dilerim..

Mutluluğunuz daim olsun süreçlerde de yeterli zaman olunca iyi olmuş sizde...

Bian düşündüm facebook kullanalı o kadar yıl oldu mu diye gerçekten yıllar olmuş.. yazalı epey olmuş ne yaptınız varmı düğün nişan tarihleri. daha önceden facebookunda olan biriydi demekki hediye yolladığına göre...

İç çekerek okudum yazınızı ve "vaaayy beee böyle evlilikler de var mıymış" demeden alıkoyamadım kendimi.
Çevremdeki onca kötü giden evliliklere rağmen güzel evliliklerinde olduğunu bilmek rahatlattı beni
Mutluluğunuz daim olsun

Herkesin ne kadar güzel anıları varmış yahu okudukça gülümsedim
Dayanamadım bende kısaca bahsetmek istiyoruuummmm
Sevgilimle tanışalı çok uzun zaman oldu. 23 yaşındayım o da 25 yaşında. Onu ilk gördüğümde sanırım 14 yaşında falandım. Yakın akrabamın komşusunun oğluydu kendileri Görür görmez çok beğenmiştim yaşıma başıma bakmadan
Sırf onu görebilmek için sık sık o akrabamıza gittiğimi bilirim Hatta akrabamın çocuğunu onlara götürürdüm bazen, belki onu görürüm diye.. İlçede oturuyorduk o da lisedeydi ve liseyi İl merkezinde okuyordu. Görebilirsem dünyalar benim oluyordu O yolda yürürken bile etrafına bakmaz, kafası hep yere doğru bakar, kimseyle ilgilenmez. Halâ öyledir. Babasıyla babam arkadaştı. Bazen babası ile onu beraber görürdüm babası bana takılırdı kafasını kaldırıp bakmazdı bile Baktım olacak gibi değil unutmaya karar verdim...Yıllar geçti 18 yaşıma geldim üniv'e gittim. Daha sonra o beni feysten ekledi. Eklediğini bile hatırlamıyor halâ Ortak arkadaşlar var diye eklemiş sanırım. Kısa bir araştırma yapmış hakkımda. Olumlu şeyler duyunca bu kıza bütün iyi niyetimle yaklaşacağım, hiç kötü şeyler düşünmeyeceğim, hatta evlenebiliriz bile demiş arkadaşlarına...Ekledikten bir kaç gün sonra kabul ettim. Çok şaşırmıştım. Daveti gördüğümde "aaaa bu benim çocukluk aşkım değil mi yaaaaa " demiştim
Kabul ettikten sonra koyu muhabbet başladı aramızda. O İstanbul'da üniv. okuyordu bense Eskişehirde. 6 günlük muhabbetin ardından yanıma geldi ve görür görmez yine yeni yeniden aşık oldum 13/12/2009 tarihinde ilişkimize başladık ve bugünde halâ sevdiceğim hayatımda. Arada uzun bir (1.5 yıl) ayrılık süreci oldu ama atlattık hamdolsun. Ona ^bazen takılırım sen benim çocukluk aşkımsın diye dalga geçiyorum zanneder Biliyorum çocuğu bahane edip beni görmeye bize geliyodun amacını anlamıştım der Halbuki gerçekleri söylüyorum ben...
Şimdi o asker ve ben onu bekliyorum.. En kısa zamanda da sözlenmeyi ve ardından evlenmeyi düşünüyoruz. Rabbim herkese aşkı tatmayı nasip etsin inşallah. Herkese MUTLULUKLAR.

Yok ekli değildi online people die herkese açık bi uygulama bu uygulama. Nişanlıyız şuan eşyalarımızı tamamlıyoruz

Maşallah sizinki de güzelmiş.. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.. demekki kısmetmiş dönmüş bir şekilde...

Maşallah sizinki de güzelmiş.. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.. demekki kısmetmiş dönmüş bir şekilde...
Amin inşallah...
Bende onun kısmetim olduğuna tamamen inandım.
O her ne kadar gerçek olduğunu bilmesede benim "çocukluk aşkım"
Hatta "ergenlik aşkım" "gençlik aşkım" her şeyim o benim

Henüz evli değiliz ama inşallah o da olacak :) uzun zamandır birlikteyiz. Aslında biz internette tanıştık gibi bişey oldu. Ortaokulda aynı okukdaydık biliyodum onu ama herhangi bişey yoktu aksine sınıfımızda kız arkadaşım ondan bahsediyordu hoşlanma falan işte malum ortaokul :) sonra lise de farklı insanlarla çıktım o da aynı şekilde konuşmamız yoktu bir gün face de resimlerimi beğendiğini gördüm ayıp olmasın beğenmiş diye bnde onunkileri beğendim aradan uzun bir süre geçti facebook à girdiğimde sanki çok yakın arkadaşımmış gibi yazdı baya şaşırdım sohbet muhabbet ettik baya sabahlara kadar konuşuyorduk şuan yirmi yaşındayım bayadır beraberiz ciddi düşünüyoruz benim okul onun askerlik iş falan daha da en az dört yıl yolumuz var gibi :)) sonunda inşallah hayırlısıyla birbirimize kavuşcaz :))

Amin inşallah...
Bende onun kısmetim olduğuna tamamen inandım.
O her ne kadar gerçek olduğunu bilmesede benim "çocukluk aşkım"
Hatta "ergenlik aşkım" "gençlik aşkım" her şeyim o benim
Boşve bilmesin:) N e güzel duygular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…