Ben de güzel devamında mutlu olduğum bir tanışma hikayesi anlatmak istiyorum ya(. İnsanın karşısına hep mi odunlar çıkar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kesınlıkle cnm sana katılıyorum.
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin..bende nette tanışanlardanım.nette gezinirken kapalı bir kız resminin olduğu dini bi evlilik sitesi reklamı vardı dikkatimi çekti.girdim üye oldum ne düşüncelerle yaptım bilmiyorum sanaldan ilişkilere karşı dururken. üye oldum çıktım bir ay filan sonra aklıma geldi üye olduğum baktım girip resmim yoktu ama baya mesaj atan olmuştu o anki can sıkıntısıyla içlerinden birini seçip cevapladım çok hızlı gelişti herşey hayır demek ıçimden gelmiyordu hiç ona 2 hafta sonra yüz yüze görüşmeye karar verdik. bn yinede korkuyordum farklı bi şehrin ana caddesinde görüşelim dedim kalabalık olsun diye :). tam merkezde bekliyorum telefonda konuşup yönlendiriyorum filan elinde çiçekle bana doğru her adım attığında kalp atışlarım hızlanıyordu yanıma geldiğinde yüzüne bile bakamıyorum yaptığım şeyin verdiği kötü his yüzünden kendimi de kötü hissediyordum.nerdeyse vazgecip geri dönücektım bir süre bu psikolojiden çıkamadım.sonra bi kafede oturup konuştuk bn 89 kilo fazla güzel olmayan kiyafetiyle çekici olmayan bakımlı sayılmayan biriydim beni beğenmemiştir bi daha gorusmeyiz herhalde diyerek üzülmüştüm ama hiç bırakmadı beni.net vesilesiylede olsa aşkı bulmuştuk 10 aylık evliyim çok mutluyum. bu arada nette tanıştığımızı kimseye soyleyemedik tabi :)
elbette beklerim :)ben bu konuyu nasıl kaçırdım biilmiyorum, çok sıkkı takipçisi olacağım bakalım nasıl oluyormuş
Bizim ki normal bi sekilde olmadi maleseff :) 31 temmuz 2010 da facebooktan tanistik ozamanlar okuyordu arkadaslariyla ayni evde kaliyodu.. oyle okeyler oynamaya basladik arkadaslariyla falan biz hep es olurduk 😊🙈 sonra sonra cok sevdik birbirimizi konusmadan duramiyorduk onceleri arkadas gibiydik ama 3 4 ay sonra gercekten biseyler hissetmeye basladim oda ayni sekilde.. hemen bi iliskiye baslamadik cunku o turkiyede ben yurtdisinda kaliyorum.. once gel bi goruselim dedi birbirimizi gorelim birde oyle taniyalim ondan sonrasi hayirlisi dedi.. ben biraz uzulmustum ama sonradan cok mantikli geldi banada cunku birbirimizi 1 sene tanima firsatimiz oldu tabi o arada aslnda sevgili gibiydik baska kimseyle gorusmuyorduk facebook sifresini falan vermisti surekli girip bakiyordum 😄😄
sonra 2011in yaz aylari geldi catti biz cok buyuk heycanla bulustuk evden yanliz da cikamiyorum babamlar kiziyordu.. kuzenimle ciktik bi cafede bekliyorduk cafeden iceri girer girmez evlenecegim adam bu dedim 😊😊 skypeta gordugum adamin ta kendisi kanli canli yanimdaydi.. o yaz bi kac kez daha bulustuktan sonra facebookta iliskisi var yapti :)
beni sevdigi, deger verdigi tamam ama en onemlisi bana huzur veriyor. iliskinizi bir kelimeyle ozetleyin deseler HUZUR derdim :)
bu pazar turkiyeye yanina gidiyorumm insallahh sevdigime uzuuun uuuzuuuun sarilmaya 😊🙈🙈 1 ay sonrada kisa donem askere gidecek ondan sonra artik aileler falan tanisir insallah kizlarr..
yani diyecegim o ki esiniz olacak adam size deger veriyorsa ustunuze titriyorsa cok seviyorsa o adamla evleninn cunku bende insallah oyle yapicamm :)
cok uzun oldu ama okudugunuz icin tesekkur ederimm :)
Birine iyiki diyebilmek ne güzel bir duygu ya.. Sabah sabah moral oldu bana .. İnşallah mutlu sonla biter ve huzurunuz daim olur...Üniversite 1.sinifta tanistik ben ek yerleştirmeyle gec girmistim kimseyi tanimiyordum genelde koselere arkalara oturuyordum o zamanda bi erkek arkadaşım vardi aramiz limoniydi. Geldiğim ilk gun gozune kestirmis beni ben biraz gec farkettim bakislarini :) sinifta neseli surekli güleç tipler vardir ya muhabbeti iyidir benimkide aynen oyleydi ilk basta niyetinin arkadaslik oldugunu sanmistim facebooktan ekleyince sevgilim oldugunu gordu telefon falan istedi bende kimseyi tanımıyorum ortama alisayim diye verdim numarami 1 yıl bile bile pesimden kostu demedigimi birakmadm. Hic yuz vermemistim zaten yakistiramiyordum birbirimizi aramizda 30cmden fazla boy farki olunca :)) 1.sinif sonuna kalmadan sevgilim beni aldatti bu boslukta ona döktüm icimi beni dinledi hep yikilmistim resmen. 3 4 ay sonrada sans verdim şuan iyiki diyorum iyiki o var... cunku hayat birini sizden alıyorsa daha iyisini muhakkak verir 1 buçuk yıldır birlikteyiz ailem biliyor ailesi biliyor hayatimda ilk defa bi insan bana huzur veriyo :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
onu ilk gördüğümde ki göz göze geldik yıllardır tanıyormusum ama uzun zaman olmuş görüşmemişte bia nada karşılaşmışız gibi bi his ...nerede oldugun o ortamda kimlerin olduğu önemli olmuyor sanki bi anda zaman donuyor küçük caplı şok yaşıyorsun ... ben bunları yaşarken onunda aynı seyleri yaşaması ise mucize ...
