Eski çıktığım evli ve bana yazmış ..

Benim suçum ne ki
Kocası bana bulaşıyor
Bana teşekkür etmesi lazım
Kocasına haddini bildirdiğim için
Bu işler öyle olmuyor ne yazık ki.. İnsanların algıları çok farklı oluyor...Kadın kocasını elinden almaya çalıştığını algılar şaşar kalırsın... Adam psikopat çıkar intikam peşine düşer... Dertsiz başına dert alma derim adamın ruh sağlığı belli ki iyi değil emin ol bir psikopatı kendine bulaştırmak istemezsin hem de durduk yere.... Eğer adam arsızsa zaten eşi yakında anlar ne mal olduğunu...

Ben bütün olaylarda ve kararlarda ‘niyeti’ baz alırım. Çünkü bilirim ki yaptığım şeyin sonucu niyetimle şekillenecek. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bunu yapma niyetiniz adama olan öfkeniz olacak. Siz belki bunu bilinçli düzeyde inkar edebilirsiniz fakat bilinçaltınız bence öyle demiyor. Ben böyle sezinliyorum. Bu noktada dürüst bir şekilde kendime cevap verirdim: Neden öfkeliyim ve neden insanlara haddini bildirmek istiyorum? Bu noktada bu görevi gerçekten ben üstlenmeli miyim?

Ben şahsen 3-4 yıl önce bitmiş gitmiş bir şeyin içine bu şekilde dahil olmak istemezdim. Çünkü ne öfkem kalmış olurdu ne de umrumda olurdu.

Piskopat bir tip değildi
Ama aklı sıra çapkınlık amacı
Zavallı bir kadınsa böyle algılayabilir haklısın
Gözlerinin önünde yapılsa yok ya o benim kocam değildir o diyecek kadınlar var..

Adama niye cevap veriyorsunuz ki
Direk engelleyin gitsin okumayin bile

Valla canım ben bu tip erkeklere öfkeliyim evet
Hem pastam dursun hem karnım doysun o ne ala dimi
Ona kişisel bir öfkem yok
İlişkiyi bitiren bendim
Evlenmiş hala peşimde
Onu isteseydim ilişki yaşardım
Burdan ne yapmalıyım diye sormazdım bile
Çünkü bir işaretime bakar yani

cezasız tabi ki kalmamalı, eğer o adama karşı içinizde en ufak bir duygu beslemiyorsanız bence eşine derhal ekran görüntüsünü yollayın eşinin ne karakterde bir adam olduğunu bilmeli..

Rahatsız etmesin diye tehdit ettim
Hayatımda biri var dedim
Hiç bir işe yaramaz
Tam aksine onunla muhattap olmuş oldunuz böyle algılar ve bu hoşuna gider
Bu sebeple bile yazmaya devam edebilir

Bir insanla iletişimi kesmek istiyorsanız görmemezlikten geleceksiniz
Hayatımda biri var demek kendinizle ilgili bilgi paylaşmak buna değer görmek demektir tehtit etmekte ciddiye almak demektir

fake hesap felan kendi açmış der evlendiğimi duymus kıskanıyor der iyice deli eder bosver karınla ilgilen de ona da başkası yazmasın deyip engelleyin

Valla cevap vermeyince yine yazdı
Yani başta cevap vermedim
Zaten görmemişim
Sürekli rahatsız etmesin diye
Tehdit ettim
Benimde bir hayatım var
Sevgilim görse falan ilişkim bozulabilir

bir daha karışına çıkarsa seni eşine söyleyecem falan de , karektersiz pislik

fake hesap felan kendi açmış der evlendiğimi duymus kıskanıyor der iyice deli eder bosver karınla ilgilen de ona da başkası yazmasın deyip engelleyin
Engelledim zaten
Yazdıklarından iletişimi o başlattığı belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…