Eşinizle öpüşüyor musunuz?

benimki çok nadir öper sevmezmiş beyfendi nedense hep o direk konuya girmek ister
sevgiliykende öyleydi dudaktan öpmez<di pek ..
ama bide alkol alınca yapışıyor sanırsam ordada hatırlamıyor

bu konuyu okuyunca valla gülme krizine girdim resmen:) ne çok dertli hatun varmışşş...walla bende genelde öptrmüorumdaaa öpmüormdaa sonunun nereye gdicei bellii her öptüğümdede sonu orda bitcekse ohoohhho yandık valla...kendi isteğimlede öpmye kalkınca anladıımmm senn bişiiiii istiosunnn dioooo e napim yaniii ozmnda öpmeye son weriorum hepsi hıyarrrr yahuuuu akılları hep ordaa

genelde ben yapışırım öpmek için..ay dur bi falan der bende karı gbi nazlanıosun derim
gel kız buraya gösterecem bensana adamlığı der sonuda yatak odasında biter bin pişman olurum karı gbisin dediğime yani

bende pişman olmamak için hiç öpmüourm bile ama içimdende çok öpesimm gelio:):):):):)

kız ben ne öpüşme teknikleri bilirim ayyyyy çok severim ama benm adam öyle yok yere öpmez öpüyosaaa bilki yatak odasında uyanırsın bende bu yüzden biyere gideceği zaman yapışırım bırakıpta gdemiyoda sonra

2 yıllık evlıyım şap şup muc muc öpercanım kocişim hatta gecen gun sormustu bizim kadar cok öpüşen cift varmıdır acaba dıee

gündüz gündüz maşalllah ne çok kişi okuo yahhu konuyu

sevgimi öylebelli ediom napiiim geçenlerde bir öpmüşüm adam patlak dudakla işyerine gitti
oda intikam alıcam dedi anam bakıp bakıp gülüyo bu neye gülüyoki dedim boyun moyun morarmış öööyle kaynanama görünmüşüm bizde böyle zararcı aileyiz işte çürütüp çürütüp seviyoz birbirimizi napak

aman aman allah bozmasın vahşi aşkınızı:):):):):

aman aman allah bozmasın vahşi aşkınızı:):):):):

çocuk var bizim biz birbirimizi severken o dövüşüyoz sanıyo 2 yaşında kızım geçen kaynanama
anne nana yaptı babanneside kime yaptı kızım dio baba yaptı nana yaptı dio adamın heryerine vurup vurup seviom oda bana öyle kız caaaz döwüşüyok sanmış rezil oldum kaynanama

benimki de her fırsatta yakalayıp öpenlerden hatta kısa kesiyorsun diye kızar birde
yaklaşık 8aydır evliyiz adamda hiç usanma belirtisi yok şapur şupur hep
ve her gece aynı son tabi ki

butopiğe birdaha girmeyecegim..ağlayasım geliyor..eşimle yaşadığımız onca problemden sonra öpüşmeyi bıraktık kardeş olduk..buz gibi yatakta yalnız yatmak daha huzur veriyo..sarılacak birini arıyorum ama eşim canımı acıtıyor her fırsatta....öpmeyi bırak gözgöze bile gelmemeye çalışıyoruz aynı evde

eşinizle öpüşüyo musunuz nasıl bir sorudur yavvvfu anacım millet sevgilisiyle çatır çatır öpüşüyo biz nie öpüşmeyelim,, dabiiki öpüşüossssssss

ya ben de o sevgililer nasıl bu kadar rahat öpüşüp cesaret ediyo bunu anlamıyorummmm.Siz öpüşün tabi,biz napcez

çok üzüldüm canım,okuyup da canını sıkma öyleyse..umarım en hayırlı şekilde hallolur aranızdaki problem..

Sonucu yatak odası olduğu için en iyisi öpüşmemek.Yanaktan masum bir öpücük yeterli.

Sonucu yatak odası olsun,neden istemiyosunuz kii??
Hep merak etmişimdir,insan sıkılıyo mu bi süre sonra bunları yaşamaktan?Şimdi keşke yanımda olsa da sarılsam diye can atıyorum,acaba yapamadığım için mi bu kadar cazip geliyoo:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…