Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

jazmin "kayınvaldeler öle konuşur ara da "ha kaydirigubbakcemile3

angelcim ben de çok üzüldüm abin için.kendi başıma geleni söleyimyani abimin.evlenmeden önce bi kez nişan atılmıştı.kız maraştaydı üstelik annem tarafından akrabaydı.abimle kızın konuşmaların da bi gariplik oldunu anlamıştım telde konuşuyolardı.dinledm yalan yok.kapattılar teli abime tek bişi dedim "bitti mi" o da evet dedi.nese ben sinirrr küpü tabi.nese kız bitirmiş lan seni zoladılar mı verdiler ki bitiriyosun.nese kız dayısındaydı ist te evde tel defterinden sen kızın dayısının numarasını bul ara.kıza dedim ki eğer dedim anneme bişi olursa(çünki nişan esnasında ayrıca gelincek nişan yapmaya denmişti ank-maraş arası die annem böle bişi iistemezler diyodu ve burnu felan kanamıştı sinirden)o maaraşı başınıza "YIKARIM" demiştim.kız inş bişi olmaz diyebildi sadece.

seni anlıyorum.sen de en azından tel edip bişiler demek istemeni yani

kızlaryaa elektrikler gitti bir anda
çok şükür geldide gelebildim
ve bu arada da çok güzel bi haber aldım benim sakaryadaki tek arkadaşım ve en yakın dostum diyeyim o da 1,5 senelik evli ve hamileymiş o kadar sevindimki anlatamam

yani işte
ama ne zaman olucak bu işler bilmiyorum
ve geriliyorum annem üzüldükçe(

Canım ne kadar seviyesiz insanlarmış anladınız.Bence çok ama çok iyi olmuş....Allah korusun yarın birgün evlendiklerinde boşansalardı daha da kötü olurdu.Bir de o kadar masraf yani:umursamaz:

evet her şerde bir hayır var işte(

Evet bence kıza zor geldi nişanlılık ve aile kurmak...Demek ki hala büyümemiş ki çocukça bahaneler türetiyor aklınca.lmaz: Ve bu oyuna ailesini de katıyor:umursamaz:

:sinifsinif::sinifsinif:

off ya ben bu kızları anlamıyorum
ya madem içine sinmedi istemiyosun neden acele ediyorsun?
abim nişan için erken dediğinde ben gezemem demiş ailem müsade etmez nişanalım demiş
eh nişanlanıncada abim uzak diye hemen düğün yapalım istedi bu seferde düğün için acele ediyosun demiş birde teyzemin kızına demiş ki acele ettik biz ben evliliğe hazır değilim demiş geçen geldiğinde sanki çocuk oyuncağı ya :sinifsinif:
nefret ediyorum nefrettt

anneni de çok iyi anlıyorum.çünki benim rahmetli annem de o kadar heveslenmişti ki.ilk kez evlat mürüveti görecekti.gerçi şimdi hiç birini göremeden öldü ama:çok üzgünüm:
tabi anneni gördükçe sen de üzülüyosun.anlıyorum.
şu diycem ortada GERÇEK bi aşk sevgi yokmuş kız adına diyorum.olsa idi eğer çok çok büyük sorunlar olsa dahi vazgeçmezdi abinden.üzülme hayırlısı buymuş demek ki

aynen öyle dirimcim
dün nasıl kavga diyorlar anlatamam hayır sizde değil bizde kalacak diye :)
maşallah yiğeninede şekerim ayy tam sevilmeliktir şimdi
Oh ne güzel jnazım ya.Çocuk sesi zaten oldu mu bahar gibi olurzemuszemus

Görüşürüz canım

aynen öyle güzelim darısı başımıza inşallahh
çok haklısınız bitanem ve kabullenilecek bir durum değil sonuçta aileler işin içine girmiş ve o kadar masraf yapmışsınız
aslında hiç düşünmeden geri göndermeleri gerekirdi ama herkes bir değil maleseff
annen sen ararsan daha da üzülür belki canım ve senin üzülmenide istemez
kızlar ben yavaştan çıkıyorum
dönüşüm muhteşem olacak

güle güle tatlım dört gözle bekliyorumm opuyorumnanaktan

[ı]canlarım hepınıze afıyet olsun.. Ben ıyım sızlerde ıyısınız umarımmmm[/ı]

aynen öyle hayatım bizlerde nişanlıyken ne sorunlar yaşadık ama hiçbirinde atmayı da düşünmedik hatta düğüne bir hafta kala yeter artık demiştik eşimde bende
ama dediğin gibi çocuk oyuncağı değilki

Evet şekerim konuşur onlar arada..He dicen geçcenkaydirigubbakcemile3

akannehirakannehir Abooooooooo tırsttım senden ellvankaydirigubbakcemile3

Aaaa çok sevindim canım yakaydirigubbakcemile2Allah ikinizinde bebişlerini sağlıkla kucağınızı almayı bağışlasın.:Saruboceq:

Cümleye gel,biraz devrik oldu-tatlicadiarzu-

akannehirakannehir dediğim gibi kıza zor gelmiş:mymeka:Zalak sanki zorla:mymeka:
Canım sende annişini yalnız bırakma,oyalancak bişiler bul ona.Çıkın,dolaşın:1hug:

[ı]canlarım hepİnİze afİyet olsun.. Ben İyİm sİzlerde İyİsİnİz umarımmmm[/ı]

hoş geldin cnm.iyiyiz çok şükür .ama ben çıkıcam malesef.komşum aradı bana gelcekmiş.ay bişide yok napsam ki.bakkala inip hazır bişiler alıyım bari.nese kızlar öpüyorum hepinizi.görüşürüzŞeniz

Görüşürüz canım.Hazır al hemen benceyerimseniben

Bol sohbetler sizezemuszemus

Baktım canım ve gördüm...opuyorumnanaktan

Çok güzelsin maşallah.Çok yakışmışsınız canımcım.Allah bir ömür boyu ayırmasın sizi:Saruboceq:

teşekkür ederim canım sende ölesin.amin inşalah ömrümüzün sonuna kadar hiç ayırmasın rabbim sevenleri:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…