Eşinizle Nasıl Tanıştınız? Doğru Kişi Olduğunu Nasıl Anladınız?

Mavilim galiba doğru kişi olunca akış kendiliğinden gerçekleşecek onu düşünüyorum son zamanlarda.

eşimle işyerimde tanıştık ,aynı kurumda meslektaştık ..
eşim bayanlara uzak biriydi ,mesafeliydi yani ,oturması kalkması bayanlarla konuşması çok kontrollüydü.
o sıra ben atanan memurlar içinde en genci ve güzeliydim dermişim:))
neyse çok vardı etrafımda böyle yalaka kız meraklısı tipler , sürekli yemeğe davet ediyordu her gün biri ..
eşimle ilk karşılaştığımda üzerinde iğrenç bir gömlek vardı ,yeni atandıkya bilgisayar vermişler bu da fare bozulmuş onunla uğraşıyordu .
ben de onun odasında arkadaşım vardı yanıan gelmiştim ,yardımcı oldum fare konusunda ,ne ukalayım dimi :)
eşimin üzerinde o iğrenç gömlek vardı ama ben o an hiç daha konuşmadan selam vermeden gördüğüm an " ben bu adamla evleneceğim " dedim içimden ,çok tuhaf bir his oluştu içimde ..
neyse garibim o gömleği de özel sektörde çalışırken kamuya atanmış ,özelde parası yokmuş da dayısından almış giymiş gelmiş ..
neyse biz bir gün nöbet denk geldi ikimiz beraber nöbete kaldık , sonra aynı birimde çalışmaya başladık filan ,yanyana çalıştık filan ,öyle öyle başladı .
bizimki deli gibi aşık ama bu kız bana bakmaz diyormuş ,ben de hayatımda ilk defa böyle deli gibi aşık oldum ama adam yakın durmuyorki ,mesafeli ,seviyeli filan ..
dedim ki herkes peşimde bu sıpa niye bana pas vermiyor .
sonra bir gün işyerinde otururken koca meraklısı kızlardan birisi " kocamın ayaklarını bile yıkarım " muhabbeti açtı ,hiç de sevmem ,bizimkiyle yanyanayız ,dediki bana sen yıkar mısın ,asla dedim kendi yıkasın ,sonra gözlerime bakarak dedi ki " bence sen çok seversen herşeyi yaparsın "
işte bu cümle bende dank etti ,dedimki bu sıpa bana yanık :) öyle öyle ben de yakınlaştım ona ..
sonra tabi deli dolu dillere destan bir aşk başladı ve hiç kopamadık birbirimizden .
hee herifim çok güzel giyinir bu arada ,sadece rastlaştığımız günki gömlek azizliğe uğramış :))
aşk başladıktan sonrası roman olur buraya sığmaz o yüzden nasıl tanıştığımız kısmı yeter :))

eşimle tatilde tanıştık
herkes yaz aşkından bişey lmaz derken bakın neler oldu:)
evleneli 15.yılımız oldu
iki tanede aşk lokmalarımız oldu
halende aşkımız devam ediyor
18 yaşındaydım eşimi tanidım eşimde28 yaşındaydı
ben eşimle büyüdüm büyüttü beni bebek gibi baktı sağolsun
35 yaşındayım şimdi

ne güzel ya Allah tamamına erdirsin inşallah joeycim.. başlarda sanki beni anlatmışsın yeni birini tanımak sevmeye calışmak , hiçkimseye kalbinin ısınmayacağından korkmak tam da beni anlatıyor... inşallah gönlümce olur biri...:) sana da mutluluklar dilerim canım...

Cerencim Allah çiftleri bir araya getiriyor. Elbet aynadaki diğer yüzün olmayacak. İmkansız birbirine o kadar benzemeniz. Farklılıklar ,benzerlikler elbet olacak.

Eğer çekeceğin .ile varsa çekeceksin. Ne kadar mutlu olacaksan olacaksın ama yine de o da senin elinde çünkü anne,baba veya kardeşle biel birçok zıtlıkların var sevgi-saygı içinde ve de aşkla devam ederse çok fazla ayrıntıya takılmamak lazım..

