Eski çıktığım evli ve bana yazmış ..

Ben onu takip ettiğimde 3-4 ay geçmişti üzerinden
Evlendiğini 1 sene sonra falan gördüm
Engelledim zaten
İstese yine yazar fake profil açıp
Karina soylerim dedikten sonra yazarsa kendisi bilir ama simdi soylemen suyu bulandirmanin otesine gecmez.

Adam kim olduğunu detaylı bir şekilde anlatmış

Bunu gerçekten kadına iyilik olsun diye mi yapacaksın sadece?

İyi düşün, adama ceza vermiş, kadını uyarmış olabilirsin, ama bir hışımla adamı kendine de musallat edebilirsin bu şekilde.

İyice seni rahatsız etmeye başlamasın sonra?

Mahkemeye veririm
Hiç birsey yapanaz
Beni rahatsız eden o
Veririm savcılığa uğraşır bide rezik olur üstüne ..

Msjları yollucam ekran görüntüsünü
Bu tip insanların ipliği pazara çıkarılmalı

Gerci inanmak istemeyen fotoshop der, bir seyler der malum burada bile konusu vardi ama yine de uzerinize duseni yapmis olursunuz.

Ote yandan acaba bu eski sevgili kisisi ya da hanimi cirkefe baglayip size zarar vermek isteyebilirler mi ne bileyim her turlu seye hazir olmaniz lazim.
O hanim da eşi de kuzu kuzu aa aldatma heee e pekiii demeyebilir.

Bence söyle eşine o düşünsün adam yola çıkmış zaten karısı bilsin ki ona göre davransın saklamak bu adamın ekmeğine yağ sürmek olur.iyi adam olsa karısına bunu yapmaz

Benim suçum ne ki
Kocası bana bulaşıyor
Bana teşekkür etmesi lazım
Kocasına haddini bildirdiğim için

simdi burdaki kızlar esine yollama der ama benim esim böyle bisey yapma bunu görmek yuzlesmek isterim esi belki daha yeni evli diye bosanmaz ama en azındna aklında kalır esinin ne mal oldugu

Bence söyle eşine o düşünsün adam yola çıkmış zaten karısı bilsin ki ona göre davransın saklamak bu adamın ekmeğine yağ sürmek olur.iyi adam olsa karısına bunu yapmaz
Bence başkalarınada yazoyordır
Birde yeni evli sayılırlar yani ilginç

simdi burdaki kızlar esine yollama der ama benim esim böyle bisey yapma bunu görmek yuzlesmek isterim esi belki daha yeni evli diye bosanmaz ama en azındna aklında kalır esinin ne mal oldugu
Bence başka kadınlarada yazıyordur
Kimi bulursa
Boşanmasın zaten ama akıllı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…