Eşinizle Nasıl Tanıştınız? Doğru Kişi Olduğunu Nasıl Anladınız?

bende hayatimda 1 kez dogru insani bulduguma inandim o kadar emindim ki yaptigi seyler benim icin manevi olarak paha bicilemezdi ben hasta oldugumda aglamasi sirf canim yaniyor diye.. her hafta 200 km yol kat edip gorusmeye gelmesi ama bitti iste iki yil oldu hatta.. onu ilk gordugumde gercekten dogru erkek demistim kader... yaptigi cok buyuk birsey yuzunden asla barisma sansimiz yok hic cabalamadi da affettirmek icin aramadi bile yil oldu ya yil.. eger gercekten birbirimiz icin dogru insansak ve kaderde yollarimiz bikez daha kesismezse.. belki de ikimizde hic evlenmeyiz kim bilir..?

kesınlıkle cnm sana katılıyorum.

Hayatıma kolayca birini alamıyorum. Çok zor ısınıyorum. Birini yakın hissettim kendime beğendim. Ama odun ötesi çıktı. Kaç kez döndü ama hiç bişi yapmadı. Konuşabileceğim. İnsani yönü gelişmiş birini istiyorummm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizim ki normal bi sekilde olmadi maleseff :) 31 temmuz 2010 da facebooktan tanistik ozamanlar okuyordu arkadaslariyla ayni evde kaliyodu.. oyle okeyler oynamaya basladik arkadaslariyla falan biz hep es olurduk 😊🙈 sonra sonra cok sevdik birbirimizi konusmadan duramiyorduk onceleri arkadas gibiydik ama 3 4 ay sonra gercekten biseyler hissetmeye basladim oda ayni sekilde.. hemen bi iliskiye baslamadik cunku o turkiyede ben yurtdisinda kaliyorum.. once gel bi goruselim dedi birbirimizi gorelim birde oyle taniyalim ondan sonrasi hayirlisi dedi.. ben biraz uzulmustum ama sonradan cok mantikli geldi banada cunku birbirimizi 1 sene tanima firsatimiz oldu tabi o arada aslnda sevgili gibiydik baska kimseyle gorusmuyorduk facebook sifresini falan vermisti surekli girip bakiyordum 😄😄

sonra 2011in yaz aylari geldi catti biz cok buyuk heycanla bulustuk evden yanliz da cikamiyorum babamlar kiziyordu.. kuzenimle ciktik bi cafede bekliyorduk cafeden iceri girer girmez evlenecegim adam bu dedim 😊😊 skypeta gordugum adamin ta kendisi kanli canli yanimdaydi.. o yaz bi kac kez daha bulustuktan sonra facebookta iliskisi var yapti :)

beni sevdigi, deger verdigi tamam ama en onemlisi bana huzur veriyor. iliskinizi bir kelimeyle ozetleyin deseler HUZUR derdim :)

bu pazar turkiyeye yanina gidiyorumm insallahh sevdigime uzuuun uuuzuuuun sarilmaya 😊🙈🙈 1 ay sonrada kisa donem askere gidecek ondan sonra artik aileler falan tanisir insallah kizlarr..

yani diyecegim o ki esiniz olacak adam size deger veriyorsa ustunuze titriyorsa cok seviyorsa o adamla evleninn cunku bende insallah oyle yapicamm :)

cok uzun oldu ama okudugunuz icin tesekkur ederimm :)

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin..
ama o heyecan baya zormuş birde ortak bir tanıdık olmayınca... birini sevmek her zaman tipe yada kriterlere bakmıyor izlenimim bu şimdilik.. bir kimya var ve uyuyorsa oluyor hatta kriterlerden bile vazgeçilebiliyor...

