Eşinizle öpüşüyor musunuz?

ben pek fazla katılmıyorum dediğinize.. öptüğünüzde eşinizden sıkılır gibi bi tepki geldiğinde bi daha öpmek istermisiniz...1,3,5 yıl önemli değil kadın ilgi bekler...

yılları kıdemleştiren önceki mesajları okursanız diğer kullanıcılar 1 yılda insan daha düşkün olur zaman geçtikçe bu düşkünlük azalır...Bu benim fikrim herkez katılmak zorunda değil

Son düzenleme:
yılları kıdemleştiren sizdiniz 1 yılda insan daha düşkün olur zaman geçtikçe bu düşkünlük azalır...sizi istemiyorsa da pek fazla tanımadığım birisi hakkında yorum yapmak istemiyorum

Yıl geçtikçe herşey daha monotonlaşır bunda hemfikirim.İstememek kaba bi tabir,her yapı bir olmuyor.Bu da bi yapı meselesi diyoruz.Bu ve bunun gibi durumdan muzdarip kişiler her ne kadar kabullense de bu meseleyi,bekliyor arada bir bu tür şeyleri...

davulun sesini uzaktan duyan benmiyim canım? Eğer bana dediysen bende evliyim. Davul bence yakından çok hoş bir ses çıkarıyor. Onun için merak ettim.

yok güzelim ya niye sana söylimki ...genelleme yaptım ben orda...

bence de sıkılır insan bi süre sonra:84:... seviyosa bile ...sevmiyosa zaten fena:18:

Kızlar konunun üzerinden geçti ama bu konu için bir tane daha başlık açmak istemedim. Dün eşim koltukta uzanmıştı arkasına geçtim sevdim biraz saçlarını okşadım yanağını boynunu öptüm. Rahat dursana diye tersledi beni. Pardon rahatsız etmek istememiştim dedim çekildim yanından. Sonra hazırlanıp işe gitti. Dayanamadım çok ağırıma gitti telefon açtım. Ne yapmaya çalışıyorsun sen dedim. O da ne yapıyorum dedi. Bende ne konuşursun ne konuşturursun, ne derdimi dinlersin, ne bir güler yüzün var, ne öptürürsün, ne sevdirirsin, ne tatlı bir lafın var devamlı iğneleyip duruyorsun. Ne oluyor sana neden bu kadar değiştin diye sıraladım arka arkaya. Huyum değişti olamaz mı dedi. Bende olamaz durup dururken huy değişmez dedim. Durup dururken değişmedi ki dedi. E ne yaptımda değişti huyun dedim. İşim çok stresli 14 saat çalışıyorum, devamlı aklımda askerlik var, borçlarımız var, sende mutsuzsun görüyorum elimden birşey gelmiyor. Ayrı evimiz olsa, askerlik derdim olmasa, borçlarımız olmasa böyle mi olurdum. Aklımda bu kadar şey varken inan içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor dedi. Yani bunları atlatınca normale dönersin öyle mi dedim. E niye dönmiyim bu kadar derdim olmadıktan sonra dedi falan dedi. Neyse akşam yatarken kısa öpücük veririz birbirimize uzun zamandır ilk defa öpücüğü uzattı inanamadım bide akşam otururken arada gelip dudağıma öpücük kondurup durdu derdi ben değilmişim meğerse diğer sıkıntılar yüzündenmiş. Bakalım böyle cici kociş olmaya devam edecek mi :)

flurry09 canim benim cok sevindim tatliya baglanmasina... ayni sIkIntI bende de var ama iste uzatmayim.. bilirsin duygu olmayinca insanin aklina her sey geliyor.. ama erkeklerini borcu oldu mu tamam dünyadan kopuyorlar.. bizim de var borcumuz..ayni seyleri yasiyoruz, kocam ek is ariyor ben calisiyorum ama olmuyor iste, sorunlarin kari-koca arasini bozuyor ama sen izin verme.. her sey senin evliligin icin

Canım çok sevindim,inşallah hep böyle devam eder.Erkeklerin omuzlarına biraz fazla yük bindiğinde hayata küsüyorlar resmen,bayanlar biraz daha güçlü oluyor ve sıkıntıda oldukları zaman sevilmek,pohpohlanmak hoşlarına gidiyor(erkeklerin aksine)Zaten bu kadar borç,sıkıntı birlikte güzel günler yaşamanız için değil mi,o halde birbirinize sımsıkı sarılın

nerdee eskiden di o.n iaşnlıyken gizli gizli öpüşürdük..şimdi evliyiz,evlendiğimiz ilk günlerden itibaren bitti öpüşme yok..

al bir gariplik daha!

çocuk var diye öpüşmekten çekinen ama hırgür kavgaya gelince çocuğu unutan onun bu sahneyi görmesinde bir yanlışlık görmeyen ebeveynler...

çocukları yanındaykende öpebilir ne var bunda sevgi göstermektir bu sevgiyi çocuklara aşılamak gerekir aiileyi çocuklar nasıl sevgi dolu görürlerse onlarda öyle olurlar.

herşeyi karşınızdan beklemeyin ya sürün rujunuzu güzel güzel giyiynin evde de kucagına oturun şakalaşın gülün küçük bir busekondurun dudağına ne bilim eve geldiğinde giderken öpün siz adım atın biraz bir çaba harcayın bakalım ne olacak.Adamları elden kaçırmayın. yaratıcı da olmak gerek araştırın ya da üretin farklı heyecan ve tutku arttıracak şeyler bulmaya çalışın.

biz de ne zaman masumane öpüşmeye kalksak sonu yatakta bitiyor artık pazarlık yapıyorum öp ama devamı yok bekleme hiç diye...

sabah işe yollarken öpüşürüz

akşam gelincede öpüşürüz

sıkça öpüşürüz biz eşimgillennn

soru bile bi entersan geldi bana öpüşücez tabi fırsatını buldumu kaçırmaz ee zaten eşim doğal olanıda dudaktan öpmek canımmm

Son düzenleme:
Benimki de saat başı ille öpecek sarılacak, yoksa duramaz. Öpüşmeye bayılır.
Ama evliliğimiz berbat gidiyor. Yine bu forumda Bağımlı eş konusunda yazdım sorunlarımı, cidden berbat bir evliliğimiz var ama çok öpüşürüz. Günde 50 defa falan uzun uzun abartısız.
Takmayın bence kafanıza, evliliğiniz iyi gidiyorsa gerisini boşverin, biz öpüşüyoruz da ne oluyor hiç iyi değil evliliğimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…