- Konu Sahibi Minuscule9
-
genelde ben yapışırım öpmek için..ay dur bi falan der bende karı gbi nazlanıosun derim
gel kız buraya gösterecem bensana adamlığı dersonuda yatak odasında biter bin pişman olurum karı gbisin dediğime yani
gündüz gündüz maşalllah ne çok kişi okuo yahhu konuyu
sevgimi öylebelli ediom napiiim geçenlerde bir öpmüşüm adam patlak dudakla işyerine gitti
oda intikam alıcam dedi anam bakıp bakıp gülüyo bu neye gülüyoki dedim boyun moyun morarmış öööyle kaynanama görünmüşümbizde böyle zararcı aileyiz işte çürütüp çürütüp seviyoz birbirimizi napak
aman aman allah bozmasın vahşi aşkınızı:):):):):
Sonucu yatak odası olduğu için en iyisi öpüşmemek.Yanaktan masum bir öpücük yeterli.
eşinizle öpüşüyo musunuz nasıl bir sorudur yavvvfu anacım millet sevgilisiyle çatır çatır öpüşüyo biz nie öpüşmeyelim,,dabiiki öpüşüossssssss
butopiğe birdaha girmeyecegim..ağlayasım geliyor..eşimle yaşadığımız onca problemden sonra öpüşmeyi bıraktık kardeş olduk..buz gibi yatakta yalnız yatmak daha huzur veriyo..sarılacak birini arıyorum ama eşim canımı acıtıyor her fırsatta....öpmeyi bırak gözgöze bile gelmemeye çalışıyoruz aynı evde
Sonucu yatak odası olduğu için en iyisi öpüşmemek.Yanaktan masum bir öpücük yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?