- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
Şu an hayatımda biri yok ama bazen meslektaş birileriyle sosyal ortamlarda tanıştırıldığım oldu ilk yapılan hamle bilgi yada tecrübe yarıştırmak olabiliyor ve her seferinde bu beni de rahatsız ettiği için uzaklaşıyorum hatta mesleğe hakim değilmiş gibi yaptığımda oldu bikaçkere gerilmemek için... mühendis olunca çalışma arkadaşlarının çoğu erkek olabiliyor ve gözlemlediğim hemen hemen hepsinde var eşlerinin ya kariyer yada para olarak kendilerinden aşağıda olması sadece kayınbabalarının zengin olması gibi hayalleri var ama bu çelişkiyi çözemedim üstün olma istekleri olduğuna yorumladım sadece...Aynen öyle canım eşim baskın bi karakter bende öyleyim ama buna rağmen kavga etmeyelim diye sabır gösteriyorum ama bazen olmuyo birazda o yüzden çatışıyoruz biz iyi olduğumuz zamanlar sorun yok ama böyle anlattıgım gibi davranışlar gösterdigi zaman alakasız şeylere nereye kadar sabredicem ömrümün sonuna kadarda katlanamam diye net bi karar kafamda beliriyo.bilmiyorum gerçekten ne yapıcamı mantıgımla duygularım çatışıyo bu noktaya geldigimde.
Yeni evlisiniz.. mutluluklar dilerim..:)Eşimle bende telefon numarası vardı bir arkadaşı sormak amacıyla aramıştım öyle tanıştık yüzyüzede o arkadaş aracılığıyla tanıştık arkadaş olduk 1 yıl sonrada askerden izne geldiğinde buluştuk çıkmaya başladık 3 yıl 4 ay flört sonrasında 2 ay 7 gündür evliyiz :) Doğru kişi olduğunu daha arkadaşken verdiği güvenden ve dürüst oluşundan verdiği sözü tutuşundan davranışlarından anladım :)
Yeni evlisiniz.. mutluluklar dilerim..:)
Aşk böyle bir şey galiba... ne güzel birine bunu hissedebilmek yada biri tarafından böyle düşünülmek...Sevgilim doğru insan mi bilmiyorum ama ayrıldıgimizi düşünemiyorum kalbim sıkışıyo. ne onu baskasiyla ne de kendimi baskasiyla düsunemiyorum. Kaderimde varsa umarım evlilige kadar gideriz
Cok dogru :)sanırım sana katlanabiliyosa ve sende ona doğru kişidirşaka bi yana 6. senemizdeyiz belki hala doğru insanmıyız bilmiyorum ama yaşayabileceğimi düşünüyorum herhalde bir başkasını düşünemiyorum onun yerine.hataları yokmu var odunmu odun ama ben eminim ondan bi kavgamızda bile haklı olsamda haksız olsamda o arar beni sorar birbirimize saygımız sevgimiz yetiyo sanırım.. he bu olmasa başkası olsa onunda kıskançlığı birşeyi olacak
tam takım bir erkek bulmak çok zor babalarımız bile kusurlu..
yani netten iş ilanına baktın öyle mi oldu tanışmanız?Evet,ben eşimle internet vasıtası ile tanıştım.İyi ki de tanışmışım şükürler olsun
Ama aynı şehirdeydik o zaman,evlerimizin arasında da sadece bir yol vardı :)
Ticari başladı en başta,çeviri yapardım onun internet siteleri için.