Kızlar herkesin yazdığını okuyamadm özür dilerim şimdiden .. İnşaallah hepiniz doğru insanı bulursunuz :)) ben eşimde Facebook'ta tanıştım:)) 6ay kadar arkadaşlık ettik o benimle ciddi düşündüğünü söyledi ama benim zamana ihtiyacım vardı 6ay sonunda kabul ettim birdenbire başladı gibi oldu ilişkimiz.. Hemen o yaz da evlenmiştik hala çok mutluyuz huzurluyuz... Nereden anladım onun benim için doğru kişi olduğuna derseeeeeeekkkk...hıımmm... Bilmiyorum inanın herşeyiyle çok iyi bir eştir.. Bilere olsun üzmedi beni :))2senedirde evliyiz

buyuk gun geldi catti kizlar yarin kavusuyorum sevgilimeeee 😊😊😊🙈

Su site kadar guzel bi site varmi acaba :) iyiki varsiniz melekler sizin mutlu hikayelerinizi okudukca ben mutlu oluyorum insallah evlerinizde neseniz hiiic eksik olmaz hep huzurlu bi hayatiniz olur ben sizden ufagim daha ama insallah sizin gibi bende guzel yuva kurarim. Bizde 2 senedir birlikteyiz. Ikimizinde en yakin arkadasi cikiyolardi bende onun resmini gormustum arkadasim sevgilisini gosterirken neyse iste facebookta arkadasim sevgilisine soylemis begenmis diye o da ona soylemis derken baktim toplu konusma acildi orda bi anda demeye basladilar bak seni seviyo felan halbuki konusmuslugumuz bile yoktu. Sonra konusmaya basladik. Benim icin hattini degistirdi heryone sms hakki yapamadigi icin, sonra iste biz birbirimizi hic gormeden iki hafta sonra cikmaya basladik. Ama yani nasi anlatsam ben hayatimda boyle bi insan daha tanimadim ve gercekten hayattaki en guzel iyikim en guzel dogrum. Anne baba ayri benim babayla kaliyorum babamda ilk bir senemiz boyunca hic tek disari cikmama izin vermezdi.. simdi bildigi guvendigi icin aksamlarida izin veriyo bugunde buyuk erkek kuzenimle tanistirdim. Hersey o kadar zamaninda guzel gidiyoki ve hani boyle bazi ergen erkekler vardir her gordugu kiza bakar ciktigi kiza dokunmak ister o hic oyle degil ne bi kiza baktigini ne konustugunu daha bir kez gormedim :)) ilk bes ay el ele bile tutusmadik yolda yururken gezdgimiz yerler evime yakin diye yanyana bile mesafeli yururduk derdi biri gormesin kizmasinlar, o kadar guzel bi kalbi var ki o kadar guzel dusunceleri varki. Simdi uni. Gidicekti sirf benim icin bu sene bekleyip istanbulda tutturmak icin calisiyo. Yeri geldiginde resmen annem oluyo babam oluyo kime ihtiyacim varsa o oluyo.. insallah bizde sizler gibi senelerce cikar evleniriz Allah hayirlisiyla nasip etsin su hayatta en en en icten ettigim istedigim dua. Aile ortaminda buyuyrmedigim icin ona oyle baglandimki umarim ilerde cok guzel bi hayatimiz olur.. uzun oldu ama anneden uzak evlat olarak size icimi dokmek istedim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Birine iyiki diyebilmek ne güzel bir duygu ya.. Sabah sabah moral oldu bana .. İnşallah mutlu sonla biter ve huzurunuz daim olur...

evet benim böyle hissedip dost olduğum insanlar oldu eş için daha güzel bir duygu olsa gerek... Mutluluğunuz daim olsun canım...

canım bebişinizde yolda sanırım.. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.. Peki evet derken o güven hissi oluyor mu evet demeni sağlayan neydi?

