Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Anladım şekercim.Napcan çekcen artıkın okulu o kadar didion gitmesen olmaz dimi?

ama canım ben hastaydım akşam işten bile erken çıktım eve gittim yattım.senağlama

Tımam seni de affettimkaydirigubbakcemile3

Ay bugün kızlar hiç enerjiniz yok.Hadi kendinize gelin,silkelenin artık.Isınma hareketleriyle başlayalım önce bellerkaydirigubbakcemile2 Sonra kollarhihoyyyt Bacaklar yok bugünlük bu kadar:roflol:

evet bugün hiçbirimizde enerji yok
kızlar da gelmedi hani daha
heral ben öğleden sonrayı düşünüp ısınamıyorum
nedense canım bişey yapmak istemiyor
evet bir konu atalım ortaya

evet bugün hiçbirimizde enerji yok
kızlar da gelmedi hani daha
heral ben öğleden sonrayı düşünüp ısınamıyorum
nedense canım bişey yapmak istemiyor
evet bir konu atalım ortaya

Düşünme bak ben seni motive edeyim sen okulda onu düşünürsün gülersinkaydirigubbakcemile3

Kadir İnanaır gibi oldum he:jeyyar:

Düşünme bak ben seni motive edeyim sen okulda onu düşünürsün gülersinkaydirigubbakcemile3

Kadir İnanaır gibi oldum he:jeyyar:

hoca hakkımda ne düşünür bilmiyorum artık
hocanın odasında çalışıyoruz

valla herkez hastalıktan kırılıyo sanırım ondan enerji kalmadı.ben de bugün doktora gitmeyi düşünüyom.bankaya gidecem daha.kasa açacam kendime.birsürü depozito istiyolar ha bankalar ne sahtekar.

hoca hakkımda ne düşünür bilmiyorum artık
hocanın odasında çalışıyoruz

alınyazımsın daha bitiremedi sanırım:)))

Hoca erkekse hiç başlamayayım.Ya vileda kovasını görünce hep sen gelion aklıma dirimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hocanın odasında düşünsene bir vileda kovası görürmüşsün:umursamaz:Süper olar artık senin içinkaydirigubbakcemile3

valla herkez hastalıktan kırılıyo sanırım ondan enerji kalmadı.ben de bugün doktora gitmeyi düşünüyom.bankaya gidecem daha.kasa açacam kendime.birsürü depozito istiyolar ha bankalar ne sahtekar.

Kasa neden açcan cicim?Altınlar için mi?

dirimmm vede angel biriniz yardımcı olursanız sevincem.hani şu altta evlendik 11 ay falan yazıyoya onu nasıl yapıyoruz bend eyapmak istiyorum.

ne için kasa açıcaksın canım?
bende hastaydım ama şimdi daha iyiyim çok şükür
havalardan sanırım

İyiyim şekercim.Sen nasılsın?

bende iyi sayılırım cicim

canım günaydın
keyfin nasıl bugün
iyimisin canım
canım benim nasıl hediye ettin ben bilmiyorum fisfisfis

çok iyi değil ama çok şükür bugüne dirim

:roflol::roflol:

:jeyyar::roflol:

evet canım.düğünde takılan bileziklerimi falan takmıyorum.evde koymaya korkuyorum.en iyisi güvende olsun dimi.
bende koymuştum
abimgilinkine koydum ama ben geçen sene ziraat bankasına koyduk
aylık 55 civarı ödüyorlardı sanırım
ama ben bütün altınlarımı sattım,bilezikler dahil,bir tane bile kalmadı :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…