:jeyyar::roflol:
bende koymuştum
abimgilinkine koydum ama ben geçen sene ziraat bankasına koyduk
aylık 55 civarı ödüyorlardı sanırım
ama ben bütün altınlarımı sattım,bilezikler dahil,bir tane bile kalmadı :çok üzgünüm:
evet canım bizim başımızada geldi çünkü ondan çok korkuyorum.ananemlerin evine hırsız girdi ve herşeyi götürdü para altın bilezik.bide ananem canım benim senelerdir biz küçükken başlamıştı biriktirmeye öllür mölürsem yada elimde olmazsa yapamam diye bütün torunlara bilezik biriktirmişti yıllardır.hepsi gitti.20 milyara yakın mal gitti.teyzemlerde onlardaydı o ara teyzeminkilerle beraber.ondan tırsıyorum.
:jeyyar::roflol:
bende koymuştum
ama ben bütün altınlarımı sattım,bilezikler dahil,bir tane bile kalmadı :çok üzgünüm:
aylık değilde ödemeler senelik.ziraat bankasına gititm bende boş kasa yokmuş.bende devlet bankalarına sordumhep özellere güvenemem.neden sattın altınlarını ev falan mı aldınız.olsun ne demişler dünya malı dünyada kalır.
kızlar dün aşkı memnuyu izlediniz mi?
ya babamgille seyredemiyorum artık iyice cıvıttılar
sapıklaştı sanki biraz dizi
-tatlicadiarzu-
Canım ben de satmamak için elimden geleni yaptım ve en sonunda kasaya koydum.Gidip almıyorum da unuttum sayılır yani.
Canım orada alacağına kasa Aydın'da neden almıyorsun?Sonuçta Aydın'da olacaksın artık.
canım takıcağımdan değilde işte-tatlicadiarzu-
Canım ben de satmamak için elimden geleni yaptım ve en sonunda kasaya koydum.Gidip almıyorum da unuttum sayılır yani.
Canım orada alacağına kasa Aydın'da neden almıyorsun?Sonuçta Aydın'da olacaksın artık.
evet canım ev alırken biraz açık vardı altınları ekledikaylık değilde ödemeler senelik.ziraat bankasına gititm bende boş kasa yokmuş.bende devlet bankalarına sordumhep özellere güvenemem.neden sattın altınlarını ev falan mı aldınız.olsun ne demişler dünya malı dünyada kalır.
Benm ki özel bankada canım.1,5 senedir şükür birşey olmadı
İzledim canım.Kociş maç seyretti.Ben de aşkı memnu.İyice zıvanadan çıktılar evet.Puding sahnesi neydi öyleakannehir
ya şimdi yanımda kaldı.aydına tek döncem annem korktu yanında götürme burdan aç kasa dedi bende olur dedim. sanki kasadan alıp arada cıngır cıngır takmayacamya.lazım olunca para giderim alırım.yada abime derim kasadan alıp yollar.:))
evet canım kullandım amaDirim sen lens takmış mıydın?
evet babamın yanında seyrettim düşün yani :kedi:Benm ki özel bankada canım.1,5 senedir şükür birşey olmadı
ızledim canım.Kociş maç seyretti.Ben de aşkı memnu.ıyice zıvanadan çıktılar evet.Puding sahnesi neydi öyleakannehir
canım takıcağımdan değilde işte
garip oluyor işte
evet canım ev alırken biraz açık vardı altınları ekledik
canım takıcağımdan değilde işte
garip oluyor işte
evet canım ev alırken biraz açık vardı altınları ekledik
evet canım kullandım ama
yoğun istekler üzerine gözlüğe döndüm
gözlük bana çok yakışıyormuş :umursamaz:
evet babamın yanında seyrettim düşün yani :kedi:
eşim seyretme o sapık diziyi diyooo akannehir
Anladım canım.O zmn abinin ya da annenin kasayı açtırma yetkisi olması lazım.Yoksa hayatta sen olmadan vermezler.
yok canım bilezik için söyledim onuLens için mi dedin canım bunu:uhm:
Ben takıyorum;ama sol gözümdeki lenste bir gariplik var yakafamçokkarıştı
öyle ilk oturduğumuz evde kira değildi gerçi amane güzel canım işte evinizi almışsınız.inşallah bizde bir ev alabilelim seve seve verecem hepsini.hiç gözüm kalmayacak valla.çünkü kiracılık iğrenç bişey eşyalar rezil oluyo.biliyosunuzy ailk defa taşındım hemen zarar gördüler işte.işnşallah bidahaki çıkmama evime çıkarım ya.
