Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

ben bugün kendimi çok yordun ve halsiz hissediyorum canlarım
hiç keyfim yok mutsuzum,
dişimde ağrıyor zaten
off ya herşey üstüste geliyro ve ben çok üzülüyorum
şu zaman geçsin eve gideyim
yemeği de dışarda yemeyi planlıyorum sonrada çayımı içerim aşkı memnuyu seyrederken
haa birde buz devri 3 ü indirdim onu seyredicem:))
çok seviyorum ya
siz seyrediyormusunuz kızlar çizgi film:)))

( ay ne kadar tezatım ağlamaklı başlayıp gülerek bitirdim:)))

ben sevmem ama eşim baylır özellşikle animasyonlara

Canım anlıyorum seni.Dişin için geçmiş olsun.2olik diş büyük problem çok acı vermeden dişçiye git derim.

Bayılırım çizgi filme,hele Buz devrine bayılırım ki sormakaydirigubbakcemile3 Ordaki fındık canavarı var ya favorim:lepi:

slm kızlar nasılsınız

İyiyiz canım sen nasılsın?

noldu bebeğim:))

Heççç can sıkıntısımafoldumben

hoşbulduk angel im ben iyi çok şükür biraz önce kocişle mantar topladık biz de:)

Ben de bir dene kırmızı ayakkabı,bir dene orkide ve bir dene ruj aldım.zemuszemus Kociş beni vuracak tabii görürse:roflol:

Ayyyy alışveriş çılgınlığımı burada kamçılıyorum.Artık kociş benimle rahat rahat dolaşabilir alışveriş merkezlerini:roflol:

evet ya buz devri benim stres topum:))
miskin favorim hastayım ona ya:))

hoşbulduk angel im ben iyi çok şükür biraz önce kocişle mantar topladık biz de:)

ohh ne güzelmiş

Dirim buna çok üzülecek simit çıkmış ama o ditti:roflol:

bende kaptım hemenopuyorumnanaktan

Ben de bir dene kırmızı ayakkabı,bir dene orkide ve bir dene ruj aldım.zemuszemus Kociş beni vuracak tabii görürse:roflol:

ruju da kaptım:))

canım benimde bugün alışveriş çılgınlığım tuttu gördüğün gibikaydirigubbakcemile3

ayrıca mavinin int sitesinden de bluz siparişi verdim çok güzel sarı:))
az kalsın swatch tan da saat siparişi verecektim ama tuttum kendimi:tomato:

Ayyyy alışveriş çılgınlığımı burada kamçılıyorum.Artık kociş benimle rahat rahat dolaşabilir alışveriş merkezlerini:roflol:

kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Canım ben de kardeşime dedim indirsin diye Buz devri'ni bakalım yapcak mıÇok üzgünüm çoook

Ben burdan alıyorum,dışarıya gidince de kedi gibi kıvrılıyorum kocişin yanına almıyorumhihoyyyt

Ay civciv mi ördek mi ne o var çok tatlı alsam mı acaba:1no2:

Mav'nin penyeleri çok güzel oluyor angelcim.Güle güle giy tatlışım.Swatch saatte koysunlar buraya sen burdan al emiakannehir

ayy angel senin yerinde olmak isterdim alışveriş yaptıktan sonra o kadar mutlu olurum ki herşeyi unuturum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…