Canım ben de kardeşime dedim indirsin diye Buz devri'ni bakalım yapcak mıÇok üzgünüm çoook
Ben burdan alıyorum,dışarıya gidince de kedi gibi kıvrılıyorum kocişin yanına almıyorumhihoyyyt
Ay civciv mi ördek mi ne o var çok tatlı alsam mı acaba:1no2:
Mav'nin penyeleri çok güzel oluyor angelcim.Güle güle giy tatlışım.Swatch saatte koysunlar buraya sen burdan al emiakannehir
Aslında biz kadınlar ne kadar ufacık birşeyden mutlu oluyoruz değil mi?
Bizi bıraksalar alışveriş yapsak her daim mutluluk topu olurumkaydirigubbakcemile3
ayy angel senin yerinde olmak isterdim alışveriş yaptıktan sonra o kadar mutlu olurum ki herşeyi unuturum
Aslında biz kadınlar ne kadar ufacık birşeyden mutlu oluyoruz değil mi?
Bizi bıraksalar alışveriş yapsak her daim mutluluk topu olurumkaydirigubbakcemile3
ördek
çok tatlı bende alıcam yakında:)))
evet yazında hep alıyorum maviden
şimdi denemek için istedim internetten
bugün çıkmış yarın gelir herhalde:))
pazar günü alışverişe çıkıcam
ayakkabı yani kışlık mont alıcam ama mevsimlik little big de beğendim çok hoş ama kısamı alsam uzun mu karar veremedim gidip denicem artık
bi kaç bişeyler daha bakalım
annişle gidicem kociş alışiverişte hiç çekilmez zaten:))
swatch saati de kocişe doğum günümde aldırırım:))
14 şubat sevgililer günü 16 şubatta benim doğum günüm
ikisini birleştiriyoruz:))opuyorumnanaktan
hergün yapsam bıkmam heralde ya
ya beni bugünlerde hiçbişey mutlu etmiyor yaa(
evetkaydirigubbakcemile5
Canım ben parfümü bekliyorum onu alıcam son.Biraz para biriktirmem lazımkaydirigubbakcemile3
Ben de kışlık bir çizme alacağım;ama kahverengi çizmem yok o renk alırım yeter.
Bana da geçen sene sevgililer gününde almıştı kociş saat DKNY:kedi:Swatch'da kayınvalidem almıştı doğum günümde;ama hep DKNY'i takıyorum:sinifsinif:
Mango'ya git canım.Ben geçen gün boğazlı fazla kalın olmayan koton bir badi aldım sadece 23 TLkaydirigubbakcemile2
Ayrıca geçen sene Zara'dan kaşe mont almıştım.Mevsimlikte 2 tane var Stradivarous'tan almıştım.Eğer bu mağazalar varsa Ankara'da ki Zara var diye biliyorum.Bk benceyerimseniben
Bende bendehihoyyyt
cnm her ne kadar öle desek de ara ara duygusal yoğunluk yaşıyoruz veyahut herşey üstüste gelebiliyor ama geçecek inşallah herşey angel im
canım benim kışlık kabanım var
fazlasıyla:))
en son kış bitiminde kayınvalidem seçilden almış daha giymedim bilem:))
ben kısa ceket tarzı mont alıcam
mevsimlikzemuszemus
banada kışlık bot lazım ya da yarım çizme
çünkü etek giymediğimden pantolonla da uzun çizme olmuyor
birde işte spor mağzalara bakıp bri iki bluz alıcam cicim
birde kocişe 2 tane pantolon
kendisi alışverişi sevmiyorda ben alıcam işte:))
anlıyacağın toplu alışveriş en sevdiğimden
alyanslarda yien önümüzdeki aya kaldı bu vesile ilemafoldumben
inş canım
jasminnnnnnnnnnnn
Canım biz bayram vesilesiyle toplu alışverişi çıkardık listemizden.Ben zaten her daim alan bir tip olduğumdan toplu alışverişte beni kesmiyor:umursamaz:Kociş hele hiç sevmez alışverişi para çok harcıyoruz diyeGeçen sene polo'ya sadece bir kazak için girdik 5-6 kazak aldık çıktık.Her ay öderken bana küfür etmiştir mutemelenkaydirigubbakcemile3
Yılbaşı da geliyor.Yine bir sürü hediye:bbo: Bu sene sadece kocişime alıcam valla.Kaç senedir herkese alıyordum:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?