eşiyle aynı yerde çalışanlar memnumusunuz?

biz öyle dip dipe olmıycaz eşim dışarda gün içinde çogunlukla elbette eksileri olcak ama galiba kendime artılarını bulmaya çalısıyorum ama olmıycak galba dedıgınız gıbı

Güzel tarafları: daha sık görüşekesiniz, konuşup paylaşabileceğiniz bir konu daha olucak, aynı işle ilgilendiğiniz zaman nereye ne için gidiyor,hangi insanlarla buluşuyor bilme imkanları sunulabilir. Geç kaldığı zamanlar olur ise nedenini çabuk öyrenebileceksin birde evine yakın rahat edeceksin.
Güzel olmayan tarafları: bağırıp çağırdığında bunları göreceksin, karışmak istesen bile karışmamalısın, eşinle iş arkadaşı gibi olucaksın ve ne olursa olsun iş ön planda olucak çünkü orası bir iş yeri olucak sonuçta.

çalısıyorum ama çokta memnun degilim orda daha rahat olurum aynı zamanda okudugum ıcınde ders çalısmaya vaktımde olur diye oraya geçmeyı düşünüyordum..

güzel tarafları okur okumaz kendımde eklemeye basladım güzel tarafları ama kötülere geçince hevesım mı gitti ne:)

çalısıyorum ama çokta memnun degilim orda daha rahat olurum aynı zamanda okudugum ıcınde ders çalısmaya vaktımde olur diye oraya geçmeyı düşünüyordum..

neden gözün korkuyor ki? yaşamadan bilemezsin bunlar sadece olasılık. belki hiç biri olmayacak belki daha fena olacak. ama dünyanın sonunun olmadığı kesin. sen başla bence madem memnun da değilsin. eşinle tartışmalara zaten giremeyeceksin o ortamı görünce.. öyle kolay değil dışarıdan konuştuğun gibi koruyucu melek olmak. iş hayatı hortum gibidir insanı bir çeker içine nasıl kaybolduğunu anlayamazsın. o zaman ağzı iyi laf yapan erkekler karılarını işe götürsünler avukat niyetine.

kaş yapayım derken göz çıkarmaktan korkuyorum aslına benim için çok daha iyi olcak ama bakalım akşam güzelce bi konuşcam eşimle ona göre hareket ederım artık..

Canım sen kendine soracaksın ilk önce yapabiliriyim diye. Eşinin sana bu imkanı sunması çok güzel mesela, bazı erkekler var ki işine o kadar kaptırır ki unutuyor başka sorunlulkarı da olduğunu. Sen eşini de kendini de biliyorsun iyi düşünüp doğru kararı alıcagına inanıyorum.

inş canım iyice düşünüp karar vercem zaten daha zamanda acele karar vermıycem:)

annemle babam aynı okulda öğretmenlik yaptı yıllarca
pek bi keyifli olurdu muhabbetleri
sanırım sınırı çizip işyerinde birbirlerine müdahale etmediklerinden hep iyi yanları yansıdı evimize
daha bi bütün gibi gelirlerdi bana aynı okulda çalışırken
Sonra okullari ayrıldı evde sohbet edecek ortak konuları azaldı sanki
senin konun işinden işine, kişisinden kişisine değişebilen bi konu canım
ben bekarim ailemde gördüğüm iyi örnekle aynı işyerinde eşimle çalışmayı isterdim evlensem

inş bizde iyi bir örnek oluruz:)

Şimdi başka bir konuda eşin trafikte sinirlenen atıp kıran biri olduğunu okudum, aynı iş yerinde olduğunuz zaman bunları daha da sık görebilirsin, benimki bazen bagrıp küfürler bile ediyor mesela benim telefonumu bile açıp konuşuyor çünkü biz aynı kişilerle konuşup görüşüyoruz. Iş siniryle bazen bana da gerginliği yansıyor ama ben hic bir zaman savunmaya girmem ne yaptığımı neden yaptığımı soylerım hatam olduğunda düzeltmeye çalışırım, yok sa da zaten kendisi farkına çabuk varıyor ve sakinleşiyor. Diger taraftan sakın geçen günlerimizde cay falan içeriz,beraber yemekler yeriz, gezeriz. Tabi biz evli değiliz sizinki farklı olsa gerek.

eger baskasıyla kavga ettiyse attıysa kırdıysa peşine ben arasam yada yanındaysam birsey söylesem hemen yumusuyor ve asla iş stresını yansıtmaz bana bende ona, birlikte çalısıncada yansıtcanı düşünmüyorum..biz evli oldugumuz halde hala sevgili gibiyiz her boslukta o benı arar bende musaıtsem hafta ıcı hafta sonu fark etmez gezeriz yada iş arası bulusuruz:)

Ben sevgilimle aynı yerde çalışıyorum. Evet görme bakımından iyi ama bence çalışmayın derim. Haliyle özel hayat iş hayatına yansıyor.

