Eşinizle öpüşüyor musunuz?

konuyu yeni keşfettim okudum okudum ben de öpeyim haklı bu hatunlar dedim ama bizde sorun var "adam hani gerisi" derse ne halt etcem bizim dükkan kapalı bu hafta

gaza geldiğimle kaldım adamın hevesi kursağında kalmasın diye mecburen ertelicem

çok hoşsunuz hanımlar

o seni opmuyorsa sen onu op

koptum ya çok şekersiniz benim eşimde öyle alakasız bişi söylediğimde nerden okudun duydun falan der demek ki hepsi aynı

aynen canım benim eşimde aynı
bişey söylesem
sen bu sözü ilk defa söyledin nerden duydun der mesela
ben kızıncada dur bakalım ilerleyen zamandalda hangi sözlerin gün ışığına çıkıcak deyip yumuşatır

ayy çok güldürdünüz beni hanımlar saolun :)) Bakalım biz evlenince nasıl olucakkk

eheh çok güzel konu he tam bir nomeroo !

evlenmeden önce beni her görmeye geldiği zaman öpüşürdük, saatlerce ha !

evlendik 5.5yıl oldu eskiye oranla daha az öpüşüyoruz ama öpüşüyoruz yani...

öpüşmek büyük nimet !!!

hele kavgaların ardından ya da kavga anında çekcek böyle şaaaaaaaaaaaak ehehehe

Şimdi burada beni taşlayacaksınız kızlar ama eşi her fırsatta öper. Çok istekli öper çok sevdiğini belli eder ama sonunun cinselliğe varması gerekli değil onun içinde benim içimde. Ama bazen sıkılıyorum, daral geliyor. Bağırasım geliyor yeter diye. Fazlası da iyi değil beee biraz ölçülü olmalı yanii.. Ama işteo zaman da eşim beni sevmiyor musun, istemiyor musun, sıkılyorsun gibi cümleler kurar şakayla karışık. Bir dizi izliyorum hele en izlemek istediğim sahnelerde öpmek istiyor kırk takla atıyorum geçişyirmek için ama sonra gönlünü yapıyorum tabii..

Benim esimden olsa olsa kaktus olur

Evet odunlar yaaa...Geçenlerde ben eşime dedim niye biz öpüsmüyorz diye..Sadece o olay esnasında oluyo diye...Her zaman olması mı lazımmış diyo ya sinir..Ben bi şikayetimi dile getirsem(genelde bu türden) tavırlı olur bi müddet..Şimdi dargınız.

sarılsamda öpsemde sonucu hep yatak olunca
öptürmüyorum öpmüyorum
e doğal olarak 9 senelik evlilikte azalıyor
ya zaten hiçbiri ilki kadar heyecan verici değil

Son düzenleme:
Bizim de yarın 3. evlilik yıldönümümüz...
Hiç öyle bir sorun yok her zaman öper...

sarılsamda öpsemde sonucu hep yatak olunca
öptürmüyorum öpmüyorum
e doğal olarak 9 senelik evlilikte azalıyor
ya zaten hiçbiri ilki kadar heyecan verici değil

3 senelik evliyim eşimle ilk öpüşmeye başlayanı 7 sene oluyor ama benim heyecanımda hiç bir değişme olmadı. Hala beni öptüğünde deli gibi kalbim çarpıyo . Ama o beni öpmek istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…