Eski çalıştığı yere uğramak rezillik midir?

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.514
7.435
83
Kısa bir flörtüm var. İşyerlerimiz yan yanaydı. Ordakiler bizi bizde oradakileri tanıyoruz. Ama benim ki işten çıktı, başka işe girdi. Fakat çıktığından beri 2-3 kere oraya geldi. (En yakın dostu çocukluk arkadaşı orda çalışıyor beraber buraya girdiler hatta) bi işten çıktığı ertesi günü geldi hayırdır dediğimde uğurun yanına geldim ya dedi. Ertesi hafta şimdi ki işinden erken çıkıp geldi yan tarafımızda cafe var oraya oturdu falan. Sonra haftasonu ben yoktum yine gelmiş. Bugün eski iş arkadaşlarından biri bana “X neden geliyor ben o kadar işte çalıştım asla eski iş yerime gitmedim. Çıktıysan bitmiştir. Hadi bir kere geldi sürekli niye geliyor işsiz başka kimsesi yok herkes arkasından konuşuyor ne alaka diye” dedi. Bilmiyorum bana da garip geldi. 5 sene burda çalıştı ve en sevilen elemandı arkalarından böyle demeleri de saçmalık. Ben onu da anlamıyorum neden geliyor buraya yani çıkmasaydın o zaman. Ya da bu gerçekten rezillik mi bilmiyorum daha yeniyiz ama ondan hoşlanıyorum baya fakat bu duyduklarım soğuttu.

Evet sevilen biri. Fakat güya çocukluk arkadaşı bile “oğlum çıktın burdan ne geliyorsun git evde yat” demiş

Gereksiz açıkçası.
Ben de çıktığım yere sürekli gitsem farklı anlarlar ya beni ise geri al ya da kaybettigin elemanim bak vefaliyim bari beni sen ise çağır

Gereksiz açıkçası.
Ben de çıktığım yere sürekli gitsem farklı anlarlar ya beni ise geri al ya da kaybettigin elemanim bak vefaliyim bari beni sen ise çağır
İşte herkes böyle düşündü. Sorun bu yoksa gelmesi değil. 10 gün içinde 3 kere olunca

Ben de giderim yolum düşerse. Bir merhaba demekten bir şey olmaz

Ben de giderim yolum düşerse. Bir merhaba demekten bir şey olmaz
Yol düşmek değil. Bilerek oraya gidiyor. Yani evi iş yerine uzak aslında. Ve herkes diyor ki kendini unutturmamak için işte beni yine alın gibisinden

İnsan is yerinde arkadaşı da olsa bu kadar eski çıktığı iş yerine gelmez bence. Sonuçta orası iş yeri muhabbet yeri mi. Belli Ki pişman olmuş çıktığından
Yada sizin için geliyordur yada iş yerinde başka bir bayan mı var ona mı geliyor herseyi herkesten bekler olduk.kusura bakmayın

Yok iş yerinde bir kadın var sadece o da nişanlı ve kardeş gibiler. Nişanlısı da orda çalışıyor. Öyle bir şeyden hiç şüphe etmedim. Pişman oldu mu bilmiyorum ama geçen geldiğinde cafede ben de yanına oturdum “hamal gibi çalışsınlar ben de zamanında çok hamallık yaptım birazda onlar yapsın” dedi

Yol düşmek değil. Bilerek oraya gidiyor. Yani evi iş yerine uzak aslında. Ve herkes diyor ki kendini unutturmamak için işte beni yine alın gibisinden
Niye kovuldu mu ki? Cikis sebebi nedir? Okey arkadasi ordaymis da baska yerlerde de gorusebilirler surekli oraya gelmesi bana da garip geldi
Seni gormek icin her firsatta geliyor desem neyse de
Erkek arkadas icin de surekli gelen bana da tuhaf gelirdi sahsen
Baska isi yok mu evinin alt sokagi da degilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…