Ne güzel, biz de nişanlı değil de evli gibiyiz. Inş ömür boyu böyle kalırsınız canım.

valla eşiyle aynı işte çalışan biri olarak size pek tavsiye etmiyorum.şuan çalışıyomusunuz bilemiyorum ama çalıştığınız yerdeki düzeni asla bozmayın derim ben...biz 3-4 yıldır aynı yerdeyiz 2 yıldır evliyiz işyerinde tüm gün beraberiz sabah beraberiz öğlen beraberiz akşam beraberiz....işteki tüm olumsuzluklar ister istemez yansıtılıyor...gülümsemiyorsa sana konuşmuyorsa birşeye sinirlenmiştir ve sen üzerine alınırsın...akşamları eve gidince bi zaman sonra konuşucak bişeyiniz kalmaz ya biriniz pc başında biriniz tv karşısında bulursunuz kendinizi:) yaklaşık işyerinde 2 aydır raporluyum yeni bebeğimiz oldu ve anladımki eş ile birarada çalışılmaz ...şimdi akşamları konuşucak çok şeyimiz oluyo:) ve en güzeli beni özlüyor...2 ay daha raporluyum tadını çıkarıcam bu durmun:):)

bende aynı iş yerinde çalışıyorum. ben merkezdeyim nişanlım sahada çalışıyor ve haftada 2 gün merkeze uğruyor.
aslına bakarsan ben sıkıntı yaşıyorum. ama belki konum yüzündende olabilir. şefim ile anlaşamıyorum ben 4,5 senedir çalışıyorum nişanlım 2,5 senedir. ve hiç açığım yoktur yani gayet ii çalışıyorum. ama benimle uğraşmak istediğinde direk nişanlımla ilgili imalarda bulunuyor ve bunları kaldırmak çok zor oluyor:
ben merkez im nişanlım ile ilgili raporlamalar maaş vs herkey bende sanki torpil geçme durumu varmış gibi laf sokmalar vs oluyor.
sırf bu yüzden işten ayrılmak istiyorum. aynı işyeri zarar veriyor kişilere.
ortam olarak iyiyiz iş ortamımı biliyor içi çkok rahat ama dediğim gibi bi tarafta zayıflık oluşturuyor aynı iş yerinde olmak.
ayrıca aynı iş olunca akşam muhabbet ile işle ilgil, kişilerle ilgili vs. hep hayarın bu oluyor. en azından farklı sektörde olduğunda akşamları falan normal muhabbetlerde olursun.

Son düzenleme:
canım eşinle aynı yerde çalışmanın artı yönleride var eksi yönleride
mesela 7/24 yan yana olduğunuz için birbirinizi özleme fırsatınız olmuyor insan arada eşinin yolunu beklemeli evde dimi
ayrıca sürekli yan yana olmaktan dolayı en küçük şeyleri artık gözüne batabilir,tartışmalarınız artabilir
Ama eşin olduğu için sana torpil geçer ,mesela işten erken çıkman problem olmaz ,ağır işler sana kalmaz.
Ayrıca evde boş boş oturmaktan iyidir ,git çalış kafan dağılır,üç beş kuruş harçlık yaparsın.
tüm bunları düşün hangi taraf ağır basarsa ona göre hareket et derim.

Ben yaşadım bu durumu..
Eşimle aynı iş yerindeydik, benden üst bir bayan sürekli benimle uğraşırdı açığımı arardı, eşim bu duruma inanılmaz sinirleniyordu, ister istemez kadına cephe alıyordu, haklıydı ortada bir haksızlık olunca tahammül edemiyordu ve bu iş ortamına yansıyordu..sonunda nişanlandık ve ayrıldım oradan, hem birbirimizi özlemeye vakit kalsın dedim hemde eşimi zor durumda bırakmayayaım dedim.

Size tavsiyem bir deneyin isterseniz, olmazsa olmaz ama bunları da düşünün..

allah bagışlasın bebeginizi saglıkla büyütün inş:)biz aynı yerde çalışsakta beraber olamıycaz gün boyunca 1 yada 2 defa anca görüşme şansımız olcak ama suanda çalıstıgım yerden memnun degilim en azından denıyım diyorum ama olumsuz yorumlar kafamı karıstırdı..

biz eşimle birlikte olmıycaz sürekli ben ofiste olcam o dısarda ve benim yanımda kimse olmıycak arada patronu falan ugrıycak okadar bide eşim gelcek oda yakınlarda çalışınca işimden memnun olmadıgım ıçın bıde ders çalışmamda lazım oldugundan bana mantıklı geldı gercı sızın yazdıklarınız korkuttu benı ama bakalım denıycem olmazsa çıkarım tatıl yaparım azcık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…