Ben de lense terfi ettim;ama sol gözümdeki lens sanki böle içinde çapak varmış gibi rahatsız ediyor.Damla alcam bugün bakalım.
Abooooooooooakannehir Nasıl seyrettin kızzemuszemus
bencede kaydirigubbakcemile3Aslında biz kadınlar ne kadar ufacık birşeyden mutlu oluyoruz değil mi?
Bizi bıraksalar alışveriş yapsak her daim mutluluk topu olurumkaydirigubbakcemile3
ilahi ya kaydirigubbakcemile3Türk kahvesi alcaktım.Baktım köpüksüz vazgeçtim:umursamaz:
bende şimdilik saklıyorum aldıklarımıCanım biz bayram vesilesiyle toplu alışverişi çıkardık listemizden.Ben zaten her daim alan bir tip olduğumdan toplu alışverişte beni kesmiyor:umursamaz:Kociş hele hiç sevmez alışverişi para çok harcıyoruz diyeGeçen sene polo'ya sadece bir kazak için girdik 5-6 kazak aldık çıktık.Her ay öderken bana küfür etmiştir mutemelenkaydirigubbakcemile3
Yılbaşı da geliyor.Yine bir sürü hediye:bbo: Bu sene sadece kocişime alıcam valla.Kaç senedir herkese alıyordum:umursamaz:
elvancım ya çok üzüldüm inan :gitme:benimde moralim bozuk.eşimiz babası bizde kalıyodu arefeden beri ablası geldi siirtten evlerinde yer olmadığı için.babası ile tartıştılar az önce babası da gitti.tartışma konusu da babasının yıllardır almadığı almak için uğraşmadığı miras melesesi.almıcam kardeşlerime bırakcam diyo eşimin babası.
o arsanın paraları olmazsa biz ASLA ev alamayız.ve kira da kalırız ve eşimin maaşı hem kiraya hem ev geçimine yetmez.zaten şu an eşimin ailesi veriyo kirayı.ben biliyodum ya hayatta ev sahibi olamıcaz biz.kaç yıl evlilik işini ağordan almalarından belliydi.ev alınca evlenin deyip duruyolardı da
hadi hayırlı olsun bakalım yeni dönemiyiyim jazminim sen nasılsın?
bugün okula didiyommmmmmmmmmm:gitme:
ooff çok sinir ama napcamşafağı düşürmeye dittimmmm :a015:
kızlar içim daraldı gerçekten öğleden sonra okula didiyom
eşim olmadığından mı ne canım hiç gitmek istemiyor
yarında kayınvalidemlere gidicem :sm_confused:
kociş gelsede kurtulsam
canım günaydın hoşbuldum nasılsın ?:jeyyar:
evet canım çok güzel görünüyor
alınyazımsın hoşgeldin canım
günaydın a.s.
hoşbuldum şekekrim, nasılsın ?Canım çekti Dirim Hanım napcaz şimdi:umursamaz:
Alınyazımsın hoşgeldin cicişŞeniz
ayy evet yaa, ama kaynatmışsınız yanialınyazımsın daha bitiremedi sanırım:)))
bizimki yıllık 150 liraydı 2 takditte alıyolar:jeyyar::roflol:
bende koymuştum
çok kötü yaa, bütün emek sermaye gitmiş :gitme:evet canım bizim başımızada geldi çünkü ondan çok korkuyorum.ananemlerin evine hırsız girdi ve herşeyi götürdü para altın bilezik.bide ananem canım benim senelerdir biz küçükken başlamıştı biriktirmeye öllür mölürsem yada elimde olmazsa yapamam diye bütün torunlara bilezik biriktirmişti yıllardır.hepsi gitti.20 milyara yakın mal gitti.teyzemlerde onlardaydı o ara teyzeminkilerle beraber.ondan tırsıyorum.
canım özeldede pek bişey olmaz ya bizimkide ziratte amaaylık değilde ödemeler senelik.ziraat bankasına gititm bende boş kasa yokmuş.bende devlet bankalarına sordumhep özellere güvenemem.neden sattın altınlarını ev falan mı aldınız.olsun ne demişler dünya malı dünyada kalır.
evet , bizimki babamın adına kayıtlı kekula, eğer sade senin adına olursa kimse açtıramz onu, ortak olmanız ve seninde abine yetki vermen gerekiyo.ortaklarında ikisinin olması şart açtırmak içinevet canım biliyom.abişimle beraber ortak açacaz ikimizin adına olcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?