Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

heheh ayın 9 unda bizim 100 günümüz kalacak hihoyyyt

yuhh diyorum sana :kedi:
buzdolabını nasıl gizli aldın canım
ayda kaç taksit ödüyosun ki kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
canım 12 taksite böldrdüm
2 tane kredi kartım var
biri eşimin ek kartı ben kendi kartımdan aldım
ödemelerimi bilmiyo
demek istemedim
yarın oda anneme alacam derse sinir olurum
onun aile durumu iyi bizimkiler sıkıntılı
hoş alcam desemde bişey demezdi ne bilim demedim
merhaba kızlarrrr
biz geldikkk :)
annemlerdeyim keyfim yerinde ama kocişimide çok özledim
sizler nasılsınız ?
canım hoşgeldin nasılsın
maşallah allah bozmasın
saat 1 gibi çıkarım heralde canım
saat 16-16:30 gibi de burdayım inşallah
ya makalelere hiç çalışmadım napıcaksak:kedi:
çeviride yapmadım içime daral geldi
bekletme bizziiii lmaz:
evet biraz kısa
ay eşinde tam benim eşim gibi
öldürcek bunlar bizi dirim
ben de geldim kızlar nasılız bakalım
canım hallettinizmi sorun ya, bende çpok üzüldüm
nasılsın ?
yok kız kardeşim espri yapıyo takılıyo yani
yani eşine der belkide öyle güler yüzle
kibardır kardeşimde, espri yani
ama ciden söylese her kadın üzülür

canım yaa kıymam
annen epeyce bi zaman atlatamıcak galiba
kızda cidden ayıp ediyo yaa
Canım benim eşimde kıskanç;ama giyiyorum valla sonuçta biryerim belli oolmadıktan sonrakaydirigubbakcemile

[
Eeee bakışırsınız artıkınkaydirigubbakcemile3[/B]
bencede belli oladıktan sonra giyilir
ama bizde bi sorun daha var
eşimin ailesi biraz tutucu onlara göre eşim baya bi rahat
ama bu kadarı kabul etmiyo ,iştee
öööfff

ben mi.hayır değilim de nerden çıktı ki bu

eh iyiyim çok şükür.bir sorun vardı dün akşam bahsetmiştim mısra felan vardı .tam detayıyla anlatcam eşim bi arasın da beni.
tamam canım

Sağol cnım iyiyim ben.

Ne kadar güzel canım tam 1 hafta doya doya annenle tadını çıkaracaksın.zemuszemus

evet tatlımm valla sabah yiğenlerim uyandırdı beni okula giderken o kadar özlemişimki evdeki çocuk seslerini bide bizimkiler 4 kız kuzen tam curcuna

ben eşimi tanıyalı 1 yılda evlilik dahil 5 yıl oldu hala ev alcaklar hala ev alcaklar.demek ki biz pnların ev almasını bekleseydik daha evlenememiştik

kızlara dün bahsetmiştim alıntıladım.eşim şimdi annesi ile konuştu o da eşimden yana.yani kayınpederim haklıda olsa haksız da olsa kendi tarafını tutuyo kendine düşen mirası dahi almıyo yıllardır.ve dediğim gibi eğer o arsalar alınıp paraya çevrilmezse biz hayatta ev alamayız

kızlar ben kaçıyorum
öğleden sonra görüşürüz
öptüm hepinizi
umarım jnaz ve ellvan buralarda olursunuz :))

bende iyiiyim jnaz
aynı devam iş güç
öff hamile hamile şu dişler adamın siniri bozuyo yaa ((

angelcım sende üzme artık kendini canımya biliyorum annenin üzülmesine dayanamıyorsun
vardır bunda da bir hayır canımyaa belkide kız tarafı ne alalım ne verelim diye düşünmüşlerdir
hoş buda hiç normal bi durum değilya

canım benim herşeyin hayırlısı olsun
ama üzme kendini bu kadar herşey olacağına varır
kızlar ben kaçıyorum
öğleden sonra görüşürüz
öptüm hepinizi

güle güle tatlımm
inşallah diyeceğim çünkü kızları okuldan almaya gidebilirim çok istiyorlar

onların dansına benzettim canım

düşünceli evlat
bende istiyorum aslında
birtürlü toparlayamadım kendimi

tamam canım

evet tatlımm valla sabah yiğenlerim uyandırdı beni okula giderken o kadar özlemişimki evdeki çocuk seslerini bide bizimkiler 4 kız kuzen tam curcuna
oh oh ne güzel canım ya
biraz hasret giderirsin yeğenlerinle
benimde 10 aylık bir yeğenim var
6 tane dişi çıkmış
çok tatlı ablası

bencede belli oladıktan sonra giyilir
ama bizde bi sorun daha var
eşimin ailesi biraz tutucu onlara göre eşim baya bi rahat
ama bu kadarı kabul etmiyo ,iştee
öööfff

