- Konu Sahibi Gecekusu01
-
Sağ tarafimda kıkırdak eğriliği vardı. Onu yaptırırken estetik de olmak istedim yan profil kotuydu. Simdi önden görüntü kötü. Çok pişmanım. Eski gülüşümü ve kadınsı duruşumu bozdum. Nefes problemim de kat ve kat arttı. Bana söylemediği bir sürü islem yapmis. Minicik ve kısa oldu burnum.genelde boyle oluyor
estetık mudahaleye bı kere gırısen hep devamında tekrarlatıyor
burnunuz gayet guzel cok ugrasmayın derım zıra bı sonrakı burnun tam ıstedıgınız gıbı olacagı garantısı yok
ılk burnunuzu nıye estetık yaptırdınız kı ? saglık sorunu mu vardı
Eski burnum uzun ucu düşük yuvarlak ve kemerliydi. ama önden gayet iyi görünüyordum. Berbat oldu önden görünüm. O kadar küçük ve yanları aşırı derece de oyulmuş ki yüzüm süzük düşük görünüyor. Nasıl yaptim bu hatayi.Hangisi eski hangisi yeni?
Burnu büyütmek zor. Ekstra kıkırdak, doku gerekebilir.Sağ tarafimda kıkırdak eğriliği vardı. Onu yaptırırken estetik de olmak istedim yan profil kotuydu. Simdi önden görüntü kötü. Çok pişmanım. Eski gülüşümü ve kadınsı duruşumu bozdum. Nefes problemim de kat ve kat arttı. Bana söylemediği bir sürü islem yapmis. Minicik ve kısa oldu burnum.
Burnum çok küçültülmüş ve daraltılmış olduğu için diye düşünüyorum. Şu an 3 ay oldu. Tampon çıkarıldıktan sonra nasılsa öyle gram değişiklik olmadı. Eski burnuma çok daha iyi nefes alıyordum. Ayrıca cirkinlesmek benimki gerçekten eskiden daha güzeldim. Ayri bir havam vardı. Şimdi yok .Burnu büyütmek zor. Ekstra kıkırdak, doku gerekebilir.
Büyütürken de eski burnunuz gibi olmaz, daha farklı büyük bir burun olur.
Şu anki burnunuz küçük değil, yüzünüze uygun boyutta. Eski burnunuz biraz büyükmüş ve sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösteriyormuş.
Ama nefes probleminizin olması kötü. Nefes probleminiz niye düzelmedi? Ameliyat olacaksanız bunun için olun.
Revizyonda deneyimli birkaç doktorla görüşün, onların fikrini alın bence.
Bencede olmayın bende ikinci kez oldum ama işk ameliyat sonucundan daha kötü olduBurnu büyütmek zor. Ekstra kıkırdak, doku gerekebilir.
Büyütürken de eski burnunuz gibi olmaz, daha farklı büyük bir burun olur.
Şu anki burnunuz küçük değil, yüzünüze uygun boyutta. Eski burnunuz biraz büyükmüş ve sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösteriyormuş.
Ama nefes probleminizin olması kötü. Nefes probleminiz niye düzelmedi? Ameliyat olacaksanız bunun için olun.
Revizyonda deneyimli birkaç doktorla görüşün, onların fikrini alın bence.
İkinci ameliyattan da korkuyorum ama bununla da yaşamak zoruma gidiyor o yüzden iyi bir doktor bulup onda olmak istiyorum. Emre ilhan i düşünüyorum. Ama burnu uzatma büyütme daha zor çok kararsızim. Psikolojik olarak çöktüm zaten. Bin pişmanım. Yan profilimi duzeleteyim dedim. Önden beni mahvetti. Yanlarim çok oyuldugu için yüzüm süzük görünüyor ve minicik kaldi burnum 3 ayda bu daha da küçülürse ne yaparım. Çenem de çok uzun öyle orantısiz ki.Bencede olmayın bende ikinci kez oldum ama işk ameliyat sonucundan daha kötü oldu
Allah yardımcımız olsun hem paranızdan hemde burnunuzdan olmayın dikkat li olun sadeceİkinci ameliyattan da korkuyorum ama bununla da yaşamak zoruma gidiyor o yüzden iyi bir doktor bulup onda olmak istiyorum. Emre ilhan i düşünüyorum. Ama burnu uzatma büyütme daha zor çok kararsızim. Psikolojik olarak çöktüm zaten. Bin pişmanım. Yan profilimi duzeleteyim dedim. Önden beni mahvetti. Yanlarim çok oyuldugu için yüzüm süzük görünüyor ve minicik kaldi burnum 3 ayda bu daha da küçülürse ne yaparım. Çenem de çok uzun öyle orantısiz ki.
Bende eski halinizi çok beğendim karekteristik burunlar estetik sonrası bozuluyor malesef moralinizi daha fazla bozmak istemiyorum objektif olmam gerekiyor gine başka doktorlarla görüşün belki bir yolu bulunur hiçdegilse eskisi gibi olmasada belki yakın olur ama iyi araştırın iyi karar verinBen eski burnumu geri istiyorum. Biliyorum bu mümkün değildir ve cocukca bir istek belki. Ama bu burun benim burnum değil. Eski burnum bana çok yakışıyormus. Lütfen en azından buna benzer yapılabilir deyin. Burnum küçücük ve yüzümle uyumsuz.Eki Görüntüle 2188795 Eki Görüntüle 2189070 Eki Görüntüle 2189071 Eki Görüntüle 2189072 Eki Görüntüle 2189073 Eki Görüntüle 2189074
İşte ben de onu diyorum sağ olsun doktor yüzüme bakmadan kesmiş bicmis beni böyle minik bir burunla bu yüz olmuyor. O yüzden büyütmek istiyorum. Bin pişmanım. kesinlikle benim gibi karakteristik burna sahip olanlar yaptırmasın estetik. Sonu çok kötüYapamazlar bu burunla yaşamayı öğren bence sen burnunu beğenmemişsin bir de evet fazla küçültmüş .bazı burunlar güzel olsa da her yüze gitmiyor örneğin tuvana turkaya çok yakismis estetik ama zuhal topala estetik hic gitmemiş çünkü fazla küçük olmuş tuvananin yüzü ufak olunca burun ona yakismis
şekilsel bi bozukluk yoksa estetik olma tekrar ama bozukluk da varsa benim burunlarını beğendiğim doktorları önerebilirimİşte ben de onu diyorum sağ olsun doktor yüzüme bakmadan kesmiş bicmis beni böyle minik bir burunla bu yüz olmuyor. O yüzden büyütmek istiyorum. Bin pişmanım. kesinlikle benim gibi karakteristik burna sahip olanlar yaptırmasın estetik. Sonu çok kötü
mustafa karaca alpaslan yildirim eskişehirde devlette önerebileceğim doktor var ama burda değilsin sanırım bu ikisine bi muayene ol bence burnundan şikayetini bile söyleme onlar anlar derdiniİşte ben de onu diyorum sağ olsun doktor yüzüme bakmadan kesmiş bicmis beni böyle minik bir burunla bu yüz olmuyor. O yüzden büyütmek istiyorum. Bin pişmanım. kesinlikle benim gibi karakteristik burna sahip olanlar yaptırmasın estetik. Sonu çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?