- 21 Ekim 2007
- 154
- 19
- 298
- 55
- Konu Sahibi yellow angel
-
kızının evle işle güçle ütüyle hiçç alakası yok..orası senin burası benim gezme derdinde..temizlik olayını bile flörtüm yapıyor..yemeğini..ben 1 aydır ne ütü ne yemek hiç yapmadım..o çağırdı oğlanla gittik iftara..o yaptı yemeği..Hep derim, evlilik olaylarında anne babanın 6.hisleri müthiş kuvvetli....
zamanında bir bildikleri varmış ki karşı cikmislar...ve insan 7 sinde neyse 70 inde de o...
konuyu tamamen okudum...36 yaşımdayım..ama bana olur gibi gelmiyor...ilişki çok değişik...Adam ısrarla beraber yaşama derdinde...etraftan duyulmaya başladı bu işin adını koyalım falan yok...belki eski flört olduğu için heyecan doruk yapmış ama sonu aydınlık değil malesef...ha nolmus hayatınıza bir ren katmış...bosverin gökkuşağı güzeldir...
bir de anlayamadigim Afedersiniz ama kazık kadar kızı varken neden ihtiyaçlarını siz karsiliyorsunuz?
halen sürüncemede ..bir öyle bir böyle..depresyona sokacak artık nerdeyse..bu konuyu daha once de okumustum sonuc ne oldu acaba
Bu akşam yemeğe gittik para muhabbettinden işi açık olmamaya getirdi açıkça konuşman gerekirdi dedi eskisi kadar aramıyorsun dedim herşeyi aramaya bağlama Ben herşeyi hesap veremem dedi evlilik kesin düşünmüyor o belli 5 sene sonra nerde olur bu ilişki dedim bilemem deniyoruz dedi Altınoluka gider yaşarız dedin dedim olabilir de olmayabilir de kısmet dedi ..yani bana güveniyor ediyor ama aramalar bitti oruçluyum çalışıyorum diyor ama sanırım soğuduk
bence..yemedi..sorumluluk almak taşımak zor geldi..çünkü benim gibi bir insanı kaldıramaz..aile hayatını gördüm davranışlarını..anladığımı gördü..ama ben de salak değilim..kendimi göstere göstere çekicem bırakıcam..bu konuyu bende daha önce okumustum
demek halen belirsiz...
bence bu adamin durumu hic ic acici degil
ne istedigini bilmeyen, bilse bile belli etmeyen insanlar icimi daraltiyorlar
Allah sabir versin
Olmayacagi en basindan belliydi. Siz daha ilk basta evlilik sinyalleri vermissiniz adama. Benimle gorusmek, evlenmek isteyen biri var demissiniz sanirim ilk zamanlar. Bu şık bir hareket degil. Hem de buyuk bir dezavantaj. Birde neden parasini vermiyorsunuz? Madem is yapmayacaksiniz, verin parasini, kessin sesini. Sizde ayrilin artik. Sonu pek iyi gozukmuyor. Suyunu cikarmayin.bence..yemedi..sorumluluk almak taşımak zor geldi..çünkü benim gibi bir insanı kaldıramaz..aile hayatını gördüm davranışlarını..anladığımı gördü..ama ben de salak değilim..kendimi göstere göstere çekicem bırakıcam..
haaa..dönerse döner dönmezse kendi bilir..
evet..evlilik sinyallerini vermiştim...çünkü ilk başta o "beni biliyorsun..ben imam nikahı falan istemem..kızlarımda okey verirse evlenirim" demişti ve ben ondan sonra olaya o gözle bakmaya başladımOlmayacagi en basindan belliydi. Siz daha ilk basta evlilik sinyalleri vermissiniz adama. Benimle gorusmek, evlenmek isteyen biri var demissiniz sanirim ilk zamanlar. Bu şık bir hareket degil. Hem de buyuk bir dezavantaj. Birde neden parasini vermiyorsunuz? Madem is yapmayacaksiniz, verin parasini, kessin sesini. Sizde ayrilin artik. Sonu pek iyi gozukmuyor. Suyunu cikarmayin.
birlikte iş yapacaktık..onun için 400 tl vermişti..yıllar önce ben de onun için avans çektim..flört zamanındaNeden para aldiniz ben de burayi anlayamadim/
Geri vermelisiniz.
birlikte iş yapacaktık..onun için 400 tl vermişti..yıllar önce ben de onun için avans çektim..flört zamanında
ve ailem bu yüzden tepki koymuştu..onun bu konuda tepkisini görmek için bilerek beklettim..ve tepkisini gördüm işte..
fırıldaklık derken..bir söylediğini diğerini tutmuyor..en sonunda "ben de düşünmüyorum..yarın gel evlenelim desem senle evlenmem"dedim..5 sene sonrasını göremiyor.."eskisi gibi aramıyorsun"diyorum.."ben kimseye hesap vermem"diyor..Iyi yapmissiniz o zaman.
Parayi gectim ben zaten, paradan bagimsiz olarak bir firildaklik var sanki bu adamda.
Yani siz de haklisiniz, onunuzu gormek istiyorsunuz, sonunda evlenmeyecekseniz vakit kaybina gerek yok. Lakin adam bosanmis, hemen evlilige sicak bakmiyor olabilir, belki sizinle daha cok vakit gecirdikten sonra fikre isinabilir diye dusundum. Adami cok cok seviyorsaniz sabirli olmak gerek belki de. Ama size tersse bunu da anlarim.
bence..yemedi..sorumluluk almak taşımak zor geldi..çünkü benim gibi bir insanı kaldıramaz..aile hayatını gördüm davranışlarını..anladığımı gördü..ama ben de salak değilim..kendimi göstere göstere çekicem bırakıcam..
haaa..dönerse döner dönmezse kendi bilir..
Bana kalırsa siz ayrılamazsınız, şubattan beri ayrılıyorsunuz, hep kendinizi üzüyorsunuz. Siz bu adamla mutlu değilsiniz.selam arkadaşlar
dün artık son defa konuştuk..evlilik düşünmedğini söyledi..ben de bitirdim,
beni arama dedim..ağladım..o da kötü oldu
bugun akşam tekrar aradı meşgule attım aramadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?