Eski dostlar hep beraber elele verelim

olsun canim ,sizin icin hayirlisi buymus demek,rabbim saglikli bir sekilde kucagina almak nasip etsin,medicigim sanada gecmis olsun canim,insallah tez zamanda seninde hayirli haberini aliriz,ensarnazcigim seninde hakkinda hayirlisi olsun canim,

pöticim çok saol ama korkularımdan hala kurtulmus degılım yarın patolojı sonucumu alıcam ve kontrolum var cok koorkuyorum psıkolojım cok bozuk sol tarafımda hassasıyet devam edıyr. sankı doktorumun bana acıklamadıgı bişiler var... tedırgın olmıyım dıye bana acıklamadıgı bısıler var galıba.. ınternette arastırdgm kadarıyla endometrıal bıyopsi p.c kuretaj kanser taramalarında yapılıyomuş evlerden uzak... kafam dolu sıkıntıdayım:99:

canım testler sorunlu olabilir..
inşallah önümüzdeki ay olumlu sonuç alırsın..
referans sınırı neydi ki acaba ... bazıları 5 ve üzeri pozitif.. bazıları 10ve üzeri...
ama gönlünü ferah tut.. kendini de olmadı diye yıpratma tatlım... hormonların coşmasın, adetin geleceği varsa da gecikmesin..
hayırlısı böyleymiş demek ki..

kopriciğim benim dr çok normalci, o nedenle ona güveniorum
çatım çok darmış, parçalanırsın normal doğurmaya çalışırsak toplayamayız dedi
eyvallah dedim

bi manyak manyak konuşma töbeler olsun evlerden ırak yaaa
ii düşün ii olsun
HİÇ BİRŞEY ÇIKMAYACAK gör bak !
kaçta çıkıo sonuç

kusura bakmayın sizin de kafanızı sısırıyorum bır daha olmaz kendınıze cok ıyı bakın bır daha buralara gelmem kendı kahrımla yasayabıldıgım kadar yasarım kaderım buymus benım .. Haydı eyvallah

kafanızı şişiriyorum ne demekmiş olur mu hiç burasıda olmasa ben bazen kendimi çok yanlız hissediyorum herbişeyimi yazıyorum rahatlıyorum hepinizde bana bize destek oluyoruz
üzgünken doğru düzgün düşünemiyoruz burda birbirimize destek oluyoruz ağlıyoruz gülüyoruz dualar ediyoruz bu günlerde geçicek inşallah
yarın gör bak hiçbişeycik çıkmıcak allahın izniyle dualarım seninle canım benim
şu an sana ne kadar faydası olur bilemicem benim troit ameliyatımda değerlerim çok yüksekti olması gerekenin iki buçuk katıydı sağlıkçısın anlarsın sen
anestezi yapıcak olan adam bana risklerini anlattıkça allahım ölüyorum yardım et bana diye günlerce ağladım
kansermiyim masadan kalkacakmıyım kızım o zamanlar küçücük ben ölürsem nolucak
ameliyat gecesi sabaha kadar ağladım sabah ezanla kalktım gusülumu aldım kuranımı okudum allahıma duamı ettim sığındım başka gidilcek kapı yokku yaradandan başka
sağsalim çıktım çok şükür test sonuçlarımda güzel çıktı atlattım
şimdi yapıcağımız dua etmek allahım dua eden kulunu eli boş bırakmaz
bu aralar zor günlerden geçiyosun ama geçicek inşallah

ne diyim bilemedim canım hakkında hayırlısı olsun

kız deli deli konuşma.. bize derdini demiceksin de kime diceksin.. birbirimizi dinlemek için burdayız yavrucum..
aklın karışık, anlıyorum seni.. ama gör bak herşey yoluna girecek.. biz seni çok seviyoruz.. ama illa biraz uzak kalayım diyorsan saygı duyarım balım..
yarın sonuçlarını bize de haber ver.. ama temiz çıkacağına eminim.. sadece biraz daha vakte ihtiyacınız var.. sakinleşince yaşarsın kuzum olur mu..

bugün benimde çok canım sıkkın
babam baltayla elini kesti iki parmağında 8 dikiş var az daha eli kopucakmıştı allah korumuş
migrenim coştu yine kafam kazan gibi gözlerim şişti minoset içtim kesmedi

ablam geçmiş olsun.. içim gitti okuyunca.. sanki bir an balta bana gelmiş gibi oldu..
migrenine minoset yaramaz ki bacım.. avmigran bulundur evde.. sen daha iyi bilirsin de.. yat karanlıkta dur biraz... sessiz odada..
sana da geçmiş olsun

saol canım benim
bide bana söylemedi babam mahalleden arkadaşın biri telefon etti pat diye baban elini kesmiş diyince aklımgitti yaa nasıl sinirlendim herşeyi saklıyolar benden bacım ya panik atak varya güya üzmicekler beni
başkasından duyunca daha beter oldum
avmigren içcem de kırmızılar gelmedi daha bekliyorum umut dünyası işte varsa diye
bu gecelik idare ediyim de yarın benim kırmızılar gelince ilacımı içerim artık

