- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Karina soylerim dedikten sonra yazarsa kendisi bilir ama simdi soylemen suyu bulandirmanin otesine gecmez.Ben onu takip ettiğimde 3-4 ay geçmişti üzerinden
Evlendiğini 1 sene sonra falan gördüm
Engelledim zaten
İstese yine yazar fake profil açıp
Adam kim olduğunu detaylı bir şekilde anlatmışOncelikle.
Benim fikrim elbette ki esinin bunu bilmeye hakki var. Evlendigi adamin nasil biri oldugunu daha basinda ogrenmesi onun yararina olur. Bu gun Sana sarmis yarin belki baskalarina saracak ve kadinin bundan haberi bile olmadan aksam onun koynuna girip uyuyacak. Adil degil. Ayni durumda biz olsak bundan haberimiz olmasini isterdik degil mi?
Lakinnn
Bu arkadasin dedigi gibi; adamin o oldugunu esine nasil kanitlamayi dusunuyorsun?
Yoksa "ara bozucu kotu kadin" sifati yapistirilir uzerine. Haberin olsun.
Onu dedim zatenKarina soylerim dedikten sonra yazarsa kendisi bilir ama simdi soylemen suyu bulandirmanin otesine gecmez.
Anlamadıysan yazmaSiz kararınızı vermissiniz zaten. Niye bize sordugunuzu anlamadim acikcasi.
Msjları yollucam ekran görüntüsünüBence soyleyin.
Ben bilmek isterdim.
Tabii ispatiyla giderseniz cok daha iyi.
Anlamadıysan yazma
Alla alla ya konu açmak yasak mı
Mahkemeye veririmBunu gerçekten kadına iyilik olsun diye mi yapacaksın sadece?
İyi düşün, adama ceza vermiş, kadını uyarmış olabilirsin, ama bir hışımla adamı kendine de musallat edebilirsin bu şekilde.
İyice seni rahatsız etmeye başlamasın sonra?
Niye sordun falan diyorsunYasak mi dedim ki? Merak ettim dedim.
Gercekten çirkin bir uslubunuz var.
Neyse selametle.
Engelledim adamı zatenBebde eşine ekran görüntüsünü at yanına kalmasın sonra da engelle
Niye sordun falan diyorsun
Cevabı alıncada uslubun kötü
Her konuya yazmak mı zorundasınız ne anlamıyorum
Sıkıcı geldiyse yazma..
Msjları yollucam ekran görüntüsünü
Bu tip insanların ipliği pazara çıkarılmalı
Benim suçum ne kiGerci inanmak istemeyen fotoshop der, bir seyler der malum burada bile konusu vardi ama yine de uzerinize duseni yapmis olursunuz.
Ote yandan acaba bu eski sevgili kisisi ya da hanimi cirkefe baglayip size zarar vermek isteyebilirler mi ne bileyim her turlu seye hazir olmaniz lazim.
O hanim da eşi de kuzu kuzu aa aldatma heee e pekiii demeyebilir.
simdi burdaki kızlar esine yollama der ama benim esim böyle bisey yapma bunu görmek yuzlesmek isterim esi belki daha yeni evli diye bosanmaz ama en azındna aklında kalır esinin ne mal oldugueskiden çıktığım biri vardı .bundan 3-4 sene önce .uzun süreli değildi.yalanlarını yakalayıp bitirmiştim .zaten çok hoşlanmıyordum.
Büyük bir tartışma yaşadık ve ayrıldık.Beni engelledi hemen falan
Neyse bir kaç ay sonra engelimi kaldırmış .yazmadım asla muhattab olmadım.facebookuna bakayım dedim evlendiğini gördüm
Bu kişi bana faceden fake bir profilden msj yazmış.konuşalım falan diye.
Bende açıkcası eşine söylemeyi düşünüyorum.iş çeviriyor arkasından eşinin.ekran görüntüsü atıcam.
Bunu yapmalı mıyım?cezasız kalmasını istemiyorum..
Bence başkalarınada yazoyordırBence söyle eşine o düşünsün adam yola çıkmış zaten karısı bilsin ki ona göre davransın saklamak bu adamın ekmeğine yağ sürmek olur.iyi adam olsa karısına bunu yapmaz
Bence başka kadınlarada yazıyordursimdi burdaki kızlar esine yollama der ama benim esim böyle bisey yapma bunu görmek yuzlesmek isterim esi belki daha yeni evli diye bosanmaz ama en azındna aklında kalır esinin ne mal oldugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?