Eşinizle Nasıl Tanıştınız? Doğru Kişi Olduğunu Nasıl Anladınız?

Kısmet işte Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah...

ben eşimle aynı yerde calısıyodukk ben kasiyerdim o da patronumun yegeniydi ilk görüşte aşk oldu bizimkisi işe basladı 2 hafta sonrada bizim ilişkimiz basladı. :) 8 aylık bi ilişkinin ardından sıra ailelerin tanısmasına geldi kayınpederim geldi babamla tanısmaya esimin ailesi rizede biz istanbulda oturuyoduk tanıstılar ama pek olumlu gecmedi ailem uzakta oturuyolar diye vermediler beni bizim 2-3 haftalık bi ayrılığımız oldu sonrasında eşim kafasına koymus rizeden kalktı geldi istanbula beni kacırmaya bende onunla gittim rizeye kadar :) cok sukur mutluyum bi tanede prensesimiz var ama tek isteyim ayrı bi ev , kaynanamlarlayım

yeni üye oldum. konu dikkatimi çekti nedense bende bunu düşüyordum.sanırım yumurta kapıya dayandı. 3 hafta sonra düğünüm war.çok karmaşığım. herneyse.5 sene önce falımda çıktı nişanlım gülmeyin:))gerçekten bu işlerden anlayan bir abla hissiyatmı demeliyim artık temiz kalplilikmi,öyle bir anlattıki sanırım kriterleri tutan karşıma çıkan ilk kişiye aşık olacaktım ( gerçi soyismine kadar bilmişti ama..)bir yat gezisi düzenlemişti okulda nişanlım ve arkadaşı katılmak istermisin diye sordu o ana kadar onu hiç görmemiştim. arkadaşlarla sadece eğlence olsun diye ismini cismini araştırdım. fal bakan ablanın dedikleri birebir tutuyodu yinede çok önemsemedim.o ara en yakın arkadaşım bana aşık olmuştu.aslında onun umudunu kırmak için başladım sonra baktımki 5 sene geçmiş düğünüme az kalmış. bana hep tanıyormuşum gibi olmadı. sanki hergün yeniden yeni biriyle tanışıyormuşum gibi. iyimi kötümü bilemedim.

Haklısın mavilim bu işler kısmet işi..
haftasonu evlenecek bir arkadasım evlenme niyetinde olunca doğru kişi seni buluyor dedi sanırım onun durumu bu cümleye uyuyor.. Rabbim dileyen herkese gönlüne göre versin...

Allah herkese merhametli vicdanlı birini nasip etsin çok haklısın... erkeklerin çoğu ayrılık veya zor zamanlarda merhameti unutuyor gibi geliyor bana...
Bu durumda siz sanşlısnız ne güzel her gün şükredebileceğiniz bir neden var...
Mutluluğunuz daim olsun

okuyunca dedim bunu ben mi yazdım

amin canım.

merhaba
okuyunca içim burkuldu.sanırım eşiniz sağlık personeli... ama neyse ki huzur bulduğunuz bir limanınız var.. daim olsun..

Merhaba bende cevap veriyim dedim bizimki çok ilginç oldu şuan nişanlıyım kısmetse 31 Ağustosda evleneceğiz. gelelim tanışmaya Lise sonda aynı sınıftaydık nişanlımla yalnız ne o konuştu ne ben biribirimizin haberinde bile değilmişiz hatta bütün sınıfı kamera almış alırken ben dikkatsizce gülümsemişim ona güldüğümü bilmeden ( çok garip yıllar sonra kamerayı izledik ) o zamanlarda 1 kelime bile etmemişiz :) 10 yıl sonra facebookta ortak arkadaşlar falan derken konuşmaya başladık çok hızlı bir şekilde ilerledi kahve içmeler parklarda gezmeler zaman geçmek değil su gibi akıyordu bende içimden dedim bu adamla evlenmeliyim yani doğru insan olduğuna adını koyamadığım bir his sayesinde karar verdim herhangi bişey yapmadık kendiliğinden gelişti olaylar Kaderimizde varmışız sanırım Allahın takdiri tabiki birde aramızda bir çok tesadüf olaylar yok artık denilecekk benzerlikler eli elime değdiğinde tarif edemeyeceğim duygu bunlarda etkisi oldu Rabbim herkese böyle bir sevgi ve eş nasip eylesinn

Anlamayı çok istiyorum.. Hatta keşke rüyamda görsem diyorum ama öyle olmasa da tanıdığımda bu hissi yaşarım dilerim :)
Güven sorunum da var zaten..
Allah'ım hayırlısıyla nasip etsin inşallah herkese doğru insanı...

Evet,ben eşimle internet vasıtası ile tanıştım.İyi ki de tanışmışım şükürler olsun
Ama aynı şehirdeydik o zaman,evlerimizin arasında da sadece bir yol vardı :)
Ticari başladı en başta,çeviri yapardım onun internet siteleri için.
1 yıl arkadaşlıkla geçti,bölük pörçük.3 sene sonra da evlendik :)

Bende esimle internetle tanistim esim turk ben azeriyim iyiki tanismisim cok mutluyum 4 yillik evliyim 2 cocugum var sukur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…