- 26 Mayıs 2016
- 1.617
- 2.378
- 83
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Aynen...iki saat bir hemen hemen bi konuşuruz. ..3-4 defa konuşur, 5-6 defa yazışırız.
Konuşmalar genelde kısa sürüyor. :)
Bence gayet güzel iletişiminiz canımSabah giderken gorusurz ama 10 gibi ikimizden biri gunaydin yazar sonra napiyosunuz fasli :) kizimla benim icin.
Max 2 saat de bir ya yazisiriz ya da arasiriz
Bazen temizlik vs yapinca aramadiysam merak ettim napiyosunuz der alismisiz
Gun icinde kamera da yolluyo kisa sureli kizzim falanda goruyor.
Foto atiyoruz falanboyle yani biz biraz fazla sanirim yani konusuyoruz ama yazismamiz daha cok yaninda adamlar vs oldugu icin.
Geziyosam rahatsiz etmez bakar yazmiyorum arar yada msj atar naptin vs diye oyle yani. :)
.
Eşleriniz gün içinde hiç teli eline almıyor mu ki?
Yani haklısın bir mesaj atmak o an aklından benim geçtiğini hissettiriyor bana mutlu ediyor beni..kesinlikle saatte ya da iki saatte bir sesini duymalıyım vr arada da mesajyedi sayfa mesajdan sonra anladım ki KK da bi siz bi de ben ilgi bekliyoruz. evli değilim ama istiyorum ama gün içinde sık sık iletişim kurmak. yani çok zor olmamalı gün içinde eline telefon alıp mesaj atmak. gayette watsaba girebiliyor zaman geçirebiliyor instagramda takılıyor mesaj atamıyor. ben ayrıldım en son( ama evli olunca bu zor tabi
Gerekince. Birşey isteyecek yada diyeceksek ararız. He bide hasta falansak nasıl oldun diye arayabiliriz. Onun dışında gerek duymayız bizkızlar gün içerisinde eşinizle konuşmalarınız nasıl oluyor? Ben zırt pırt yazmam ama merak ta etmiyor değilim çünkü kendisi sabit olmuyor çalışırken nerde filan merak ediyorum onu sıkmak ta istemiyorum
ikimiz de 8-5 çalışıyoruz gün içinde 1-2 defa bazen daha fazla konuşuruz duruma göre yani..kızlar gün içerisinde eşinizle konuşmalarınız nasıl oluyor? Ben zırt pırt yazmam ama merak ta etmiyor değilim çünkü kendisi sabit olmuyor çalışırken nerde filan merak ediyorum onu sıkmak ta istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?