Eski dostlar hep beraber elele verelim

bende sim olamdan yatakta uyuyamiyorum ila sarilicam uyuycam yaaaa Allah kuvustursuun guzelim

gecmis olsun ya nereden gelmis senimi bulmuss ay resimlere baktim igeccc birsey aaaa afff gecmis olsun guzelim yeniden yaaa ayy urperdim resmen yaaa

Canım çook geçmiş ollsun canım ya.Dikkat et kendine

canim daha sonuclari almadan yiyip bitirme kendini,belki hic bir sorun yoktur,kalbini bozma,bak gör her sey iyi olacak,dualarim seninle

canım moralini bozma,belki yaptığın test bozuktu,markası neydi benim de geçen ay böyle oldu hatırlıyormusun bilmiyorum,belki de bişey var ama daha çok yeni kan testini tekrar edersin kanaman var mı?

kızlar
Nil hanım sezeryanla gelmek istemiş
25.10.2011 saat 10:30 da epidural sezeryan olacak nasipse
dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum

craftycim demek ki nil hanım öyle istediler,hadi bakalım hayırlısı olsun,sağlıkla kucağına al da gerisi boş,heyecanlanma,epidural sezeryan çok rahatmış,az da kalmış,mutlaka resim bekliyoruz:)

çok geçmiş olsun erce,hay Allah ya neler gelmiş başınıza,Allah beterinden korusun cnm..

çok teşekkür ederim arkadaşlarım hepinize iyiki varsınız
panzehir çok fena yaptı beni elim yüzüm şişti şu saate kadar yattım şimdi dışarda çocuklara şeker dağıtıcam adetimdir sevindiğim bişey olunca şükretmek için
yada bi müsibet olunca sık sık dağıtırım içimi çok rahatlarır

ablaamm çok çok geçmiş olsunnn.. çiyan kelimesini bilirdim de ne olduğunu bilmezdim.. açtım baktım... ayol nerden girmiş evinize..
Allah korumuş.. iyiki hemen hastaneye gitmişsin.. yavrum nedir bu başına gelenler... okudum üfledim sana..
Allah beterinden korusun.. sağlık en önemlisi tabikide.. bir yandan bebiş olmamasına üzüldüm de.. hayırlısı böyleymiş

ay okuyunca şok oldum yaaaa çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmışşşş

craftyyy şimdiden hayırlı olsun canımmm sağlıkla gelsin nil hanımmmm

bahçeden gelmiştir alt katta oturuyorum ben ulaşması kolay oldu sanırım
çiyan soktuğu an aklıma acaba bebiş varmı panzehir etkilermi diye aklıma geldi doktorda varsa bile bebeği atkilemez merak etme dedi
sonucu elime aldım betahcg o yazıyo kaynıma boşver gösterme bebiş yok dedim valla içim rahatladı allah herşeyin hayırlısını versin cümlemize ama aklımda hep soru işareti kalıcaktı
okuduğun için çok teşekkürler bende bi kaç arkadaşa okuttum yarında okutucam bu arada benim kırmızılarda geldi artık klomene başlarım inşallah başka bi aksilik çıkmazsa
ses dalgası yayarak eve böcek girmesini engelleyen aletler varmış araştırdım bi kaç şirketle konuştum ama sürüngenlerde işe yaramıyormuş çünki duymuyolarmış artık evi ilaçlatmayı düşünüyorum eşim gelince geceler bana haram oldu valla

ay okuyunca şok oldum yaaaa çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmışşşş

craftyyy şimdiden hayırlı olsun canımmm sağlıkla gelsin nil hanımmmm

saol canım gerçekten verilmiş sadakam varmış allah kimseye göstermesin
özgür bebek nasıl canım benim teyzesinin yerine öp annesi kokulu kokulu

Mediyi merak ettim.Haberi olan varmı yaaa:44:

yok bitanem.. sanırım bu ara girmemeyi düşünüyor.. morali çok bozuk..
bende girip çıkıyorum belki yazmıştır diye ama.. yok.. yok .. yok..
bugün sonuçları çıkacaktı.. çok merak ediyorum ...
ah mediii..

ama başka bilgi yok ayın 25 indeydi doğumu
nil hanım acele edip geldi sanırım
allah hayırlı ömürler versin sağlıkla büyütmek nasip etsin
tebrik ederim crafty

Medicik nasıl laflar bunlar canım çok üzüldüm böyle düşündüğüne
azıcık toparla kendini yaşadığın şeyler çok gerdi seni ama hepimiz bir şekilde zorluklar
yaşadık bu yolda ben en kısa zamanda senin bebişininde geleceğine inanıyorum

kuzum çok geçmiş olsun sanada babana da allah korumuş
sen ekmek - tuz filan çevir başında
ihtiyacı olan birine ver

ama başka bilgi yok ayın 25 indeydi doğumu
nil hanım acele edip geldi sanırım
allah hayırlı ömürler versin sağlıkla büyütmek nasip etsin
tebrik ederim crafty

kız daha bu gece kasım topiğine yazmış 25.10 vuslat diye sen nerde okudun doğum yaptığını..

ay düzeltiyorum.. sabah 7den sonra biri craftynin doğum yaptığını yazmış.. ayol Nil aceleci çıktı :)
maşallah kuzuma.. bahtı açık olsun..
ben çok duygulandım ya.. güle güle büyütsünler Nil bebeği.. acıbadem kadıköy hast. sitesinde resmi var... maşallah çok güzel bebek.. nazarlar değmesin

Son düzenleme:
nilimiz pekde sirin daha dun gibi asilama yapildigi yaaaa Allahim uzun ömurlu hayirli evlat etsinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…