Eski burnumu yapabilirler mi sizce burnumu büyütmek istiyorum.

Ay size yorum yapacaktım ama buradaki bir yoruma sinirim bozuldu, unuttum. Ben yeni burnunuzu şekil açısından çok hoş buldum, sağlık olan yönünü düşünün bence, çünkü fiziki olarak çok hoş duruyor

Söylemeden edemeyeceğim, sizin de uslubunuz amiyane tabirinizle berbat. Kadın bile kendi hemcinsine böyle konuşuyorsa...
hislerime tercüman olunuz . O ne biçim konuşma şekli öyle ya berbat değiştir falan Bun konuşma seklinin kime ne katkısı var öyle deyince akılda kalıcı mı oluyo yani

Tamamen eskisi gibi olmaz ama buyu
Iyi bir doktor bulursanız kaburga ya da kulak kıkırdağı ile büyütür burnunu.bence siz revizyon olmadan ikna olmayacaksınız 1 sene oldu mu? Ameliyat olun kurtulun yoksa hep bir soru isareti kalacak

hislerime tercüman olunuz . O ne biçim konuşma şekli öyle ya berbat değiştir falan Bun konuşma seklinin kime ne katkısı var öyle deyince akılda kalıcı mı oluyo yani
Üslubun önemi işte,böyle görünce bu insanlar hiç mi kendini yetiştirmiyor hiç mi nasıl konuşulur nasıl laf denir nasıl denmez bilmiyor diye dumura uğruyorum resmen, umarım konu sahibi de bu manasız ve '' berbat '' yorumu ciddiye almaz

Eski yeni resminiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…