Mavilim galiba doğru kişi olunca akış kendiliğinden gerçekleşecek onu düşünüyorum son zamanlarda.ben tecrübemi anlatayım. Normal arkadaşınla sohbet et önce. Heyecan gitsin. Sonra birbirini tanımaya çalışan bir bayab arkadaşın var gibi düşün. sonra bakarsın ortak zevklerin var mı... beğenileri neler... müzik zevki.. siyasi görüşü.. bir olay anlatıp tepkisini bile ölçebilirsin... ben yaptım mesela. bir olay anlattım bakış açısını ölçtüm. ama bende dünya görüşü memleketi,ailesi bir bütün. Okuduğu kitap, seyrettiği film hatta seyrettiği kanal bile önemli...
Şimdi erkekler burç soruyor :) Eskiden ilk ben sorardım şimdi ilk onlar soruyor.
Kısaca birşey hissetsende- hissetmesende olaylar ve akış önemli... iki tarafda isterse bu iş olur. biri ister biri istemezse ne bileyim biri ısrarcı olursa olabilir...
bir arkadaşım anlattı. ilk görüşte beğenmemişler birbirlerini... ama sonra 1 sene sonra tekrar talip olmuşlar... oğlanın aklınd akalmış... kader işde...
haklısın öyle demek lazım ama zor olan sabır kısmı sanırımvardır bir zamanı emin ol ummadığın anda ummadığın yerde.. sabretmek lazım..yaradna hayırlısı olsun geç olsun diyebimlek lazım.
Canım bende hep ailemin ısrarı nedeniyle görücü usulu olarak tanışmak zorunda kaldım.İstemiyorum görüşmeyecem dedim olmadı sadece sussunlar diye görüşürdüm eve dönünce yok bişey hissetmedim derdim bu seferde bir kez çıkmakla olmaz derlerdi yani bunun sonu yok. Ayrıca görüşmeye her gittiğimde sanki dünyanın bütün yükü benim üzerimde gibi hissederdim. Ben kolay sevemeyen ve güvenemeyen biriyim. Hiç tanımadığın bir insanı sevmeye çalışmak bana çok zor gelirdi. En fazla yarım saat kalırdım sonra işim var derdim giderdim. Amaaa Aralık ayında yine birini bulmuşlar bana Ocak ayına kadar direndim ve sonunda tanışmak zorunda kaldım. Aslında en iyisi ben kendim telefonda söyleyim dedim görüşmek istemediğimi çünkü görüşmek benim için eziyet gibiydi. İlk aradı şimdi ben tam görüşmek istemediğimi söyleyecektim ki o da zaten anlamış görüşmek istemediğimi hemen beni tanıdığını söyledi. Nasıl yani dedim. Sınıf arkadaşıydık dedi. (faceden araştırmış) :)) Evet sınıf arkadaşım ve o halen bilmesede çocukluk aşkımdı. Birşey olacağından değil ama büyüdüğünü ve nasıl biri olduğunu merak ettiğim için buluşmaya gittim. 15 yıl sonra karşımdaydı. Çok yakışıklıydı. Ama ilk defa rahat konuştum. Nasılsa aramızda bişey olmaz dedim. Hayal kurmadım çünkü yıkılmak istemedim. Yıllarca ara ara aklıma gelirdi ve özlerdim onu ağlardım. Sonra günlüğüm aklıma geldi. Oraya da onu nasıl sevdiğimi yazmışım hersayfaya 15 yıl öncesine. Gelelim bugüne hayatım boyunca hep sevdiğim insanla sevdiğim için evlenmeyi nasip etsin istedim Rabbimden. Ve her seferinde bir nedenim olmadan tüm kısmetlerimi geri çevirdim (bu arada yaş 30) Ama içimden bir ses bigün gelecek dedim ansızın.Hiç arayış içersinde olmadım. Ama evet kimi beklediğimi bilmeden sadece sabırla bekledim. Allah nasip ederse Mayıs ayında sözleniyoruz çocukluk aşkımla..
Benim de merak ettiğim sorulardan biri bu.. bir diğeri de acaba daha önce evlilik kararı alanlar eşleri ile tanıştıklarında herşey istedikleri gibimiydi.. tam içlerine sinmeyen şeyler varmıydı bir de bunu merak ediyorum.
