Katılıyorum yine şundan şundan dolayı görüşmek istemiyorum deseler amenna oda yok çocuk gibi engelle sil. Heralde araları bozuldu ondan bana sardı.Yoo bence gayet yerinde bir cevap vermişsiniz. Belki kendi aralarında anlaşmazlığa düşmüşlerdir, konuşacak birini arıyordur sizinle konuşan eski arkadaşınız.
Size ve arkadaşlığınıza değer verselerdi bir sorun varsa konuşup çözüme ulaştırmak isterlerdi , engelleyip silmek değil.
Merakımdan oda ne diye yazabildi acaba dedim5 sene sonra iyi tenezzül edip cevap vermişsiniz ben direk engellerdim
Merakımdan oda ne diye yazabildi acaba
Peşpeşe nişanlandık ama dediğim gibi eşimle anlaşamıyolardı o zaman da bunların muhabbetini yapmadım birde ben pek sevmem o tarz hazırlıkları mecbur olanı olduğu kadar yaptım bitti pek ağzıma pelesenk değildir. Hiç bişey de yoktu o dönem hani şundan mı acaba diyeceğim bişey de geçmedi. İhmal de etmedim. Yanlarında oldum ama ne hikmetse zıbam engeli yedim.hepiniz nişanlı mıydınız? bazen ortak noktalar farklılaşınca eski uyumu yakalayamıyorsun. Ben bekarım, arkadaşım evleniyor. Yani kv muhabbetlerini dinlemek istemiyorum. Sizde de aynı durum mu oldu. Bazen dostluklar doyuma ulaşıyor. Benim de bitirdiğim arkadaslıklarım oldu. Eski günlerimizi özlüyorum. Kötü bir niyet yoktur belki. Yıllar sonra yazan birine sert çıkış yapmasaydınız keşke. kibarca reddedebilirsiniz.
Ay yok zaten ne anlatsada uydurma bişey olcak eminim de ne kadar yaratıcı acaba5 sene sonra neyini merak etcen boşver dik kuyruğu vur depiği yolla gitsin .
Eski samimiyet olmaz olsada Benı pat die engellemıs insana guvenım olmaz güvenmediğim insanla ne konuşurum ne görüşürüm
Kesin bende öyle düşünüyorum. İster misin diğeride yazsınBirisi yalnız kalmıştır, bence hiç görüşmeyin. Muhtemelen görüşürseniz diğerini b.klayackatır.
O zaman daha çok işkillenirimKesin bende öyle düşünüyorum. İster misin diğeride yazsın
Bende öyle düşünüyorum.Çerden çöpten mevzular çıkmış, sonra da birbirlerini doldurmuş gibi. Sonra yalnız kalmış da aklına sen gelmişsin. Önüne bak hiç düşünme.Gerçek dostluklarda kolay kolay küslük olmaz
Ay eski sevgili gibi bu ne ahahahaKesin digeriyle bozuşmuştur. Size dedikodusunu yapacak, kotuleyecek. Sizle görüşerek de muhtemelen onu sinir edecek kendince. Aman fazla merak iyi değildir bosverin iyi yapmışsınız kabul etmemekle
öyle şey mi olur allasen nişan sizin gününüzNişan sonrası eşim içmeye gidelim dedi hadi dedim kızlarıda çağırdım biz gelmeyelim yorulduk dediler peki dedim sonra bizi bırakıp gittin diye ters çıktılar bana.
Ya işte o zamandan varmış niyet bişeyler bulmaya çalışmışlar heralde bulamayınca da direkt sil engelle yaptılaröyle şey mi olur allasen nişan sizin gününüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?