kızlar ben yavaştan çıkıyorum
dönüşüm muhteşem olacak
canım altınları tabiki alacaksınız
hayrınıza verecek haliniz yok tabi
madem bitti
vermeleri gerekir
ben hala diyorum
kız kafasında bitirmiş,bahane ediyor bazı şeyleri
ama ayıp dediğin gibi bunlar iki sevgili değil ki
nişanlıydılar
hemen kestirip atmakla olmuyor
Canım ne kadar seviyesiz insanlarmış anladınız.Bence çok ama çok iyi olmuş....Allah korusun yarın birgün evlendiklerinde boşansalardı daha da kötü olurdu.Bir de o kadar masraf yani:umursamaz:
Evet bence kıza zor geldi nişanlılık ve aile kurmak...Demek ki hala büyümemiş ki çocukça bahaneler türetiyor aklınca.lmaz: Ve bu oyuna ailesini de katıyor:umursamaz:
jazmin "kayınvaldeler öle konuşur ara da "ha kaydirigubbakcemile3
angelcim ben de çok üzüldüm abin için.kendi başıma geleni söleyimyani abimin.evlenmeden önce bi kez nişan atılmıştı.kız maraştaydı üstelik annem tarafından akrabaydı.abimle kızın konuşmaların da bi gariplik oldunu anlamıştım telde konuşuyolardı.dinledm yalan yok.kapattılar teli abime tek bişi dedim "bitti mi" o da evet dedi.nese ben sinirrr küpü tabi.nese kız bitirmiş lan seni zoladılar mı verdiler ki bitiriyosun.nese kız dayısındaydı ist te evde tel defterinden sen kızın dayısının numarasını bul ara.kıza dedim ki eğer dedim anneme bişi olursa(çünki nişan esnasında ayrıca gelincek nişan yapmaya denmişti ank-maraş arası die annem böle bişi iistemezler diyodu ve burnu felan kanamıştı sinirden)o maaraşı başınıza "YIKARIM" demiştim.kız inş bişi olmaz diyebildi sadece.
seni anlıyorum.sen de en azından tel edip bişiler demek istemeni yani
yani işte
ama ne zaman olucak bu işler bilmiyorum
ve geriliyorum annem üzüldükçe(
evet her şerde bir hayır var işte(
:sinifsinif::sinifsinif:
off ya ben bu kızları anlamıyorum
ya madem içine sinmedi istemiyosun neden acele ediyorsun?
abim nişan için erken dediğinde ben gezemem demiş ailem müsade etmez nişanalım demiş
eh nişanlanıncada abim uzak diye hemen düğün yapalım istedi bu seferde düğün için acele ediyosun demiş birde teyzemin kızına demiş ki acele ettik biz ben evliliğe hazır değilim demiş geçen geldiğinde sanki çocuk oyuncağı ya :sinifsinif:
nefret ediyorum nefrettt
aynen öyle dirimcimonların dansına benzettim canım
düşünceli evlat
bende istiyorum aslında
birtürlü toparlayamadım kendimi
oh oh ne güzel canım ya
biraz hasret giderirsin yeğenlerinle
benimde 10 aylık bir yeğenim var
6 tane dişi çıkmış
çok tatlı ablası
Oh ne güzel jnazım ya.Çocuk sesi zaten oldu mu bahar gibi olurzemuszemus
Görüşürüz canım
çok haklısınız bitanem ve kabullenilecek bir durum değil sonuçta aileler işin içine girmiş ve o kadar masraf yapmışsınız:sinifsinif:
konuştular canım bitirmişler
alyanslar falan çıktı(
ama işte benim kızdığım bu sevgili olsalar telefonda ayrılırlar da bunlar nişanlı aileler mecbur müdahale edecek dimi ama kızın annesi bi kere bile annemi aramadı annem arayınca da çıkmıyor aptal kadın sanki biz yalvarıyoruz ayrılmadınlar diye maksadımız kesinleştirmek(