1 yıl arkadaşlıkla geçti,bölük pörçük.3 sene sonra da evlendik :)
evlilik sitelerinde falan mı tanıştınız.. anladığım kadarıyla ülke de değiştirmişsiniz .. Rabbim daim etsin inşallahBende esimle internetle tanistim esim turk ben azeriyim iyiki tanismisim cok mutluyum 4 yillik evliyim 2 cocugum var sukur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hobi ortaklığıyla başladı yani.. :) ben motorlardan normalde korkarım ya...Biz motosikletlere merakliyiz esimle ozamanlar bir forum vardi isim veemeyecegim motosikletle ilgili paylasimlar yapilirdi bende uyeydim esimle orada tanistik bir sure hic gorusmeden yazistik ve aniden bir hafta sonu bulusup baska bi sehre motorla kampa gitmemizle basladi hersey ve bu gorusmeden 1bucuk ay sonra evlendik :)
Yazalı epey olmuş düğün hazırlıklarına başlamış olmalısınız.. mutluluklar dilerim..Bende anlatayım bari
Benim iş yerim cadde üstünde sevgilimin babası hep geçiyormuş hiç farketmedim bu zamana kadar bitişik komşu dükkanda cok sevdıgım bır abi var o dedı sana bırını bulduk dıye hıc ıstemıyorum dedım gorusmek bıle gelmedı ıcımden sonra sevgılımın babasına soylemısler boyle bır kız var dıye o da gelip geçerken görmüş begenmıs benı sonra oğlunu da alıp geldi tanısmaya aslında sevgılımde hıc gorusmek ıstememıs ama ayıp olmasın dıye babasının peşine takılmışsonrada itiraf ettik birbirimze konuştuk yemeğe cıktık her fırsatta gorustuk bırbırımızı tanımak ıcın ve başladık kısmetse mayısta evlenıyoruz ıyı kı tanısmışız diyoruz ikimizde
Mutluluğunuz daim olsun süreçlerde de yeterli zaman olunca iyi olmuş sizde...Ben henüz 2,5 aylık bir evli olarak anlatiyim:)eşimle sosyal paylaşım sitesinde tanıştık. Kendisi cocukluk arkadaşımin ablasının eşinin kardeşi ortak arkadaşlarımız var yani.resimlerime bakıp eklemiş kabul ettm beğendim herhalde:)1-2 hafta kdr konustuk. sonra bulustuk ilk bulusmamizda evlenme teklifi aldım ve onun doğru insan olduğuna inandığım icin evet dedm.:)6ay sevgili,6 ay sözlü,9ay nişanlı kaldıktan sonra 2 aydirda evli ve mutluyuz:)darısı ve hayirlisi tüm bekarlara inşallah...
Bian düşündüm facebook kullanalı o kadar yıl oldu mu diye gerçekten yıllar olmuş.. yazalı epey olmuş ne yaptınız varmı düğün nişan tarihleri. daha önceden facebookunda olan biriydi demekki hediye yolladığına göre...Henüz evli değiliz ama bende anlatayım ;
En enteresan sayılabilecek bizim ki olabilir sanırım
Facebook taki bir uygulama sayesinde bilenler biliodur zaten online kişilere çicek çikolata falan gönderiliyor bende merakımdan takılıyorum ama kimseye bişi göndermiyorum bana gelio eğleniyorum ' aa şuna bak ne gönderdi falan die' Nişanlımda arka arkaya 5 tane posta kartı gönderdi en az kredili hediye
Sinirlendim habire gönderio mesaj atıo ne var beee die atarlanarak bailadı
Sonradan 1 ay sonra benim bulunduğum şehre geldi 6.yıl olacak birlikteyiz 2 yıldırda tek başına benim yaşadığım yerde yaşıo benim için iş buldu geldi beraber olalım diye yavaş yavaş çeyizlerimizi yapıoruz beyaz eşyalarımızı alıoruz
İç çekerek okudum yazınızı ve "vaaayy beee böyle evlilikler de var mıymış" demeden alıkoyamadım kendimi.Esimle bir listede alt alta yazilmis adimiz.
Puanlarimiz da yaklasik.
Ne o taniyor beni, ne ben onun farkindayim.
Esimle bir semtte ayni bolumun ogrencileri olarak ayni fotokobiciden fotokobiler aliyoruz.
Ne onun evine yakin, ne benim evime.
