- 28 Ağustos 2013
- 300
- 60
- 53
Amin inşallah Allah herkese nasip etsin. Ben aylarca inanamadım. Aklıma geldikçe halen inanamıyorum rüya gibi geliyor bazen. Onun gözlerinin içine bakınca o 14 yaşındaki küçük çocuğun gözlerini görüyorum bi an. çünkü aklımda sadece o hali vardı. Ona aşıkken çaktırmadan ona bakmaya çalışırdım. Aslında bakmamaya çalışırdım fakat dayanamazdım kendimi ona bakarken bulurdum :))) Ve her seferinde göz göze gelirdik. O zamanlar gizli gizli bakmaya çalıştığım gözlere şimdi korkmadan gözlerimi kaçırmadan bakabiliyorum.(Harika birşey) Bir diğer güzel yanıda 30 yaşındayım ama evlilik kararı aldığım ve hayalleri kurduğum tek erkek o. Ben çoğu zaman duygularımla hareket ederim ama mantığımla karar veririm. Onunla nasıl bir hayatım olacak bilmiyorum. Ama herşeye rağmen onunla yaşlanmak istiyorum. Belki zor bir hayatım olacak. (Ben çok mutlu bir ailede sevgi ile büyüdüm. Mutlu ve huzurlu bir hayatım var çok şükür. Çok zengin değilim ama azla mutlu olmayı bilen biriyim.) Hep şunu derdim. Bu rahat hayatımı bırakıp evlenmem için gerçekten çok sevmem gerek. Yoksa neden kocanın, kaynanın ve olursa görümcenin kahrını çekeyim'' derdim. :))) Bu nedenlede herşeye rağmen onunla diyorum ....
Ne güzelmiş... Rabbim tamamına erdirsin.. evet derken için tam anlamıyla rahat mıydı?9. sınıfa başladığımda gördüm onu ilk olarak.. Aynı sınıftaydık.
Ben cam kenarı 2. sıra koridor kısmında oturuyordum, o da orta 3. sıra soldaydı.. :) yeşile dönük ela gözleri, inci dişleri, bronz teni, halil sezai saçları ve fazladan 30 kilosuyla karşımda duruyordu.. Doğru ne ben diş tellerimle onun ilgisini çekiyordum ne de o +30 kilo fazlasıyla benim için çekiciydi..
Yine de gerek spor gerek siyaset, gerek ders notları hakkında çokça konuşurduk. Sevgili olmayı hiç düşünmedik, ben düşünmemiştim en azından..
Kafa yapımız uyuyordu, görüşlerimiz aynıydı çoğu konuda, ancak o benim için sadece iyi kalpli zengin çocuğuydu, kızdırdığında da şişko patates!
En son 9. sınıf yaz tatilinde msnde görüştük. Sonra da uzun yıllar haber alamadık birbirimizden.. (okulumu değiştirmek zorunda kalmıştım)
Geçen yaz nişan attıktan 1 ay kadar sonra dışarı çıkıp alışveriş yapmak istedim.. Onca büyük avm varken koca Ankara'da ben ..... avm'de Amazon ormanına dönmüş kaş- bıyık, dipboyası gelen saçlarımla arz-ı endam ediyordum.. Allahım bir de ne göreyim?? Akın!!! erkeğimm, ahiretliğim, mustakbel kocam, hayatımın anlamı, pehlivanım, ağam!!! Hemen atladım, konuştuk, gülüştük.. numarasını almayı akıl edemedim tabi.. O da istemedi.. ayaküstü bir sohbet sonrasında da bi kaç iltifat, iyi dilekler ve herkes kendi yoluna..
Ben hemen tanıdık ve ortak arkadaşları araya sokayım dedim ki, asosyal bir varlık olduğum gerçeği yüzüme çarptı.. Eski arkadaşlarımdan hiçbiriyle görüşmüyordum, tek bir kız arkadaşım, can dostum Bade vardı.. Tek o yardım edebilirdi, Allah razı olsun o da yapabildiği kadar Esra Erol'luk yaptı bana..
Faceini bulduk ama eklemeye cesaret edemedim.. Sonra bi gün faceime gelen arkadaşlık teklifiyle kader bana koskoca bir gülücük attı.. O da benden hoşlanmıştı... :) Bir kaç gün msjlaşıp buluştuk, ve bir daha da kopamadık.. 10.03.2014te de mükemmel bir evlilik teklifi akabinde birbirmize söz verip, aşkımızı ailelerimize ilan ettik.. Tanışma denmiş ama bütün hikayeyi yazayım dedim.. :) Çok aşığım KK, çokk :)
Merhaba kızlar; Öncelikle evli olanlar ve uzun süren ilişkisi olanlar eşinizle ilk nasıl tanıştınız? Özellikle internet ortamında tanışan varmı?Tanışan varsa aşamaları nasıl oldu? Doğru kişi olduğunu nasıl anladınız? Biz bekarlara fikir vermesi için paylaşırsanız çok sevinirim..:)
Guzel paylaşımlar olması dileğimle....:)
Ne güzelmiş... Rabbim tamamına erdirsin.. evet derken için tam anlamıyla rahat mıydı?