Amin inşallah Allah herkese nasip etsin. Ben aylarca inanamadım. Aklıma geldikçe halen inanamıyorum rüya gibi geliyor bazen. Onun gözlerinin içine bakınca o 14 yaşındaki küçük çocuğun gözlerini görüyorum bi an. çünkü aklımda sadece o hali vardı. Ona aşıkken çaktırmadan ona bakmaya çalışırdım. Aslında bakmamaya çalışırdım fakat dayanamazdım kendimi ona bakarken bulurdum :))) Ve her seferinde göz göze gelirdik. O zamanlar gizli gizli bakmaya çalıştığım gözlere şimdi korkmadan gözlerimi kaçırmadan bakabiliyorum.(Harika birşey) Bir diğer güzel yanıda 30 yaşındayım ama evlilik kararı aldığım ve hayalleri kurduğum tek erkek o. Ben çoğu zaman duygularımla hareket ederim ama mantığımla karar veririm. Onunla nasıl bir hayatım olacak bilmiyorum. Ama herşeye rağmen onunla yaşlanmak istiyorum. Belki zor bir hayatım olacak. (Ben çok mutlu bir ailede sevgi ile büyüdüm. Mutlu ve huzurlu bir hayatım var çok şükür. Çok zengin değilim ama azla mutlu olmayı bilen biriyim.) Hep şunu derdim. Bu rahat hayatımı bırakıp evlenmem için gerçekten çok sevmem gerek. Yoksa neden kocanın, kaynanın ve olursa görümcenin kahrını çekeyim'' derdim. :))) Bu nedenlede herşeye rağmen onunla diyorum ....
flört donemı ve evlılık donemı cok farklı oluyor
hala tanıyamadıgım yanları var
dogru kısı oldugunuda anlamıs degılım
Allah tamamına erdirsin gönlünce olsun..Daha 14 15 yaşında bir kızdim.. :) liseye yeni başlamıştım iyi bir anadolu Lisesini kazandığım için liseye dair planlarım çok farklıydı, kimseyle ilgilenmiycektim sözde.. onu gördüm :) ilk gördüğüm andan beri bu ilerde benim hayatımda olucak demiştim, fakat hiç oyle olmadı. Benden bi dönem büyüktü ve "çekil ayağımin altından çöm" dedi :)) ben de sen çekil asıl yer cucesi git bi danone ye de uza azcık demiştim.. birbirimizden nefret ediyorduk :) Ben sarışın bi kızdım aptal sarışın derdi her gördüğünde :) ergenlik işte.. derken derken yaz tatilinde karşılaştık bununla. Yanına gittim -neden gittim hala bilmiyorum-. Naber oğuzhan nasılsın dedim. Benim bu tavrıma şaşırdı ve o da güzel bi tepki verdi.. ertesi gün buluşma teklifi etti ve beni beğendiğini söyledi ikimiz de itiraflarda bulunduk. Aslında birbirimizi bu kafa terslememizin sebebi hoşlantiymis :) çocukken anlamak ve itiraf etmek zor böyle şeyleri :) o gün bu gündür sevgiliyiz :) iyi günlerimiz de çok oldu kötü günlerimiz de :) 5 senedir hayatımda. Hiç gitmesin istiyorum.. oğuzhani gerçekten çok seviyorum ve iyi ki karşılaştım dediğim birkaç insandan.. Her ne kadar odun olsa da onun varlığı beni mutlu ediyor :)
ne güzel canım ya .. Rabbim huzurlu aşk dolu bir ömür nasip etsin...Amin inşallah Allah herkese nasip etsin. Ben aylarca inanamadım. Aklıma geldikçe halen inanamıyorum rüya gibi geliyor bazen. Onun gözlerinin içine bakınca o 14 yaşındaki küçük çocuğun gözlerini görüyorum bi an. çünkü aklımda sadece o hali vardı. Ona aşıkken çaktırmadan ona bakmaya çalışırdım. Aslında bakmamaya çalışırdım fakat dayanamazdım kendimi ona bakarken bulurdum :))) Ve her seferinde göz göze gelirdik. O zamanlar gizli gizli bakmaya çalıştığım gözlere şimdi korkmadan gözlerimi kaçırmadan bakabiliyorum.(Harika birşey) Bir diğer güzel yanıda 30 yaşındayım ama evlilik kararı aldığım ve hayalleri kurduğum tek erkek o. Ben çoğu zaman duygularımla hareket ederim ama mantığımla karar veririm. Onunla nasıl bir hayatım olacak bilmiyorum. Ama herşeye rağmen onunla yaşlanmak istiyorum. Belki zor bir hayatım olacak. (Ben çok mutlu bir ailede sevgi ile büyüdüm. Mutlu ve huzurlu bir hayatım var çok şükür. Çok zengin değilim ama azla mutlu olmayı bilen biriyim.) Hep şunu derdim. Bu rahat hayatımı bırakıp evlenmem için gerçekten çok sevmem gerek. Yoksa neden kocanın, kaynanın ve olursa görümcenin kahrını çekeyim'' derdim. :))) Bu nedenlede herşeye rağmen onunla diyorum ....
