Eşinizle ne kadar konuşursunuz

Gün içinde hiç aramıyorum artık çünkü işi yoğun, ayrı şehirlerde olduğumuz için her akşam mutlaka arar, bu ara aramızda zayıflama yarışması var, o yüzden gün içinde de yediklerini fln yazıyor. Aynı şehirdeyken de iş çıkışı arardı ne alayım tarzı, hiç sektirmezdi ahhh keşke yine aynı şehirde olsak eşimle, hiç aramasa da razıyım

Uyanınca yazarım günaydın diye.onun dışında komik durumlar ya da önemli birşey olursa yazarız,bazen hiç konusmayiz duruma göre değişir ama ben pek konuşmayı sevmiyorum

Neden ki ne konuscam hep aynı şeyler napiosun vs. Bunları biliyorum zaten değişik bir durum olduğunda konusuyoruz.Bana da sürekli konuşanlar garip gelmiştir sıkılmıyor musunuz? Diye

Sabah giderken gorusurz ama 10 gibi ikimizden biri gunaydin yazar sonra napiyosunuz fasli :) kizimla benim icin.
Max 2 saat de bir ya yazisiriz ya da arasiriz
Bazen temizlik vs yapinca aramadiysam merak ettim napiyosunuz der alismisiz
Gun icinde kamera da yolluyo kisa sureli kizzim falanda goruyor.
Foto atiyoruz falan boyle yani biz biraz fazla sanirim yani konusuyoruz ama yazismamiz daha cok yaninda adamlar vs oldugu icin.
Geziyosam rahatsiz etmez bakar yazmiyorum arar yada msj atar naptin vs diye oyle yani. :)
.

Bence gayet güzel iletişiminiz canım
Biz de aramazsak yazmassak merak ediyoruz birbirimizi..ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilmiyorum ama ben önem veriyorum aramaya sormaya

Eşleriniz gün içinde hiç teli eline almıyor mu ki?

yedi sayfa mesajdan sonra anladım ki KK da bi siz bi de ben ilgi bekliyoruz. evli değilim ama istiyorum ama gün içinde sık sık iletişim kurmak. yani çok zor olmamalı gün içinde eline telefon alıp mesaj atmak. gayette watsaba girebiliyor zaman geçirebiliyor instagramda takılıyor mesaj atamıyor. ben ayrıldım en son ( ama evli olunca bu zor tabi

Yani haklısın bir mesaj atmak o an aklından benim geçtiğini hissettiriyor bana mutlu ediyor beni..kesinlikle saatte ya da iki saatte bir sesini duymalıyım vr arada da mesaj

Önemli bişi varsa o an söylemem gereken o zaman ararı çocuklarda bi hastalık varsa falan. Önemsizleri mesaj atarım eve gelirken alınacakları yada evde değilsem nereye gittiğimi vesaire. Onun dışında aramam merak etmem benim işim başımdan aşkın zaten :) akşam gelip çocuklar yatınca da oturur sohbet ederix

Gerekince. Birşey isteyecek yada diyeceksek ararız. He bide hasta falansak nasıl oldun diye arayabiliriz. Onun dışında gerek duymayız biz

Bir şey lazımsa mesajlaşırız. (Domates al-ekmek Yok gibi) Onun dışında eve gelirken otobüse bindin mi? Diye araşırız. (Ona göre hangimiz evdeysek yemek ısıtır sofra hazırlar)

Sevgililik nişanlılık gibi değil evlilik... zaten sürekli birliktesin, konuşacak-mesajlaşacak konu olmuyor.

Acil bir durum olmadığı sürece aramam, arada bir can sıkıntısından yazarım dönerse döner dönmezse ısrar etmem çünkü bilirim işi yoğun .. gün içinde iki defa arar konuşuruz o kadar.. akşama sohbet edecek konu lazım çok aramasın

İşteyken önemli bişey yoksa yazmam aramam o da yoğun bir birimde ben de, ama eve gelince ot çöp ne varsa anlatırız birbirimize

ikimiz de 8-5 çalışıyoruz gün içinde 1-2 defa bazen daha fazla konuşuruz duruma göre yani..

Söyleyecek bir şeyimiz varsa araşırız gün içerisinde, yoksa öyle hal hatır sohbet için konuşmayız. akşam görüşüyoruz sonuçta gerek yok öyle liseliler gibi günde 10 defa konuşmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…