- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.341
olsun canim ,sizin icin hayirlisi buymus demek,rabbim saglikli bir sekilde kucagina almak nasip etsin,medicigim sanada gecmis olsun canim,insallah tez zamanda seninde hayirli haberini aliriz,ensarnazcigim seninde hakkinda hayirlisi olsun canim,
kızlar moraalim çok bozuk dünden beri yaklasık 5-6 tane idrarla teset yaptım hepside 2. çizgi siilik çıktı..bugün kan verdim kan degerim 2 çıktı yani negatif.....sizce bu ne demek ne olur bana akıl verin acayip moralim bozuldu....
anaa.. neden sezeryan ki.. kanala falan mı girmedi yoksa? daha 2 haftanız var sata göre :44::44:
hayırlısı böyleymiş demek ki yavrum.. ikinizin sağlığı önemli olan.. ağrısız sızısız geçer inşallah.. dualarımız seninle yavrum ..
pöticim çok saol ama korkularımdan hala kurtulmus degılım yarın patolojı sonucumu alıcam ve kontrolum var cok koorkuyorum psıkolojım cok bozuk sol tarafımda hassasıyet devam edıyr. sankı doktorumun bana acıklamadıgı bişiler var... tedırgın olmıyım dıye bana acıklamadıgı bısıler var galıba.. ınternette arastırdgm kadarıyla endometrıal bıyopsi p.c kuretaj kanser taramalarında yapılıyomuş evlerden uzak... kafam dolu sıkıntıdayım:99:
bi manyak manyak konuşma töbeler olsun evlerden ırak yaaa
ii düşün ii olsun
HİÇ BİRŞEY ÇIKMAYACAK gör bak !
kaçta çıkıo sonuç[
saat 10 da hastanede olucamheralde cıkmıs olur ozamana
manyak manyak ruyalar goruyom
bu gece uyumıycam kesın kararlıym
kusura bakmayın sizin de kafanızı sısırıyorum bır daha olmaz kendınıze cok ıyı bakın bır daha buralara gelmem kendı kahrımla yasayabıldıgım kadar yasarım kaderım buymus benım .. Haydı eyvallah
kızlar moraalim çok bozuk dünden beri yaklasık 5-6 tane idrarla teset yaptım hepside 2. çizgi siilik çıktı..bugün kan verdim kan degerim 2 çıktı yani negatif.....sizce bu ne demek ne olur bana akıl verin acayip moralim bozuldu....
kızlar
Nil hanım sezeryanla gelmek istemiş
25.10.2011 saat 10:30 da epidural sezeryan olacak nasipse
dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum
kusura bakmayın sizin de kafanızı sısırıyorum bır daha olmaz kendınıze cok ıyı bakın bır daha buralara gelmem kendı kahrımla yasayabıldıgım kadar yasarım kaderım buymus benım .. Haydı eyvallah
bugün benimde çok canım sıkkın
babam baltayla elini kesti iki parmağında 8 dikiş var az daha eli kopucakmıştı allah korumuş
migrenim coştu yine kafam kazan gibi gözlerim şişti minoset içtim kesmedi
ablam geçmiş olsun.. içim gitti okuyunca.. sanki bir an balta bana gelmiş gibi oldu..
migrenine minoset yaramaz ki bacım.. avmigran bulundur evde.. sen daha iyi bilirsin de.. yat karanlıkta dur biraz... sessiz odada..
sana da geçmiş olsun
saol canım benim
bide bana söylemedi babam mahalleden arkadaşın biri telefon etti pat diye baban elini kesmiş diyince aklımgitti yaa nasıl sinirlendim herşeyi saklıyolar benden bacım ya panik atak varya güya üzmicekler beni
başkasından duyunca daha beter oldum
avmigren içcem de kırmızılar gelmedi daha bekliyorum umut dünyası işte varsa diye
bu gecelik idare ediyim de yarın benim kırmızılar gelince ilacımı içerim artık
Canım ya Cenabı Allah hayırlısını versin.Herşeyin hayırlısı...kızlar moraalim çok bozuk dünden beri yaklasık 5-6 tane idrarla teset yaptım hepside 2. çizgi siilik çıktı..bugün kan verdim kan degerim 2 çıktı yani negatif.....sizce bu ne demek ne olur bana akıl verin acayip moralim bozuldu....
Dualarımız seninle canım ya.Allah sağ salim kolaycacık kavuştursun bebişine.Aklımızda,dualarımızda seninle ....kızlar
babam baltayla elini kesti iki parmağında 8 dikiş var az daha eli kopucakmıştı allah korumuş
Cnm toparlanman acisindan bir adet bekle sen sonra gelsin beben insumarım gurbiş ablacım doktor bekle mekle bişi demedi ama ben gene de beklıycem anladım kı 2011 yılında yazılmamış bana bebek baksana olmadı bı turlu ınsallah 2012 de...
Cnm bekle zaman herseyin ilaci gulum bnmkızlar moraalim çok bozuk dünden beri yaklasık 5-6 tane idrarla teset yaptım hepside 2. çizgi siilik çıktı..bugün kan verdim kan degerim 2 çıktı yani negatif.....sizce bu ne demek ne olur bana akıl verin acayip moralim bozuldu....
Allah saglicakla kurtulmani nasip etsin guzelimkızlar
bana bak umutsuzluk yakisiyormu bize ne demek bizi sikmak ole seymi olur bir yili askin dostlugumuz var bunalma sikilma lutfen anlat biz dinleriz sonuclarda guzel olacak minigin gelecek annediikusura bakmayın sizin de kafanızı sısırıyorum bır daha olmaz kendınıze cok ıyı bakın bır daha buralara gelmem kendı kahrımla yasayabıldıgım kadar yasarım kaderım buymus benım .. Haydı eyvallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?