Aslında böyle güzel hikayeleri çok dinlendirmeyin bence ...çok çabuk nazar değer ve göze gelirsin.Kalbin çok temizmiş Allah tamamına erdirsin.

flört donemı ve evlılık donemı cok farklı oluyor

hala tanıyamadıgım yanları var

dogru kısı oldugunuda anlamıs degılım

Doğru kişi diye birşey yok aslında...

Hem sen seçim yaptın.DOğru yada yanlış eğer mutluysun kıymetini bil mutsuzsan yanlış bir adım olduğunu düşünüyorsan da yaşayacağın bir şeymiş. yoluna devm et ve kararını ver. Allah sizi bir araya getirdi yuva kurmanızı nasip ettiyse elbetteki senin için doğru adımdır.

Allah tamamına erdirsin gönlünce olsun..

ne güzel canım ya .. Rabbim huzurlu aşk dolu bir ömür nasip etsin...

Hep derler ya Allah merhametli,vicdanlı insanlarla karşılaştırsın diye
Allah'ın sevdiği kuluymuşumda beni eşimle birleştirdi
Yaptığı iyi yada kötü şeylerin mutlaka ona geri döneceğine inanıp öyle davranan bir eşim var
Ona tabiki aşığım,seviyorum ama ilk önce insanlığını seviyorum
Çocuğumunda böyle bi babası olacağı için çok mutluyum

ben de net konusunda güven sorunu olacağını düşünüyorum hem tanıma anlamında hem de hala girer mi nete endişesi.. ama yine de tanışıp mutlu olanları okudum..

BN esimle hastanede tanıştım bir yıllık evliyim 2aylik bebeğim var eşim bu dünyada bnm için gönderilmiş bi melek hastanede annemi kaybettim ama annem giderken bana meleğimle tanismami sağladı . yıllarca megerse bunun için bu kadar aci çekip beklemisim. Allah kimsenin eşini başından eksik etmesin çocuklarla mutlu hayırlı bi omur nasip etsin

merhaba .. siz şanslıymıssınız ne güzel.. nete güvenmek zor .. karşı değilim ama kendim deneyemem sanırım...
Rabbim ağzınızın tadını daim etsin... darısı isteyenlerin basına...:)

merhaba .. siz şanslıymıssınız ne güzel.. nete güvenmek zor .. karşı değilim ama kendim deneyemem sanırım...
Rabbim ağzınızın tadını daim etsin... darısı isteyenlerin basına...:)

bizimkisi sırf tesadüf yani chat ile tanışmadık günlerce chat yapmadık farklı gelişti:) yani herşey çok güzel şimdi allah huzurumuzu daim etsin tüm isteyenlere.

bizimkisi sırf tesadüf yani chat ile tanışmadık günlerce chat yapmadık farklı gelişti:) yani herşey çok güzel şimdi allah huzurumuzu daim etsin tüm isteyenlere.
Amin inşallah bebeğinizde hayırlı olsun sanırım zamanınız kardeşimle aynı:)

saol canım teşekkür ederim hayırlısı ile dünyaya gelmeyi nasip etsin hepimize rabbim. sen ne yaptın:)?
ben şimdilik bekarım canım Kısmet olur sa yeğenimi seveceğim en yakın tarih bu durumda.. sağlıkla doğsun inşallah..

Eşimle stajdayken tanıştık
bana bi bakışı vardı unutamıyorum aşkım ya
daha ilk görüş ilk bakış
yanında arkadaşları vardı ,arkadaşlarıyla konuşuyodu beni bi gördü durdu kaldı
sonra peşimden falan gelmiş hangi birimdeyim diye bakmaya....
o üst kattaydı, benim bölümden bi abla anlamış sen çok dolanıyosun burlarda hayırdır falan
sonrası malum işte tavladı beni
öyle iyi sıcacık bir yüreği var ki hem insanlığına hem yüreğine aşık oldum ben onun
bi de o gülüşüne ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…