Eşinizle Nasıl Tanıştınız? Doğru Kişi Olduğunu Nasıl Anladınız?

Ne güzel demek ilkgörüş diye birşey bazen oluyormuş.. Rabbim ilk gün ki gibi devam etmeyi nasip etsin...

Ben de güzel devamında mutlu olduğum bir tanışma hikayesi anlatmak istiyorum ya(. İnsanın karşısına hep mi odunlar çıkar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın sanırım bizim için aşkın zamanı var daha... diye düşünüyoruum.. çünkü doğru kişiyi bulanlar eşlerinden güzel kelimelerle bahsediyoırlar.. çevremizdekiler hala odun gibi geldiğine göre gerçekten doğru kişi için zaman var diye düşünüyorum...

:)eşimle lise 2 de 2. dönem tanıştık askeri lise okuyordu çok popülerdi o zamanlar askerlere lıseli kızlar hayranlık duyardı bense hiiççç önemsemedim arkadaş tanıstırmıstı sırf onun ısrarı ile olmuştu...hatta tipini bile begenmıyordum .. sıkıcı idi surekli itaat et diyip dururdu askerde ki disiplini benden bekliyordu falan filan biz bi baktık 5 yıldır cıkıyoruz.....ailesini tanıyorum filan...sonra evlendik 02.06.2013 :) mutlu son degil dahada mutlu günler basladı...

ve en en en en önemli şey samimiyet açık olmak yapmacık asla olmadık ki kişiliklerimiz heryerde böyleydi kendimiz olduk sadece ve ben anladım ki o benim evlenecegim adam .. cok sukurr RABBIME :) evlendık

ve en en en en önemli şey samimiyet açık olmak yapmacık asla olmadık ki kişiliklerimiz heryerde böyleydi kendimiz olduk sadece ve ben anladım ki o benim evlenecegim adam .. cok sukurr RABBIME :) evlendık
Evlendikten sonra daha güzel olmasını çok şanslı bir durum olarak görüyorum.. Çoğunda durum değişebiliyor.. Mutluluğunuz daim olsun... zaten olduğun gibiyken yürüyorsa oluyor bu iş galiba..

Üzüldüm canım sen hala onu seviyor gibisin umudun bitmemiş.. ama epey bir zaman da olmuş.. bazen kendimizi zor toparlıyoruz gelecek ve aile hayallerimize onları yerleştirdiğimizde özellikle..
Ama bir şekilde hayat devam ediyor.. elimizden geldiği kadar olayı kabullenip yeni başlangıçlara yelken açmak en iyisi..

İNŞALLAH. AMA DAHA DA BEKLETMESİN GELSİN GARİ. YAŞIM OLDU 30 :)))