şu millet yok mu ... adamı ne hale sokuyorlar
bir de kırmızıları bekliyorsun (inş gelmez de)
allah kolaylık versin bacım ya.. görümcem de migrenli.. paroldan başka bişi içemiyo hamiş olduğu için.. zaten hassas midesi var.. kusa kusa ölüyor başağrısından bazen..
gerçi ben kulak için 2 paket antibiyotik içtim.. 1 paket te parol bitirmişimdir şurda 15-18 gün içinde.. çok şükür atlattık

Canım ya Cenabı Allah hayırlısını versin.Herşeyin hayırlısı...

kızlar
Nil hanım sezeryanla gelmek istemiş
25.10.2011 saat 10:30 da epidural sezeryan olacak nasipse
dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum
Dualarımız seninle canım ya.Allah sağ salim kolaycacık kavuştursun bebişine.Aklımızda,dualarımızda seninle ....

Çok geçmiş olsun canım.Allah korumuş valla ya.İnan çok üzüldüm.Bir an aklıma kendi babam geldi.Valla hayattayken babanızın kıymetini iyi bilin kızlar....Baba sevgisi bambambaşka bişey...hele kızları içinnn

Gelelim Mediyeee....Medicim tahlil sonuçların gayet iyi çıkacak tatlım.Kendini lütfen daha fazla yıpratma.İnsan nasıl düşünürse onu yaşıyor.İyi düşün canım lütfenn.Gör bak herşey çoook güzel olacak. Allah hakkında herşeyin en güzelini ,en hayırlısını nasip etsin sana.Güzel yürekli dostum benim.Seni çoook seviyoruz.Bu topik medisiz olmaz.Bunuda unutma....

umarım gurbiş ablacım doktor bekle mekle bişi demedi ama ben gene de beklıycem anladım kı 2011 yılında yazılmamış bana bebek baksana olmadı bı turlu ınsallah 2012 de...
Cnm toparlanman acisindan bir adet bekle sen sonra gelsin beben ins
Cnm bekle zaman herseyin ilaci gulum bnm
kızlar
Nil hanım sezeryanla gelmek istemiş
25.10.2011 saat 10:30 da epidural sezeryan olacak nasipse
dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum
Allah saglicakla kurtulmani nasip etsin guzelim
bana bak umutsuzluk yakisiyormu bize ne demek bizi sikmak ole seymi olur bir yili askin dostlugumuz var bunalma sikilma lutfen anlat biz dinleriz sonuclarda guzel olacak minigin gelecek annedii

ayol uyku tutmadı.. eşek gibi uyudum öğlene kadar.. sabah 4te eşimi kayseriye göndermiştım .. zaten parça pörçük uyuyorum, şimdi hiiiç uyuyamadım..
ya ben mi çok mıyıl mıyılım.. eşim olmadan uyuyamıyorum.. yani evde olduğu zaman bile koltuktan kaldırıyorum sırf yanıma yatsın diye..
ay ben kocamı özledim 1 gecede galiba

hastaneden geliyorum kızlar gece beni çiyan soktu hemde 5 yada 6 yerimden
sabaha karşı bacaklarımda iğne batması gibi bişeyler hissettim tamda o esnada sabah ezanı okunuyo alla alla heralde picamamın lastiği acıtıyo diyorum ezanıda duyuyorum kalkıyım camları açıyım falan içimden geçöiriyorum elimi bacağıma attım elimdede aynı acı yorganı bi açtım amanınnnn eşşek gibi bi çiyan beni taciz ediyooo
interneti açtım baktım zehirli yazıyo öyle korktum ki
apartmanı ayağı kaldırdım tabi saoğlsun kaynım hastaneye götürdü panzehir vurdular o nasıl bi iğnedir öle bacağımın üstüne yarım saat basamadım halada çok acıyo
doktora bebek olabilir belki dedim kan testi yaptılar negatif
her zaman hayırlısı diyorum bu sefer daha çok dedim resmen korkudan öldüm verilmiş yada verilcek sadakam varmış kızlar çok korktum gerçekten şu an burada olmayabilirdim
bi daha anladım sağlıktan ötesi yok her an herşey başımıza gelebilir rabbim bildiğimiz bilmediğimiz tüm şerlerden hepimizi korusun

dostanem gurbetçim saolun arkadaşlarım allah kimseye ani acı yaşatmasın görünür görünmez kazalardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…