ben de net konusunda güven sorunu olacağını düşünüyorum hem tanıma anlamında hem de hala girer mi nete endişesi.. ama yine de tanışıp mutlu olanları okudum..internetten tanışıp mutlu olan da vardır belki ama genel olarak netten evlenilmesini doğru bulmuyorum
herşey sanal ,sevgi de sanal bence ,insan az veya çok tanımalı ,ortamında bulunmalı ,en azından çevresini ,ailesini ,kendisini az da olsa gerçek anlamda tanıma fırsatı olur ..
merhaba .. siz şanslıymıssınız ne güzel.. nete güvenmek zor .. karşı değilim ama kendim deneyemem sanırım...sanırım sen internetten biriyle görüşüyosun bu konuyu açtığına göre:)bn sana anlatayım yıllar önce pc skyp yüklemiştim yeni olduğu için çözmeye çalışıyordum x kişinin profilini aramışım sonradan o beni aradı ama hiç konuşmadık msj atmıştı daha sonradn beni siz aradınız kimsiniz falan die yanlışlık oldu dedim ama resmini çok beğendim oda beni beğenmiş yaklaşık 3-5 ay sonra bir mail geldi bn ankaradayım görüşelim die numaramı istemiş bnde verdim aradı bni ankaradayım görüşleim bnm vaktim yoktu...iş hususunda müsait değildim ikimizde memuruz oda göreve döncek vakit yok yani! gelemem dedim belki bu bizim için bi şans olabilir dedi...düşündüm hemen evden apartopar çıktım görüştük o kadar masum ve güzeldiki herşey halen öyle 1 yıl çıktık 1 yıl nışanlı kaldık 7 yıllk evliyiz herkez bn gibi şanşlı olmuyo ailesi mükemmel eşim mükemmbel bi dediğimi iki etmez iyiki onunla evlenmişim tekrar dünyaya gelsem gene eşimi isterim rabbim umarım karşınıza sizin istediğiniz kulları vesile eder...bu arada aileler bilmio int olayını bi arkadaş tanıştırdı die bilio:)
merhaba .. siz şanslıymıssınız ne güzel.. nete güvenmek zor .. karşı değilim ama kendim deneyemem sanırım...
Rabbim ağzınızın tadını daim etsin... darısı isteyenlerin basına...:)
Amin inşallah bebeğinizde hayırlı olsun sanırım zamanınız kardeşimle aynı:)bizimkisi sırf tesadüf yani chat ile tanışmadık günlerce chat yapmadık farklı gelişti:) yani herşey çok güzel şimdi allah huzurumuzu daim etsin tüm isteyenlere.
Amin inşallah bebeğinizde hayırlı olsun sanırım zamanınız kardeşimle aynı:)
ben şimdilik bekarım canım Kısmet olur sa yeğenimi seveceğim en yakın tarih bu durumda.. sağlıkla doğsun inşallah..saol canım teşekkür ederim hayırlısı ile dünyaya gelmeyi nasip etsin hepimize rabbim. sen ne yaptın:)?
ben şimdilik bekarım canım Kısmet olur sa yeğenimi seveceğim en yakın tarih bu durumda.. sağlıkla doğsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?