bıraz uzun olacak ama ben asla evlenmıcem dıyenlerdenım hatta annemın ceyız aldıklarını o yokken acıp kullanıyordum o derece yanı ısyerının yılbası eglence yemegı vardı herkes yanında bırını getırmek zorundaydı (iş yeri kuralı ona gore para odemısler paraları bosuna gıtmesın dıye) ozamanlar en yakın arkadasım olan kız adınada ayse dıyelım esımın kuzenı aynı zamanda (sımdı gorusmuyoruz) nısanlısını getırecektı yanında benımde sevgılım vs olmadıgı ıcın erkek kardesımı getırecektım aysede dıyorkı benım kuzenım var ben nısanlımı getırecegımden senınde sevgılın yok kuzenım gelsın valla benım kardesım gelıcek falan dedım gun geldı cattı 16.12.2011 yemek saatıne ıkı saat kala kardesımden msj ben gelmıyorum dıyeeee Allaaaahhh olur musun oldurur musun bır sınırlendım o sınırle ayseye dedım ara kız kuzenın gelsın barı sız eglenın falan dedım aksam oldu geldı kuzenıyle nısanlısı hosgeldınız falan dedım ayıp olmasın dıye benımkı hıııcccc oralı degıl ıcımden nasıl saydırıyorum ama aammmmaaannn bumuymus neselı espırılı kuzen pehhhhh burnu havada bende pek meraklıydım sana vs ogun cok lux bır otelde yemek olacagından hepımız abıye gıyınmıstık saclar makyajlar havanın bırı bın para esımde aynı seyı benım ıcın dusunmus ama ıcıde erımıs zaten bunlar hep planlıymıs benım resımlerımı gormus ıkı aydır bu gunu beklıyormus benımle tanısmak ıcın ama bu kız bana bakmaz demıs nese gıttık yemege herkesın yanında sevgılısı mecbur esımde benım yanıma oturdu ama ıcımden offff geldı cattı yanıma oturdu dıyorum masaları gezıyorum yan yana durmayalım dıye bu arada yemekte 150 kıs falandık arkadaslarım gelıyo dıyokı oooo nur enıstemı falan bende dıyorumkı yok beeee kımmm o mu hayatta olmaz asla falan dıyorum resım cekılıcez topluca en kenarda ben ve esım kaldık fotocu dıyokı ablacım yaklasın bıraz resme cıkmıyosunuz hasbınallahhhh cattık dıyorumben yaklasıyorum o mesafe koyuyo kendını begenmıs ne olucak dıyorum... dans muzıgı caldı herkes dansa kalktı bız kaldık mı hödük gibi ayse zorladı bızı dansa kalktık meger benımkının ıcı erımıs ne yapacagını sasırmıs garıbım sonra ne yapsamda uzak kalsam dıyorum en ıyısı dedım gıt vokalıst kızın elınden al mıkrofonu sarkı soyle (sesımde ıgrenc) yeterkı yan yana olmayalım bana teklıf etmesın kabul etmıcem aysede cok kırılgan arkadaslıgımız bozulur dıyorum kendı kendıme aldım mıkrofonu sarkı soyledımgece bıttı faceden eklemıs bıkacgun sonra tsk etmek ıcın ısyerıme hedıyeler falan derkeeennn sevgılı olduk 7 ayda tanısıp evlendık cok mutluyuz ılk bulusmamızda evlenme teklıfı ettı sevdıcegım

Allah daim etsin .. sanırım yanında utangaç davranmış ama sonra etkili yolları bulmuş:) kısmetten kaçılmıyor dedikleri bu olsa gerek.. arkadasınızla neden görüşmüyorsunuz çok özel değilse akraba olmuşsunuz hem...

Amin... sanırım evet:) o kızla görememenin sebebi sonradan bazı ayırmak ısırdı yapmayı cılkınım kalmadı arkamdan dedikodu, evlendikten sonra esımın eskı kız arkadaşına ye nı tel vermelerı mı dersin daha neler neler

o zaman isabetli bir karar vermişsiniz.. Rabbim daim etsin...

Merhaba,
Ben liseyi bitirdikten sonra hiç ara vermeden üniversiteye başladım..Çok istediğim ve çabaladığım üniversite idi..Babam ben 3 yaşındayken vefat etti. Ve İst.Ünide edebiyat okuyormuş ölmeden önce okulu yarım kalmış haliyle.Ailem anlatırken içimde hep ukde kalmıştı.Küçüklüğümden bu yana ben o ünide okumak istiyorum.Oradan mezun olup diplomamı babama götürücem diye sayıklardım.Zaman geldi çattı..Tercihlerimi yaptım açıklandığında kazanamamıştım hemde hiç bi yere yerleşememiştim.. Eniştem hep burslu yerlere tercihimi yaptırmıştı..Ve puanımdan daha yüksek yerlere..Hüngür hüngür ağladım olmadı diye..Ek tercih zamanı geldi bu sefer tek başıma yaptım.Ve ilk tercihime yine istediğimi yazdım.Açıklandı ve sonuç olumluydu..Bir yandan çalıştığım için uzaktan öğretimi seçtim.Derslere istiyorsan katılabiliyorsun.Genelde sistem var internet üzerinden bağlanıyoruz.Herkes kaynaşmış buluşmuş.Muhabbet ediyordu ben eklerle girdiğim için hiç bir şey bilmiyor ve kimseyi tanımıyordum..Eşim ilk bana orda destek oldu :) Yazdı konuştuk.Sınav zamanı geldi okulda buluştuk 2011 yılında tanıştık 2012 ağustosta çıkmaya başladık..Artık sadece sınavlarda buluşmuyorduk..Çok zor şeyler yaşadık benim ailem tarafından..Annem biraz karşı çıktı çok erken diye.Ama sonunda evlendik barklandık...Babamın azmini devam ettireceğim okulda doğru adamı buldum :) Hayat çok değişik.. Düşündükçe bazen dalıp gidiyorum uzaklara...Zor bi adam mı çok zor.Ama her şeye rağmen değerdi..Allah kimsenin mutluluğunu ağız tadını bozmasın..Umarım herkes doğru olanı bulur ve çok mutlu olur..Rabbım herkese hayırlısını nasip etsin.Dört dörtlük bir insan yok sonuçta ama, aşk iki kişilik,birbirinize destek olacaksınız.Ortayı hep bulmaya çalışacaksınız ki yuvarlanıp gidesiniz..Bencil olmamak gerekiyor..Evlendik diye bitmiyor her şey.Daha çoook öğreniceğimiz şeyler katedeceğimiz yollar var.Konu güzeldi. Depreştirdin anıları :)