lise aşkımdı kendisi 4 ay filan sevgili olmuştuk
8 sene sonra facete lise buluşması düzenledim bu vesileyle görüşmeye başladık ve tekrar birleştik
hemen üniv sınavlarını verdi askere gitti geldi 6 ay içinde evlendik :)))
şimdide bebiş için uğraşıyoruz oda olurda inşallah tamamlanırız
canım bebişinizde yolda sanırım.. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.. Peki evet derken o güven hissi oluyor mu evet demeni sağlayan neydi?
Aslında ben kendime güveniyorum biraz adım atacak güveni verecek biri gerek ama henüz çıkmadı diye düşünüyorum.. hayırlısı artık..:)evet bebeğimiz yola çıktı teşekkürler
bence insan önce kendine güvenicek. koca bir ömrü aynı evde bir adamla geçirebileceğine emin olmak lazım. senin evde nasıl sinirli hallerin, değişik tavırların varsa evleneceğin insanında var. alttan almak , hoşgörülü olmak , konuşabilmek ve güleryüz çok önemli.
Ben eşimin insanlığını çok severim. Kendisine nasıl davranılmasını istiyorsa karşısındakine öyle davranır. Düşünmeden asla konuşmaz ağzından ne çıktığını bilir. Ukalalık yapmaz biçok şeyi banada danışır. Karı-koca oluyosun evet ama bundan daha önemlisi hayat arkadaşı olabilmek ben eşimde bunu gördüm. Ben yemek yemezsem oda yemez iştahı kaçar , ben uyumazsam oda uyumaz , ben kötüysem oda kötü ben iyiysem oda iyidir. yani biz birbirimize bağlandık. umarım herkes ruh eşini , hayat arkadaşını bulur benim gibi.
Ben evet derken en başta kendime güvendim sonra ona ve ilişkimizin yürüyeceğine güvendim. Oda benim kendime olan güvenimden etkilendi eminim :)
1,5 yıl olmuş görünüyor evleneli.. bahsettiğin nişanlılık ve evlilik dönemi farklılığı sorumlulukların falan olmamasından mı kaynaklanıyor.. başka farklılıklar da mı var?
flört donemı ve evlılık donemı cok farklı oluyor
hala tanıyamadıgım yanları var
dogru kısı oldugunuda anlamıs degılım
Bebeğiniz de doğacakmış sağlıkla elinize almayı nasip etsin.. değişik bir his sanırım evleneceğim adam bu diyebilmek nasıl açıldınız birbirinize merak ettimeşimle işyerimde tanıştık ,aynı kurumda meslektaştık ..
eşim bayanlara uzak biriydi ,mesafeliydi yani ,oturması kalkması bayanlarla konuşması çok kontrollüydü.
o sıra ben atanan memurlar içinde en genci ve güzeliydim dermişim:))
neyse çok vardı etrafımda böyle yalaka kız meraklısı tipler , sürekli yemeğe davet ediyordu her gün biri ..
eşimle ilk karşılaştığımda üzerinde iğrenç bir gömlek vardı ,yeni atandıkya bilgisayar vermişler bu da fare bozulmuş onunla uğraşıyordu .
ben de onun odasında arkadaşım vardı yanıan gelmiştim ,yardımcı oldum fare konusunda ,ne ukalayım dimi :)
eşimin üzerinde o iğrenç gömlek vardı ama ben o an hiç daha konuşmadan selam vermeden gördüğüm an " ben bu adamla evleneceğim " dedim içimden ,çok tuhaf bir his oluştu içimde ..
neyse garibim o gömleği de özel sektörde çalışırken kamuya atanmış ,özelde parası yokmuş da dayısından almış giymiş gelmiş ..
neyse biz bir gün nöbet denk geldi ikimiz beraber nöbete kaldık , sonra aynı birimde çalışmaya başladık filan ,yanyana çalıştık filan ,öyle öyle başladı .
bizimki deli gibi aşık ama bu kız bana bakmaz diyormuş ,ben de hayatımda ilk defa böyle deli gibi aşık oldum ama adam yakın durmuyorki ,mesafeli ,seviyeli filan ..
dedim ki herkes peşimde bu sıpa niye bana pas vermiyor .
sonra bir gün işyerinde otururken koca meraklısı kızlardan birisi " kocamın ayaklarını bile yıkarım " muhabbeti açtı ,hiç de sevmem ,bizimkiyle yanyanayız ,dediki bana sen yıkar mısın ,asla dedim kendi yıkasın ,sonra gözlerime bakarak dedi ki " bence sen çok seversen herşeyi yaparsın "
işte bu cümle bende dank etti ,dedimki bu sıpa bana yanık :) öyle öyle ben de yakınlaştım ona ..
sonra tabi deli dolu dillere destan bir aşk başladı ve hiç kopamadık birbirimizden .
hee herifim çok güzel giyinir bu arada ,sadece rastlaştığımız günki gömlek azizliğe uğramış :))
aşk başladıktan sonrası roman olur buraya sığmaz o yüzden nasıl tanıştığımız kısmı yeter :))
Bebeğiniz de doğacakmış sağlıkla elinize almayı nasip etsin.. değişik bir his sanırım evleneceğim adam bu diyebilmek nasıl açıldınız birbirinize merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?