Cevap verdimBosverin bence. Cevap vermeden engelleyin gitsin.
Evet iyi bir kadına benziyor zatenPeki onun eşine yazık değil mi herşeyden habersiz belki evde masum masum bu karaktersizin eve gelmesini bekliyordur ?
Evet ispatlarımAyrica boyle bi girisim yaparsan, bu fake hesabin ona ait oldugunu adamin esine ispatayabilecek misin? Aksi halde oklar sana doner...
Cevap verdim
Adi olduğunu söyledim
Engelledim sonra..
Bilmyorum sana kalmıs benım görüşüm bu .Neden bilmeye hakkı var diye düşünüyorum
Engelledim zaten
Fake profil açmış
İstese yine açar ..
Ben söylemek istiyorumDünyadaki her ihaneti eşine bildirmeye calismadigimiza gore bunu da bildirmenize gerek yok. Tanimiyorsunuz etmiyorsunuz. Umursamayın bile.
Ben onu takip ettiğimde 3-4 ay geçmişti üzerindenEngelini kaldirdigini nasil biliyorsun. Demek ki sen de takip etmissin. Daha fazla yazarsan karina soylerim dedikten sonra engelleyin.
eskiden çıktığım biri vardı .bundan 3-4 sene önce .uzun süreli değildi.yalanlarını yakalayıp bitirmiştim .zaten çok hoşlanmıyordum.
Büyük bir tartışma yaşadık ve ayrıldık.Beni engelledi hemen falan
Neyse bir kaç ay sonra engelimi kaldırmış .yazmadım asla muhattab olmadım.facebookuna bakayım dedim evlendiğini gördüm
Bu kişi bana faceden fake bir profilden msj yazmış.konuşalım falan diye.
Bende açıkcası eşine söylemeyi düşünüyorum.iş çeviriyor arkasından eşinin.ekran görüntüsü atıcam.
Bunu yapmalı mıyım?cezasız kalmasını istemiyorum..
Ayrica boyle bi girisim yaparsan, bu fake hesabin ona ait oldugunu adamin esine ispatayabilecek misin? Aksi halde oklar sana doner...
Ya siz okfuğunuzu anlamıyormusumuz?çok sevmiyordunuz ama stalkladınız..
o da hissetmiş olmalı, sizin için fake hesaplar açıp mesaj atmış.
bırakın ne hali varsa görsün.
cevap yazmanız hata..
Ben söylemek istiyorum
Gerçekleri bilmeye hakkı var herkesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?