Eşimin çalıştığı yer bizim oturduğumuz yerde ofis aççaklarmış eşim sende orda çalısırsın diyor benimde aklıma yattı aslında hem belkı
daha sık görüşebiliriz diye..
normalde hiç karışmam onun işteki durumlarına yaklasık 10 senedir onlarla çalısıyor ve yeri geldiginde
adamlarla birbirlerine gircek gibi oluyorlar ama abi kardeş gibi oldukları için hemen peşine normale dönüyorlar ama yanımda telefonda tartısırken ederken bile ben geriliyorum bide yanında olursam adam eşime laf söylerse altta kalamam birinde degilse öbüründe mutlaka birşey söylerim bu sefer adam bana birşey söylese eşim bana laf söyletmez bu sefer ikimizde işşiz kalırız gibime geliyor ama aynı zamanda çok güzelde olur onunla birlikte çalışmak..
dün akşam söyledi eşim tüm gece aklımda ne yapsam diye düşünüyorum..
Bunu yapıp amatörce davranacaksanız hic girmeyin bu işe. İş yerinde iş arkadaşı evde karı koca gibi olmalısınız.
Eşiniz bu durumu kabullenmese 10 yıl birlikte çalışır mıydı?
Hayır yani bu işe girip adam da işsiz kalacaksa hiç bulaşmayın derim
İş hayatı naza söze bakmıyor maalesef...
Artı yönleride var eksi yönleride
hiç bu yanını düşünmedim.bence bırakın eşinizle iş arkadaşı olmayın.onlar aile gibi olmuşlar kızıp barışırlar ama araya siz girerseniz hiç yi olmaz.
Eşimin çalıştığı yer bizim oturduğumuz yerde ofis aççaklarmış eşim sende orda çalısırsın diyor benimde aklıma yattı aslında hem belkı
normalde hiç karışmam onun işteki durumlarına yaklasık 10 senedir onlarla çalısıyor ve yeri geldiginde
adamlarla birbirlerine gircek gibi oluyorlar ama abi kardeş gibi oldukları için hemen peşine normale dönüyorlar ama yanımda telefonda tartısırken ederken bile ben geriliyorum bide yanında olursam adam eşime laf söylerse altta kalamam birinde degilse öbüründe mutlaka birşey söylerim bu sefer adam bana birşey söylese eşim bana laf söyletmez bu sefer ikimizde işşiz kalırız gibime geliyor ama aynı zamanda çok güzelde olur onunla birlikte çalışmak..
ben çalışmazdım şahsen :) sürekli eşimle işyerinde olucaam birde evde bir süre sonra bunalırım ben özleemek isterim:) ayrıca kavga dövüş ettiğimizde ister istemez işyerinde yansıtcağımı düşündüğümm için ve yeri gelicek sorunlar olup sesler yükselicek eşimin yanında ortağından yada eşnden azar işitemem ağır gelir bana :))
öyle olması lazım aslında işe girince belkı öyle olmam ama işimi amaya bırakmak istemiyorum..
ben de okumadan farklı bir şey düşünmüştüm. Aynı yerde çalışmak hem evliliğimizi hem de işimizi etkiler mi gibi bir şey bekliyordum; şaşırdım açıkçası..
yani eşin koca adam, çocukları kavga eden analar gibi koca adamı savunacak değilsin. Yani onların arasında olan bir durumu mahalle kavgasına çevirmek gibi bir şey biraz komik geldi bana kusuruma bakma da sen böyle düşünüyorsan bence girme o işe. İş hayatı profesyonel düşünmeyi gerektirir.
öyle savunmak degil ama duramam gibime geliyor aslında çok fazla konusan ve aslında savunma yapan biri degilim ama dayanamam gibime geliyor bazen annesi yanımda eşime kötü birsey söylese hemen suratım degişiyor hissettiriyorum rahatsızlıgımı..
iş yerınde şimdiye kadar hep mesafelı ılıskılerım oldu herkezle ama annesınde oldugu gıbı olursam diye öyle yazdım..
Kesinlikle ama kesinlikle öyle olması lazım.
Bu duruma alışana kadar ortamdan uzaklaşırsınız. Bir de eşinizin acısından da hoş olmaz.
annesi özel hayatınızdan biri ve senin gıcık olduğun biri verdiğin surat asma bir refleks ve normal. çünkü dolaylı olarak lafı sen de yemiş oluyorsun bir yerden. yemesen dahi adı kayınvalide. uzun ve yazılışı bile zor. neyse iş hayatını bununla karıştırma. yeri gelir eşini kendi ellerinle işten çıkarmak zorunda kalırsın. yani bu durumda olan insanlar var.
ben ona olan davranısımdan dolayı acaba aynı şeylerı yasarmıyım diye düşünüyorum.. bilmıyorum aklım karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?