Eşinizle Nasıl Tanıştınız? Doğru Kişi Olduğunu Nasıl Anladınız?

o kadar özendim ki anlatamam eminim mutlu olursun çünkü tesadüf diye bir şey yoktur sizin karşılaşmanız gerekiyordu belki de ve o karşına çıktı
ay ben de aşık olsam böyle keşke sevdiğim biri var ama bu kadar aşık mıyım bilmiyorum şüphelerm var ki zaten şüphe varsa değilimdir
umarım mutlu olursunuz en içten dileklerimle söylüyorum her şey gönlünüzce olsun

Ne güzelmiş... Rabbim tamamına erdirsin.. evet derken için tam anlamıyla rahat mıydı?

internetten tanışıp mutlu olan da vardır belki ama genel olarak netten evlenilmesini doğru bulmuyorum
herşey sanal ,sevgi de sanal bence ,insan az veya çok tanımalı ,ortamında bulunmalı ,en azından çevresini ,ailesini ,kendisini az da olsa gerçek anlamda tanıma fırsatı olur ..

sanırım sen internetten biriyle görüşüyosun bu konuyu açtığına göre:)bn sana anlatayım yıllar önce pc skyp yüklemiştim yeni olduğu için çözmeye çalışıyordum x kişinin profilini aramışım sonradan o beni aradı ama hiç konuşmadık msj atmıştı daha sonradn beni siz aradınız kimsiniz falan die yanlışlık oldu dedim ama resmini çok beğendim oda beni beğenmiş yaklaşık 3-5 ay sonra bir mail geldi bn ankaradayım görüşelim die numaramı istemiş bnde verdim aradı bni ankaradayım görüşleim bnm vaktim yoktu...iş hususunda müsait değildim ikimizde memuruz oda göreve döncek vakit yok yani! gelemem dedim belki bu bizim için bi şans olabilir dedi...düşündüm hemen evden apartopar çıktım görüştük o kadar masum ve güzeldiki herşey halen öyle 1 yıl çıktık 1 yıl nışanlı kaldık 7 yıllk evliyiz herkez bn gibi şanşlı olmuyo ailesi mükemmel eşim mükemmbel bi dediğimi iki etmez iyiki onunla evlenmişim tekrar dünyaya gelsem gene eşimi isterim rabbim umarım karşınıza sizin istediğiniz kulları vesile eder...bu arada aileler bilmio int olayını bi arkadaş tanıştırdı die bilio:)

Siz şanslı olanlardansınız bu durumda...
AMİN gerçekten helal süt emmiş olsun...

bende nette tanışanlardanım.nette gezinirken kapalı bir kız resminin olduğu dini bi evlilik sitesi reklamı vardı dikkatimi çekti.girdim üye oldum ne düşüncelerle yaptım bilmiyorum sanaldan ilişkilere karşı dururken. üye oldum çıktım bir ay filan sonra aklıma geldi üye olduğum baktım girip resmim yoktu ama baya mesaj atan olmuştu o anki can sıkıntısıyla içlerinden birini seçip cevapladım çok hızlı gelişti herşey hayır demek ıçimden gelmiyordu hiç ona 2 hafta sonra yüz yüze görüşmeye karar verdik. bn yinede korkuyordum farklı bi şehrin ana caddesinde görüşelim dedim kalabalık olsun diye :). tam merkezde bekliyorum telefonda konuşup yönlendiriyorum filan elinde çiçekle bana doğru her adım attığında kalp atışlarım hızlanıyordu yanıma geldiğinde yüzüne bile bakamıyorum yaptığım şeyin verdiği kötü his yüzünden kendimi de kötü hissediyordum.nerdeyse vazgecip geri dönücektım bir süre bu psikolojiden çıkamadım.sonra bi kafede oturup konuştuk bn 89 kilo fazla güzel olmayan kiyafetiyle çekici olmayan bakımlı sayılmayan biriydim beni beğenmemiştir bi daha gorusmeyiz herhalde diyerek üzülmüştüm ama hiç bırakmadı beni.net vesilesiylede olsa aşkı bulmuştuk 10 aylık evliyim çok mutluyum. bu arada nette tanıştığımızı kimseye soyleyemedik tabi :)

ben bu konuyu nasıl kaçırdım biilmiyorum, çok sıkkı takipçisi olacağım bakalım nasıl oluyormuş

Son düzenleme:
inşallah ben de bekliyorum o zaman..
kendi hikayemi de bekliyorum sabretmeye çalışarak:)

inşallah ben de bekliyorum o zaman..
kendi hikayemi de bekliyorum sabretmeye çalışarak:)

