- Konu Sahibi Minuscule9
-
neden konuna şöyle başladın eşiniz öpüyormu diye?
eşinizi öpüyormusunuz diyerek neden başlamadın....
onun öpmesini beklemektense sen neden öpmüyorsun?
En çok dikkatimi çekende şu oluyor yorumlarda 1 yılı şöyle geçermiş 3 yılı böyle geçermiş sonraki yıllar böyle geçermiş neden bu olumsuzluk tablosu?
Sadece ne gördüğün değil neye baktığımız önemlidir !!!!!!!!!!
yılları kıdemleştiren sizdiniz 1 yılda insan daha düşkün olur zaman geçtikçe bu düşkünlük azalır...sizi istemiyorsa da pek fazla tanımadığım birisi hakkında yorum yapmak istemiyorum
davulun sesini uzaktan duyan benmiyim canım? Eğer bana dediysen bende evliyim. Davul bence yakından çok hoş bir ses çıkarıyor. Onun için merak ettim.
cesaretleriniii tabi ki,ben hayatta cesaret edemem herkesin içinde böyle bir şeye..
sürekli olması bir süre sonra insanı sıkar diye düşünüyorum ben de ama bunu davulun sesi olarak nitelendirmek yanlış olur bence.Ben seviyosam neden istemeyim ki,neden hoş olmasın bunları yaşamak?
Her şey bitmiş olabilir sizin için,ama her bitiş yeni bir başlangıçtır.Siz de tekrar bu mutluluğu yaşarsınız umarım..
Benim esimden olsa olsa kaktus olur
Kızlar konunun üzerinden geçti ama bu konu için bir tane daha başlık açmak istemedim. Dün eşim koltukta uzanmıştı arkasına geçtim sevdim biraz saçlarını okşadım yanağını boynunu öptüm. Rahat dursana diye tersledi beni. Pardon rahatsız etmek istememiştim dedim çekildim yanından. Sonra hazırlanıp işe gitti. Dayanamadım çok ağırıma gitti telefon açtım. Ne yapmaya çalışıyorsun sen dedim. O da ne yapıyorum dedi. Bende ne konuşursun ne konuşturursun, ne derdimi dinlersin, ne bir güler yüzün var, ne öptürürsün, ne sevdirirsin, ne tatlı bir lafın var devamlı iğneleyip duruyorsun. Ne oluyor sana neden bu kadar değiştin diye sıraladım arka arkaya. Huyum değişti olamaz mı dedi. Bende olamaz durup dururken huy değişmez dedim. Durup dururken değişmedi ki dedi. E ne yaptımda değişti huyun dedim. İşim çok stresli 14 saat çalışıyorum, devamlı aklımda askerlik var, borçlarımız var, sende mutsuzsun görüyorum elimden birşey gelmiyor. Ayrı evimiz olsa, askerlik derdim olmasa, borçlarımız olmasa böyle mi olurdum. Aklımda bu kadar şey varken inan içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor dedi. Yani bunları atlatınca normale dönersin öyle mi dedim. E niye dönmiyim bu kadar derdim olmadıktan sonra dedi falan dedi. Neyse akşam yatarken kısa öpücük veririz birbirimize uzun zamandır ilk defa öpücüğü uzattı inanamadım bide akşam otururken arada gelip dudağıma öpücük kondurup durduderdi ben değilmişim meğerse diğer sıkıntılar yüzündenmiş. Bakalım böyle cici kociş olmaya devam edecek mi :)
6 yil sonra sabah giderken öpmicek....
9 yil sonra aksam öpücügüde kalkicak....
12 yil sonra iyi geceler derse öp de basina koy ...
hahahhahhahhha süper ya
al bir gariplik daha!
çocuk var diye öpüşmekten çekinen ama hırgür kavgaya gelince çocuğu unutan onun bu sahneyi görmesinde bir yanlışlık görmeyen ebeveynler...
biz de ne zaman masumane öpüşmeye kalksak sonu yatakta bitiyorartık pazarlık yapıyorum öp ama devamı yok bekleme hiç diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?