Mutluluklar dilerim canım..:)Tesekkur ederim.valla bi gun seni seviyorum dedi mesajda zaten butun hareketlerinden belliydi.cok soze gerek kalmadi:))
Kısmet işte Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah...eşimle tatilde tanıştık
herkes yaz aşkından bişey lmaz derken bakın neler oldu:)
evleneli 15.yılımız oldu
iki tanede aşk lokmalarımız oldu
halende aşkımız devam ediyor
18 yaşındaydım eşimi tanidım eşimde28 yaşındaydı
ben eşimle büyüdüm büyüttü beni bebek gibi baktı sağolsun
35 yaşındayım şimdi
Haklısın mavilim bu işler kısmet işi..Cerencim Allah çiftleri bir araya getiriyor. Elbet aynadaki diğer yüzün olmayacak. İmkansız birbirine o kadar benzemeniz. Farklılıklar ,benzerlikler elbet olacak.
Eğer çekeceğin .ile varsa çekeceksin. Ne kadar mutlu olacaksan olacaksın ama yine de o da senin elinde çünkü anne,baba veya kardeşle biel birçok zıtlıkların var sevgi-saygı içinde ve de aşkla devam ederse çok fazla ayrıntıya takılmamak lazım..
Aslında böyle güzel hikayeleri çok dinlendirmeyin bence ...çok çabuk nazar değer ve göze gelirsin.Kalbin çok temizmiş Allah tamamına erdirsin.
Doğru kişi diye birşey yok aslında...
Hem sen seçim yaptın.DOğru yada yanlış eğer mutluysun kıymetini bil mutsuzsan yanlış bir adım olduğunu düşünüyorsan da yaşayacağın bir şeymiş. yoluna devm et ve kararını ver. Allah sizi bir araya getirdi yuva kurmanızı nasip ettiyse elbetteki senin için doğru adımdır.
Allah herkese merhametli vicdanlı birini nasip etsin çok haklısın... erkeklerin çoğu ayrılık veya zor zamanlarda merhameti unutuyor gibi geliyor bana...Hep derler ya Allah merhametli,vicdanlı insanlarla karşılaştırsın diye
Allah'ın sevdiği kuluymuşumda beni eşimle birleştirdi
Yaptığı iyi yada kötü şeylerin mutlaka ona geri döneceğine inanıp öyle davranan bir eşim var
Ona tabiki aşığım,seviyorum ama ilk önce insanlığını seviyorum
Çocuğumunda böyle bi babası olacağı için çok mutluyum
Haklısın mavilim bu işler kısmet işi..
haftasonu evlenecek bir arkadasım evlenme niyetinde olunca doğru kişi seni buluyor dedi sanırım onun durumu bu cümleye uyuyor.. Rabbim dileyen herkese gönlüne göre versin...
Tesekkur ederim.valla bi gun seni seviyorum dedi mesajda zaten butun hareketlerinden belliydi.cok soze gerek kalmadi:))
bunu ben de düşünmüştüm ama mecazi olarak kalmıştır herhalde:)ayaklarını yıkıyor musunuz peki
günaydın canım yüksek lisans falan cevaplayamadım yazılanları yeni gördükçe yazmadıklarıma yazıyorumokuyunca dedim bunu ben mi yazdım
amin canım.
merhabaBN esimle hastanede tanıştım bir yıllık evliyim 2aylik bebeğim var eşim bu dünyada bnm için gönderilmiş bi melek hastanede annemi kaybettim ama annem giderken bana meleğimle tanismami sağladı . yıllarca megerse bunun için bu kadar aci çekip beklemisim. Allah kimsenin eşini başından eksik etmesin çocuklarla mutlu hayırlı bi omur nasip etsin
günaydın canım yüksek lisans falan cevaplayamadım yazılanları yeni gördükçe yazmadıklarıma yazıyorum
Amin inşallah canım daim olsun...bizimkisi sırf tesadüf yani chat ile tanışmadık günlerce chat yapmadık farklı gelişti:) yani herşey çok güzel şimdi allah huzurumuzu daim etsin tüm isteyenlere.
bunu ben de düşünmüştüm ama mecazi olarak kalmıştır herhalde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?