ya bi tane bilezik vardı o annemdeydi zaten yenisini almak için lamıştı onu geçen geldiklerinde aynısından olsun diye( bir takı seti ev altınlar var işte
altınları derdine düştüğümüzden değil yanlış anlamayın kızlar ama sonuçta bir sürü masraf oldu davranılş şekilleri çok kötü o yüzden annem inat etti alıcak altınları(
maşallah canım sevindim
şimdi yerinde olmayı çok isterdim
[
ne alalım ne verelim olmazki kuşum ayrılıp bittiyse iade edilecek kıyafetleri zaten istemiyoruz ama bir takı seti ve altınlar var onların verilmesi lazım bence:sinifsinif:
kızlar ben yavaştan çıkıyorum
dönüşüm muhteşem olacak
aynen öyle hayatım bizlerde nişanlıyken ne sorunlar yaşadık ama hiçbirinde atmayı da düşünmedik hatta düğüne bir hafta kala yeter artık demiştik eşimde bendeyani işte
abim nişan için erken dediğinde ben gezemem demiş ailem müsade etmez nişanalım demiş
eh nişanlanıncada abim uzak diye hemen düğün yapalım istedi bu seferde düğün için acele ediyosun demiş birde teyzemin kızına demiş ki acele ettik biz ben evliliğe hazır değilim demiş geçen geldiğinde sanki çocuk oyuncağı ya :sinifsinif:
nefret ediyorum nefrettt
[ı]canlarım hepİnİze afİyet olsun.. Ben İyİm sİzlerde İyİsİnİz umarımmmm[/ı]
jazmin "kayınvaldeler öle konuşur ara da "ha kaydirigubbakcemile3
angelcim ben de çok üzüldüm abin için.kendi başıma geleni söleyimyani abimin.evlenmeden önce bi kez nişan atılmıştı.kız maraştaydı üstelik annem tarafından akrabaydı.abimle kızın konuşmaların da bi gariplik oldunu anlamıştım telde konuşuyolardı.dinledm yalan yok.kapattılar teli abime tek bişi dedim "bitti mi" o da evet dedi.nese ben sinirrr küpü tabi.nese kız bitirmiş lan seni zoladılar mı verdiler ki bitiriyosun.nese kız dayısındaydı ist te evde tel defterinden sen kızın dayısının numarasını bul ara.kıza dedim ki eğer dedim anneme bişi olursa(çünki nişan esnasında ayrıca gelincek nişan yapmaya denmişti ank-maraş arası die annem böle bişi iistemezler diyodu ve burnu felan kanamıştı sinirden)o maaraşı başınıza "YIKARIM" demiştim.kız inş bişi olmaz diyebildi sadece.
seni anlıyorum.sen de en azından tel edip bişiler demek istemeni yani
kızlaryaa elektrikler gitti bir anda
çok şükür geldide gelebildim
ve bu arada da çok güzel bi haber aldım benim sakaryadaki tek arkadaşım ve en yakın dostum diyeyim o da 1,5 senelik evli ve hamileymiş o kadar sevindimki anlatamam
yani işte
nefret ediyorum nefrettt
aynen öyle güzelim darısı başımıza inşallahh
jazmiinnnn canım düğün fotolarımdan koydum bakabilirsin
hoş geldin cnm.iyiyiz çok şükür .ama ben çıkıcam malesef.komşum aradı bana gelcekmiş.ay bişide yok napsam ki.bakkala inip hazır bişiler alıyım bari.nese kızlar öpüyorum hepinizi.görüşürüzŞeniz
Baktım canım ve gördüm...opuyorumnanaktan
Çok güzelsin maşallah.Çok yakışmışsınız canımcım.Allah bir ömür boyu ayırmasın sizi:Saruboceq:
teşekkür ederim canım sende ölesin.amin inşalah ömrümüzün sonuna kadar hiç ayırmasın rabbim sevenleri:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?