Esimle ayni kurslara gidiyoruz, ayni hocalara.
Karsilasamiyoruz ama.
Hasili kelam
Bir gun geliyor, bunca orulen aglar bosuna degil diyor kader, bunca tesaduf bos degil, esim goruyor beni, takip etmeye basliyor, numarami buluyor ama cesaret edemiyor.
Sehirdisina cikiyoruz bir gun ve ne gariptir orada da karsilasiyoruz yine.
Ve ben daha once hic dikkat etmedigim bu cocuga carpiliyorum :)
Ama tanismadan once o kadar bilmeden karsilastigimiz esimle, bulusma zamani ayarlayamiyoruz bir turlu.
Cok kere ekiyorum.
4 saat bekletiyorum vs gibi aksilikler..
Biraz da naz :)
Sonra yavas yavas gelisiyor.
Her bulusmaya geldiginde cebinden bir kirmizi gul cikartiyor, ogrenciyiz, 5 kurusu yok fazladan ama o gulu almayi hic ihmal etmiyor.
Dogum gununde ona hediye alabilme ihtimalime karsilik, hediyesiz gelmiyor hicbir ozel gune.
Ozel olmayan gune.
3 vasitayla 2 saate yakin surse de beni eve birakip oyle devam ediyor hayatina, biz o gun gorustuysek.
İsini degistiriyor, sehrini degistiriyor, mevkisini dusuruyor evlenebilmemiz icin.
Neyse ki
Simdi 2 seneye yakindir evliyiz.
Her aksam mutlaka sevdigim bir seyi alir da gelir.
Sabah erkenden uyanip bir 10 dk'yi bana sarilmakla gecirir.
C.tesi pazar olunca "gunaydin gun isigim, gunduzum, keske 10 kere uyansan da tekrar tekrar, ben su sevimliligini gorsem, der, kahvalti hazirlar.
Tatli yapar.
Hastaysam butun evin isini yapar, supriz yapiyormus hastaya moral cok onemliymis :)
Benim yerime sabaha kadar dersimi ozetleyip, isine gidebilir.
Hic pisman olmadim, benim bos kaprislerim, cekilmez alinganliklarim haricinde hic sorun yasamadim ben bu adamla.
Allah herkese hayirlisini versin insallah.
Daha guzel anilar nasip etsin.
Yok ekli değildi online people die herkese açık bi uygulama bu uygulama. Nişanlıyız şuan eşyalarımızı tamamlıyoruzBian düşündüm facebook kullanalı o kadar yıl oldu mu diye gerçekten yıllar olmuş.. yazalı epey olmuş ne yaptınız varmı düğün nişan tarihleri. daha önceden facebookunda olan biriydi demekki hediye yolladığına göre...