Bende eşimle internette tanıştım. O dönemlerde ailemden çok uzaktaydım, arada sohbet ederdik, ama arkadaşça (bir arayış içersinde değildim yada nasıl biri acaba etkilenirmiyim gibi aklıma gelmezdi). Sonra ailemin yanına döndüm, dönmeden önce aramızda birşeyin olup olamayacağını sordu (birbirimizi sadece kamerada görmüştük). Bilmem, belki olabilir diyiverdim Nasıl dedim ben bile inanamıyorum. Aklımda yok, fikrimde yok... Ailemin yanına dönünce haftasonu buluştuk, kahvaltıya gittik beraber. O kahvaltı bitti, kahveler içildi fallar bakıldı, çaylar içildi, sonra acıktık öğle yemeği dürüm istedim İlk kez buluştuğum adamla kenarlarından döküle döküle dürüm yedik Biraz yürüyelim dedik, sonra gün için teşekkür ettim evime döndüm. Ertesi gün mesajlaştık, öğlen mesaj attım 'dün rüyamıydı gerçekmiydi tam anlayamadım bugünde buluşma teklifini ben ediyorum' diye Kendimi 2. kez aşmıştım. 2. buluşmamızda yemeklerimizi söyledik, eşim çooookkk yavaş yiyor, bırak bırak dedim, çatalı bıçağı aldım ona yedirmeye başladım İlişkimiz böyle başladı. 1. haftamızda yolda yürürken dans okulunun önünden geçiyorduk, hadi girip soralım dedi, neyi dedim. düğün dansını dedi bir kaç ay sonra nişanlandık, tanışmamızın üstünden tam 1 sene geçincede evlendik. Çok şükür iyiki ogün onunla buluşmuşum. Şimdi takılırım ona, seni ağıma düşürdüm bastım nikahı diye

o zaman isabetli bir karar vermişsiniz.. Rabbim daim etsin...
ayyy sabah telden yazdım ne yazdıgım bellı olmamıs.. nese tekrar yazayım gorusmememızın sebebı; hakkımda hatta hakkımızda yapmadıgı dedıkodu kalmamıs hemde yuzumuze gulerek evlenene kadar ugrastı ayırmak ıcın baktı olmadı evlenınce esımın eskı kız arkadasına yenı telefon numarasını vermıs gece saate falan bakmaksızın edepsız kız arıyordu cvp vermıyorduk vazgecmıyordu ben acıncada bana kufurler edıyordu... daha neler neler anlatsam sayfalar yetmez yanı

ne güzel zorlukları aşabilmişsiniz canım... Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.. insan hergün yeni birşey öğreniyor.. özellikle de acılar ve yokluklar ın insana katkısı paha biçilemez ama yaşarken zor tabi...

ikinizde adım atmayı bilmişsiniz sanırım doğru ana denk gelmiş.. ben bu konuda pasif bekleyenlerdeniz illa karşıdaki adım atacak.

huzur bozanlara set çekmek gerek doğru yapmışsın canım.. neyse iyi bir şey de yapmış sizi birleştirmiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…