Yani biri var ama keşke tanımasaydım diyorum. Çok yıprattı beni. 2 yıl önce tanıştık. Ne adım atıyo ne bişi. Aylar geçiyo irtibata geçiyo. Tamam bu defa olcak diyosun. Ama sonra bi anda yok oluyo. Şimdi 5 ay sonra tekrar irtibata geçti. Ama yine ses yok. Kova erkekleri sanırım problemli. Hayal kırıklığında pik noktasındayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yanlış yönlendirmek istemem ama olmasını istese sanırım -sen hazır duruyorsun-gelgit yapmaz gibi geliyor belirgin bir meselesi yoksa tabi...

yanlış yönlendirmek istemem ama olmasını istese sanırım -sen hazır duruyorsun-gelgit yapmaz gibi geliyor belirgin bir meselesi yoksa tabi...

Bi ilişkimiz olmadı. Görücü usulü tanıştık. Bitti. 2 kez döndü aylar sonra. Yani istemese niye arıyor. Ne istiyor. Cesaretsiz hareketleri var. Soğuk olduğum zaman hemen geri çekiyo kendini. 2 gün önce rüyamda gördüm diye mesaj attı. Biraz mesajlaştık ama gerisi yok. Anlamıyorum. Yoruluyorum. Nedeni ne olursa olsun. İstemiyo ya da sorunlu. Her iki seçenekte de ömür geçmez böylesiyle

Allah kolaylık versin zor gerçekten beklemek kadar insanı yoran birşey yok beklemek ve belirsizlik yorucu gelir bana da...

Allah kolaylık versin zor gerçekten beklemek kadar insanı yoran birşey yok beklemek ve belirsizlik yorucu gelir bana da...

Aynen canım ya. Çok sık karşılaşıyoruz belki ondan dolayı aklını meşgul ediyorumdur. Üzüldüğüm nokta ne biliyomusun. Hayatımdaki en ilgili en sevgi dolu ve en şefkatli insanını hayatımın en genç ve evliliği düşünmediğim zamanlarfa tanıdım. Çok sevemedim kendisini de. Şimdi böyle örnekleri görünce diyorum ki. Çok sevmek de önemli değil galiba. Şefkat sevgi daha önemli sanırım. Neyse kafa ütüledim bayağı:)). Herşeyin hayırlısı

Doğru insan doğru zamanda gelmeyince de olmuyor sanırım.. bunda da bir hayır vardır mutlaka.. öyle düşünmek daha rahatlatıcı... hakkımızda hayırlısı

Üniversite 1.sinifta tanistik ben ek yerleştirmeyle gec girmistim kimseyi tanimiyordum genelde koselere arkalara oturuyordum o zamanda bi erkek arkadaşım vardi aramiz limoniydi. Geldiğim ilk gun gozune kestirmis beni ben biraz gec farkettim bakislarini :) sinifta neseli surekli güleç tipler vardir ya muhabbeti iyidir benimkide aynen oyleydi ilk basta niyetinin arkadaslik oldugunu sanmistim facebooktan ekleyince sevgilim oldugunu gordu telefon falan istedi bende kimseyi tanımıyorum ortama alisayim diye verdim numarami 1 yıl bile bile pesimden kostu demedigimi birakmadm. Hic yuz vermemistim zaten yakistiramiyordum birbirimizi aramizda 30cmden fazla boy farki olunca :)) 1.sinif sonuna kalmadan sevgilim beni aldatti bu boslukta ona döktüm icimi beni dinledi hep yikilmistim resmen. 3 4 ay sonrada sans verdim şuan iyiki diyorum iyiki o var... cunku hayat birini sizden alıyorsa daha iyisini muhakkak verir 1 buçuk yıldır birlikteyiz ailem biliyor ailesi biliyor hayatimda ilk defa bi insan bana huzur veriyo :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

onu ilk gördüğümde ki göz göze geldik yıllardır tanıyormusum ama uzun zaman olmuş görüşmemişte bia nada karşılaşmışız gibi bi his ...nerede oldugun o ortamda kimlerin olduğu önemli olmuyor sanki bi anda zaman donuyor küçük caplı şok yaşıyorsun ... ben bunları yaşarken onunda aynı seyleri yaşaması ise mucize ...

Son düzenleme:
lise aşkımdı kendisi 4 ay filan sevgili olmuştuk
8 sene sonra facete lise buluşması düzenledim bu vesileyle görüşmeye başladık ve tekrar birleştik
hemen üniv sınavlarını verdi askere gitti geldi 6 ay içinde evlendik :)))
şimdide bebiş için uğraşıyoruz oda olurda inşallah tamamlanırız

Son düzenleme:
BıZde sevgılımle ınternetden tanıstık bende bu sorudan bır tane alım

Tanışma aşaması nasıl oldu peki güven falan nasıl oluştu. anlatırsan sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…