Maşallah sizinki de güzelmiş.. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.. demekki kısmetmiş dönmüş bir şekilde...Herkesin ne kadar güzel anıları varmış yahu okudukça gülümsedim
Dayanamadım bende kısaca bahsetmek istiyoruuummmm
Sevgilimle tanışalı çok uzun zaman oldu. 23 yaşındayım o da 25 yaşında. Onu ilk gördüğümde sanırım 14 yaşında falandım.Yakın akrabamın komşusunun oğluydu kendileri Görür görmez çok beğenmiştim yaşıma başıma bakmadan
Sırf onu görebilmek için sık sık o akrabamıza gittiğimi bilirimHatta akrabamın çocuğunu onlara götürürdüm bazen, belki onu görürüm diye.. İlçede oturuyorduk o da lisedeydi ve liseyi İl merkezinde okuyordu. Görebilirsem dünyalar benim oluyordu O yolda yürürken bile etrafına bakmaz, kafası hep yere doğru bakar, kimseyle ilgilenmez. Halâ öyledir. Babasıyla babam arkadaştı. Bazen babası ile onu beraber görürdüm babası bana takılırdı kafasını kaldırıp bakmazdı bile Baktım olacak gibi değil unutmaya karar verdim...Yıllar geçti 18 yaşıma geldim üniv'e gittim. Daha sonra o beni feysten ekledi. Eklediğini bile hatırlamıyor halâ Ortak arkadaşlar var diye eklemiş sanırım. Kısa bir araştırma yapmış hakkımda. Olumlu şeyler duyunca bu kıza bütün iyi niyetimle yaklaşacağım, hiç kötü şeyler düşünmeyeceğim, hatta evlenebiliriz bile demiş arkadaşlarına...Ekledikten bir kaç gün sonra kabul ettim. Çok şaşırmıştım. Daveti gördüğümde "aaaa bu benim çocukluk aşkım değil mi yaaaaa " demiştim
Kabul ettikten sonra koyu muhabbet başladı aramızda. O İstanbul'da üniv. okuyordu bense Eskişehirde. 6 günlük muhabbetin ardından yanıma geldi ve görür görmez yine yeni yeniden aşık oldum13/12/2009 tarihinde ilişkimize başladık ve bugünde halâ sevdiceğim hayatımda. Arada uzun bir (1.5 yıl) ayrılık süreci oldu ama atlattık hamdolsun. Ona ^bazen takılırım sen benim çocukluk aşkımsın diye dalga geçiyorum zanneder Biliyorum çocuğu bahane edip beni görmeye bize geliyodun amacını anlamıştım der Halbuki gerçekleri söylüyorum ben...
Şimdi o askerve ben onu bekliyorum.. En kısa zamanda da sözlenmeyi ve ardından evlenmeyi düşünüyoruz. Rabbim herkese aşkı tatmayı nasip etsin inşallah. Herkese MUTLULUKLAR.
Amin inşallah...Maşallah sizinki de güzelmiş.. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.. demekki kısmetmiş dönmüş bir şekilde...
Alllah tamamına erdirsin güzel telaşlar bunlar tadını çıkarın...Yok ekli değildi online people die herkese açık bi uygulama bu uygulama. Nişanlıyız şuan eşyalarımızı tamamlıyoruz
Henüz evli değiliz ama inşallah o da olacak :) uzun zamandır birlikteyiz. Aslında biz internette tanıştık gibi bişey oldu. Ortaokulda aynı okukdaydık biliyodum onu ama herhangi bişey yoktu aksine sınıfımızda kız arkadaşım ondan bahsediyordu hoşlanma falan işte malum ortaokul :) sonra lise de farklı insanlarla çıktım o da aynı şekilde konuşmamız yoktu bir gün face de resimlerimi beğendiğini gördüm ayıp olmasın beğenmiş diye bnde onunkileri beğendim aradan uzun bir süre geçti facebook à girdiğimde sanki çok yakın arkadaşımmış gibi yazdı baya şaşırdım sohbet muhabbet ettik baya sabahlara kadar konuşuyorduk şuan yirmi yaşındayım bayadır beraberiz ciddi düşünüyoruz benim okul onun askerlik iş falan daha da en az dört yıl yolumuz var gibi :)) sonunda inşallah hayırlısıyla birbirimize kavuşcaz :))Merhaba kızlar; Öncelikle evli olanlar ve uzun süren ilişkisi olanlar eşinizle ilk nasıl tanıştınız? Özellikle internet ortamında tanışan varmı?Tanışan varsa aşamaları nasıl oldu? Doğru kişi olduğunu nasıl anladınız? Biz bekarlara fikir vermesi için paylaşırsanız çok sevinirim..:)
Guzel paylaşımlar olması dileğimle....:)
Boşve bilmesin:) N e güzel duygular...Amin inşallah...
Bende onun kısmetim olduğuna tamamen inandım.
O her ne kadar gerçek olduğunu bilmesede benim "çocukluk aşkım"
Hatta "ergenlik aşkım" "gençlik aşkım" her şeyim o benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?