Siz şanslı olanlardansınız bu durumda...merhaba ben şu internet evliliklerinin geleceği yok tezini çürütmek istedim tahmin edersinizki eşimle internet vasıtasıyla tanıştım.4 yıllık evliyim birde oğlumuz var :) hamdolsun rabbime diyorum daha ne diyim.. arkadaşlar internetten tanışanda boşanıyor görücü usulü evlenende.sonra yıllarca konuşup evlende ,öyle değilmi?.vel hasıl konu her durumdada karşınızdaki insanın doğruluğu bence.. Anacığımın lafı ile sözümü bitireyim:) Allah helal süt emmiş , içinde Allah korkusu olanlarla karşılaştırsın..
Merhaba kızlar; Öncelikle evli olanlar ve uzun süren ilişkisi olanlar eşinizle ilk nasıl tanıştınız? Özellikle internet ortamında tanışan varmı?Tanışan varsa aşamaları nasıl oldu? Doğru kişi olduğunu nasıl anladınız? Biz bekarlara fikir vermesi için paylaşırsanız çok sevinirim..:)
Guzel paylaşımlar olması dileğimle....:)
rica ederim canım:)))))))Teşekkürler
inşallah ben de bekliyorum o zaman..Sana bir tanışma hikayesi anlatmayı çok isterdim:)))). İnşallah anlatabilirim ilerleyen zamanlarda. Güzel bir hikaye. Sonundan da memnun kaldığım...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah ben de bekliyorum o zaman..
kendi hikayemi de bekliyorum sabretmeye çalışarak:)
yanlış yönlendirmek istemem ama olmasını istese sanırım -sen hazır duruyorsun-gelgit yapmaz gibi geliyor belirgin bir meselesi yoksa tabi...Yani biri var ama keşke tanımasaydım diyorum. Çok yıprattı beni. 2 yıl önce tanıştık. Ne adım atıyo ne bişi. Aylar geçiyo irtibata geçiyo. Tamam bu defa olcak diyosun. Ama sonra bi anda yok oluyo. Şimdi 5 ay sonra tekrar irtibata geçti. Ama yine ses yok. Kova erkekleri sanırım problemli. Hayal kırıklığında pik noktasındayım
yanlış yönlendirmek istemem ama olmasını istese sanırım -sen hazır duruyorsun-gelgit yapmaz gibi geliyor belirgin bir meselesi yoksa tabi...
Allah kolaylık versin zor gerçekten beklemek kadar insanı yoran birşey yok beklemek ve belirsizlik yorucu gelir bana da...Bi ilişkimiz olmadı. Görücü usulü tanıştık. Bitti. 2 kez döndü aylar sonra. Yani istemese niye arıyor. Ne istiyor. Cesaretsiz hareketleri var. Soğuk olduğum zaman hemen geri çekiyo kendini. 2 gün önce rüyamda gördüm diye mesaj attı. Biraz mesajlaştık ama gerisi yok. Anlamıyorum. Yoruluyorum. Nedeni ne olursa olsun. İstemiyo ya da sorunlu. Her iki seçenekte de ömür geçmez böylesiyle
Allah kolaylık versin zor gerçekten beklemek kadar insanı yoran birşey yok beklemek ve belirsizlik yorucu gelir bana da...
Doğru insan doğru zamanda gelmeyince de olmuyor sanırım.. bunda da bir hayır vardır mutlaka.. öyle düşünmek daha rahatlatıcı... hakkımızda hayırlısıAynen canım ya. Çok sık karşılaşıyoruz belki ondan dolayı aklını meşgul ediyorumdur. Üzüldüğüm nokta ne biliyomusun. Hayatımdaki en ilgili en sevgi dolu ve en şefkatli insanını hayatımın en genç ve evliliği düşünmediğim zamanlarfa tanıdım. Çok sevemedim kendisini de. Şimdi böyle örnekleri görünce diyorum ki. Çok sevmek de önemli değil galiba. Şefkat sevgi daha önemli sanırım. Neyse kafa ütüledim bayağı:)). Herşeyin hayırlısı
Tanışma aşaması nasıl oldu peki güven falan nasıl oluştu. anlatırsan sevinirim:)BıZde sevgılımle ınternetden tanıstık bende bu sorudan bır tane alım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?