Son düzenleme:
canım bebişinizde yolda sanırım.. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.. Peki evet derken o güven hissi oluyor mu evet demeni sağlayan neydi?

evet bebeğimiz yola çıktı teşekkürler
bence insan önce kendine güvenicek. koca bir ömrü aynı evde bir adamla geçirebileceğine emin olmak lazım. senin evde nasıl sinirli hallerin, değişik tavırların varsa evleneceğin insanında var. alttan almak , hoşgörülü olmak , konuşabilmek ve güleryüz çok önemli.
Ben eşimin insanlığını çok severim. Kendisine nasıl davranılmasını istiyorsa karşısındakine öyle davranır. Düşünmeden asla konuşmaz ağzından ne çıktığını bilir. Ukalalık yapmaz biçok şeyi banada danışır. Karı-koca oluyosun evet ama bundan daha önemlisi hayat arkadaşı olabilmek ben eşimde bunu gördüm. Ben yemek yemezsem oda yemez iştahı kaçar , ben uyumazsam oda uyumaz , ben kötüysem oda kötü ben iyiysem oda iyidir. yani biz birbirimize bağlandık. umarım herkes ruh eşini , hayat arkadaşını bulur benim gibi.
Ben evet derken en başta kendime güvendim sonra ona ve ilişkimizin yürüyeceğine güvendim. Oda benim kendime olan güvenimden etkilendi eminim :)

Aslında ben kendime güveniyorum biraz adım atacak güveni verecek biri gerek ama henüz çıkmadı diye düşünüyorum.. hayırlısı artık..:)

flört donemı ve evlılık donemı cok farklı oluyor

hala tanıyamadıgım yanları var

dogru kısı oldugunuda anlamıs degılım
1,5 yıl olmuş görünüyor evleneli.. bahsettiğin nişanlılık ve evlilik dönemi farklılığı sorumlulukların falan olmamasından mı kaynaklanıyor.. başka farklılıklar da mı var?

Üniversite 1.sınıfı bölümü sevemediğim için yarıda bırakarak çalışmaya karar verdim amacım 3 4 ay çalışarak biraz kafa dağıtmak sonra tekrar istediğim bölüm için çalışmalara başlamaktı mağazaya başvurdum 10 gün içinde haber geldi 2 gün içinde kabul edilip başladım 10gün sonra hayatım geldi yönetici adayı olarak başladı daha önce kimseye karşı öyle şeyler hissetmemiştim babamın anneme yaptıklarından dolayı erkeklere karşı hep soğuk ve terstim bana ilgisi olan herkesi geri çevirdim ama o çok kibar Anlayışlı ve yakışıklıydı mağaza içerisinde yasaktı zaten aramızda birşey olması bildiğim için hislerimi hep erteledim 1 ay sonra başka şubeye tayini çıktı ve giderken o kadar sevinçliydi ki onu öyle gördükçe deli olmuştum meğer beni sevdiği için aynı mağazada olmaz diye seviniyormuş :)15 gün sonra Facebook'tan ekledik konuşmaya başladıkşimdi iki aydır beraberiz bende işten ayrıldım okula tekrar dönüyorum ciddi düşünüyor yaşım 20 olduğu için baştan beri evliliğede sıcak bakmadığım için biraz zorlanıyorum ama onu seviyorum iyiki hayatımda

benım iş yerınde görmüş eşim beni ..geldi istetti bir yıl peşimde koştu ,olmaz dedim .. sonra geldi istetti..
görücü usulüyle evlendim mutluyum sükür .. beni seviyor ve saygı duyuyor .. bende aynı sekilde sevdim.. :123:

Bebeğiniz de doğacakmış sağlıkla elinize almayı nasip etsin.. değişik bir his sanırım evleneceğim adam bu diyebilmek nasıl açıldınız birbirinize merak ettim

Bebeğiniz de doğacakmış sağlıkla elinize almayı nasip etsin.. değişik bir his sanırım evleneceğim adam bu diyebilmek nasıl açıldınız birbirinize merak ettim

Tesekkur ederim.valla bi gun seni seviyorum dedi mesajda zaten butun hareketlerinden belliydi.cok soze gerek kalmadi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…