- 16 Ağustos 2014
- 215
- 91
- 73
- Konu Sahibi yellow angel
-
Elysionight..görüşlerin için teşekkürler..evet yanlış cümleler yada imalar yapmış olabilirim..ancak..sizin de cevap tarzınız ben den pek farklı olmamış..:) "ben adamin yerinde olsam cok farkli bi cumle kurardim agzin acık kalırdi" şeklinde olduğu gibi..Biz simdi neyiz nedir yahu.. yok baskalariyla tanistiriyorlarmiş resmen sen olmassan oburu olur taliplerim var tarzi kucuk bir tehtit ben adamin yerinde olsam cok farkli bi cumle kurardim agzin acık kalırdi bu kadar hemen evlenmek amacliysan o adamdan vazgec yada boyle sacma sapan kelimeler kullanmadan devam et
Elysionight..görüşlerin için teşekkürler..evet yanlış cümleler yada imalar yapmış olabilirim..ancak..sizin de cevap tarzınız ben den pek farklı olmamış..:) "ben adamin yerinde olsam cok farkli bi cumle kurardim agzin acık kalırdi" şeklinde olduğu gibi..
çok garip bir duygu..hele ki 25 yıl önce evlenmeyi düşündüğünüz,ancak aile baskısıyla ayrılıp,tekrar karşılaştığınız biri ise daha da garip..bir çarpıntı var ..Çok merak ediyorum 7 yıl sonra birisine karşı bişey hissetmek nasıl bir duygu (uzun süredir evli biri olarak hani o çarpıntı bundan sonra hiç olmaz artık diye düşündüğüm için soruyorum)
Uzunca bir süre karşı taraf evlenmeyi düşünmeyecek o belli ama ileride ne olur onu bilmiyorum
Siz uzunca bir süre evliliği anmayacaksanız aşk olsun gerisi boş diyorsanız böyle gider ama diğer türlü zor görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?