Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Aslında biz kadınlar ne kadar ufacık birşeyden mutlu oluyoruz değil mi?

Bizi bıraksalar alışveriş yapsak her daim mutluluk topu olurumkaydirigubbakcemile3

ördek
çok tatlı bende alıcam yakında:)))

Mav'nin penyeleri çok güzel oluyor angelcim.Güle güle giy tatlışım.Swatch saatte koysunlar buraya sen burdan al emiakannehir

evet yazında hep alıyorum maviden
şimdi denemek için istedim internetten
bugün çıkmış yarın gelir herhalde:))
pazar günü alışverişe çıkıcam
ayakkabı yani kışlık mont alıcam ama mevsimlik little big de beğendim çok hoş ama kısamı alsam uzun mu karar veremedim gidip denicem artık
bi kaç bişeyler daha bakalım
annişle gidicem kociş alışiverişte hiç çekilmez zaten:))

swatch saati de kocişe doğum günümde aldırırım:))
14 şubat sevgililer günü 16 şubatta benim doğum günüm
ikisini birleştiriyoruz:))opuyorumnanaktan

ayy angel senin yerinde olmak isterdim alışveriş yaptıktan sonra o kadar mutlu olurum ki herşeyi unuturum

ya beni bugünlerde hiçbişey mutlu etmiyor yaa(

Aslında biz kadınlar ne kadar ufacık birşeyden mutlu oluyoruz değil mi?

Bizi bıraksalar alışveriş yapsak her daim mutluluk topu olurumkaydirigubbakcemile3

evetkaydirigubbakcemile5

Canım ben parfümü bekliyorum onu alıcam son.Biraz para biriktirmem lazımkaydirigubbakcemile3

Ben de kışlık bir çizme alacağım;ama kahverengi çizmem yok o renk alırım yeter.

Bana da geçen sene sevgililer gününde almıştı kociş saat DKNY:kedi:Swatch'da kayınvalidem almıştı doğum günümde;ama hep DKNY'i takıyorum:sinifsinif:
Mango'ya git canım.Ben geçen gün boğazlı fazla kalın olmayan koton bir badi aldım sadece 23 TLkaydirigubbakcemile2

Ayrıca geçen sene Zara'dan kaşe mont almıştım.Mevsimlikte 2 tane var Stradivarous'tan almıştım.Eğer bu mağazalar varsa Ankara'da ki Zara var diye biliyorum.Bk benceyerimseniben

hergün yapsam bıkmam heralde ya

Bende bendehihoyyyt

canım benim kışlık kabanım var
fazlasıyla:))
en son kış bitiminde kayınvalidem seçilden almış daha giymedim bilem:))
ben kısa ceket tarzı mont alıcam
mevsimlikzemuszemus
banada kışlık bot lazım ya da yarım çizme
çünkü etek giymediğimden pantolonla da uzun çizme olmuyor
birde işte spor mağzalara bakıp bri iki bluz alıcam cicim
birde kocişe 2 tane pantolon
kendisi alışverişi sevmiyorda ben alıcam işte:))
anlıyacağın toplu alışveriş en sevdiğimden
alyanslarda yien önümüzdeki aya kaldı bu vesile ilemafoldumben

cnm her ne kadar öle desek de ara ara duygusal yoğunluk yaşıyoruz veyahut herşey üstüste gelebiliyor ama geçecek inşallah herşey angel im

inş canım

Canım biz bayram vesilesiyle toplu alışverişi çıkardık listemizden.Ben zaten her daim alan bir tip olduğumdan toplu alışverişte beni kesmiyor:umursamaz:Kociş hele hiç sevmez alışverişi para çok harcıyoruz diyeGeçen sene polo'ya sadece bir kazak için girdik 5-6 kazak aldık çıktık.Her ay öderken bana küfür etmiştir mutemelenkaydirigubbakcemile3

Yılbaşı da geliyor.Yine bir sürü hediye:bbo: Bu sene sadece kocişime alıcam valla.Kaç senedir herkese alıyordum:umursamaz:

Benim krizim tuttu yine.Alışveriş krizi şöyle kırmızı bir ayakkabı koyu lacivert bir dar kot ve üzerime de beyaz gömlekopuyorumnanaktan Ne güzel olur deme:hulya:

süpper olur valla jasminimmmmmmmmmmmmmmm

hala işteyim 9 da çıkıcam kızlarrrrr

aynen işte dışarı çıkamazsam internetten devam:))
bu kışlık alışverieş bismillah alışverişi:kedi:
en komiği ne biliyormusun genelde kocişin kredi kartını alıyorum bri karttan yapalım her alışverişi diye ama ne hikmetse her yaptığım alışverişte kocişe mesaj gidiyor şu kadar alışveriş yapıldı şu no lu kartınızdan diye. kociş her ne defasında diyordur gitti 50 lira amanın 100 daha gitti bir 40 daha derken adam çıldırıyordur:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…