Anladım canım.Eğer öyleyse tabii ki de tedbiri elden bırakmamak lazımyerimseniben

Oh ne güzel jnazım ya.Çocuk sesi zaten oldu mu bahar gibi olurzemuszemus

Canım tabii ki kaynpederin tek kalacağını anlayınca ve olayı kavrayınca şu anki tutumundan vazgeçecektir.Zamanla herşey hallolur canım.

kızlar ben kaçıyorum
öğleden sonra görüşürüz
öptüm hepinizi

Görüşürüz canım

bi de şu var ana oğul hemen araya benim 2. sefer kuran kursuna gitmemi de sıkıştırmışlar.kayınvalidem bana geçen sen gittin ya bu yıl nie gidiceksin evini kocanı ihmal etme felan demişti.eşime dediğim de git eşim izin veriyo dersin anneme demişti.şimdi de diyo ki aynı şeyleri görcekseniz gitme.ayyy ayyy kudurcam sinirden yaa.eşini evini ihmal etmeymiş.ya kurs zaten sabah 9 öğlen 1.ben evde olsam zaten 12 ye kadar yatcam ne evimi ne eşimi ihmal etmiş olmucam yani.onlara belli etmesemde kiramızı ödüyor olmaları sinirmi bozuyo bide gıcıklık yapıp ev almazlarsa nolcak bilmiyoum.eşime dedim ki sokak kuçu kuçuları gibi ortada kalcaz:)

gitme vakti yaklaşıyor senağlama

:teselli:

Canım tabii ki hoş bir durum değil kiranızı onların ödemesi,sonuçta onlara bir nevi de bağlı olmanız sinir bozucu birşey.:umursamaz:
Dediğim gibi zamanla kayınpederin anlayacak yanlış yaptığını ve fikir değiştirecektir.

Kayınvalideler öyle konuşur aradakaydirigubbakcemile2

Hoşgeldin canım a.s.

Nasılsın şekerim?

Ben neyciim dirim hanımlmaz:

:gitme::gitme:

Komşu komşuuuu-tatlicadiarzu-

:sinifsinif:

canım abinle kız konuşmadı mı hiç
daha kesin değil sanırım bitip bitmediği
ne kadar altınınız vardı kızda :sm_confused:

konuştular canım bitirmişler
alyanslar falan çıktı(
ama işte benim kızdığım bu sevgili olsalar telefonda ayrılırlar da bunlar nişanlı aileler mecbur müdahale edecek dimi ama kızın annesi bi kere bile annemi aramadı annem arayınca da çıkmıyor aptal kadın sanki biz yalvarıyoruz ayrılmadınlar diye maksadımız kesinleştirmek (

ya bi tane bilezik vardı o annemdeydi zaten yenisini almak için lamıştı onu geçen geldiklerinde aynısından olsun diye( bir takı seti ev altınlar var işte
altınları derdine düştüğümüzden değil yanlış anlamayın kızlar ama sonuçta bir sürü masraf oldu davranılş şekilleri çok kötü o yüzden annem inat etti alıcak altınları(

maşallah canım sevindim
şimdi yerinde olmayı çok isterdim

hımm espriyse tamam
gerçi senin gibi abla olursa önünde örnek korkması normal tabi kocişten gizli buzdolabı almak heeeakannehir

hemde ne ayıp annemi bu kadar üzdükleri için nefret ediyorum açıp ben konuşmak istiyorum ama annem müsade etmiyor(

ne alalım ne verelim olmazki kuşum ayrılıp bittiyse iade edilecek kıyafetleri zaten istemiyoruz ama bir takı seti ve altınlar var onların verilmesi lazım bence:sinifsinif:

canım altınları tabiki alacaksınız
hayrınıza verecek haliniz yok tabi
madem bitti
vermeleri gerekir
ben hala diyorum
kız kafasında bitirmiş,bahane ediyor bazı şeyleri
ama ayıp dediğin gibi bunlar iki sevgili değil ki
nişanlıydılar
hemen kestirip atmakla olmuyor

Canım ne kadar seviyesiz insanlarmış anladınız.Bence çok ama çok iyi olmuş....Allah korusun yarın birgün evlendiklerinde boşansalardı daha da kötü olurdu.Bir de o kadar masraf yani:umursamaz:

Evet bence kıza zor geldi nişanlılık ve aile kurmak...Demek ki hala büyümemiş ki çocukça bahaneler türetiyor aklınca.lmaz: Ve bu oyuna ailesini de katıyor:umursamaz:

kızlar ben yavaştan çıkıyorum
dönüşüm muhteşem olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…