- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.361
bende sim olamdan yatakta uyuyamiyorum ila sarilicam uyuycam yaaaa Allah kuvustursuun guzelimayol uyku tutmadı.. eşek gibi uyudum öğlene kadar.. sabah 4te eşimi kayseriye göndermiştım .. zaten parça pörçük uyuyorum, şimdi hiiiç uyuyamadım..
ya ben mi çok mıyıl mıyılım.. eşim olmadan uyuyamıyorum.. yani evde olduğu zaman bile koltuktan kaldırıyorum sırf yanıma yatsın diye..
ay ben kocamı özledim 1 gecede galiba
hastaneden geliyorum kızlar gece beni çiyan soktu hemde 5 yada 6 yerimden
sabaha karşı bacaklarımda iğne batması gibi bişeyler hissettim tamda o esnada sabah ezanı okunuyo alla alla heralde picamamın lastiği acıtıyo diyorum ezanıda duyuyorum kalkıyım camları açıyım falan içimden geçöiriyorum elimi bacağıma attım elimdede aynı acı yorganı bi açtım amanınnnn eşşek gibi bi çiyan beni taciz ediyooo
interneti açtım baktım zehirli yazıyo öyle korktum ki
apartmanı ayağı kaldırdım tabi saoğlsun kaynım hastaneye götürdü panzehir vurdular o nasıl bi iğnedir öle bacağımın üstüne yarım saat basamadım halada çok acıyo
doktora bebek olabilir belki dedim kan testi yaptılar negatif
her zaman hayırlısı diyorum bu sefer daha çok dedim resmen korkudan öldüm verilmiş yada verilcek sadakam varmış kızlar çok korktum gerçekten şu an burada olmayabilirdim
bi daha anladım sağlıktan ötesi yok her an herşey başımıza gelebilir rabbim bildiğimiz bilmediğimiz tüm şerlerden hepimizi korusun
sabaha karşı bacaklarımda iğne batması gibi bişeyler hissettim tamda o esnada sabah ezanı okunuyo alla alla heralde picamamın lastiği acıtıyo diyorum ezanıda duyuyorum kalkıyım camları açıyım falan içimden geçöiriyorum elimi bacağıma attım elimdede aynı acı yorganı bi açtım amanınnnn eşşek gibi bi çiyan beni taciz ediyooo
apartmanı ayağı kaldırdım tabi saoğlsun kaynım hastaneye götürdü panzehir vurdular o nasıl bi iğnedir öle bacağımın üstüne yarım saat basamadım halada çok acıyo
her zaman hayırlısı diyorum bu sefer daha çok dedim resmen korkudan öldüm verilmiş yada verilcek sadakam varmış kızlar çok korktum gerçekten şu an burada olmayabilirdim
bi daha anladım sağlıktan ötesi yok her an herşey başımıza gelebilir rabbim bildiğimiz bilmediğimiz tüm şerlerden hepimizi korusun
pöticim çok saol ama korkularımdan hala kurtulmus degılım yarın patolojı sonucumu alıcam ve kontrolum var cok koorkuyorum psıkolojım cok bozuk sol tarafımda hassasıyet devam edıyr. sankı doktorumun bana acıklamadıgı bişiler var... tedırgın olmıyım dıye bana acıklamadıgı bısıler var galıba.. ınternette arastırdgm kadarıyla endometrıal bıyopsi p.c kuretaj kanser taramalarında yapılıyomuş evlerden uzak... kafam dolu sıkıntıdayım:99:
kızlar moraalim çok bozuk dünden beri yaklasık 5-6 tane idrarla teset yaptım hepside 2. çizgi siilik çıktı..bugün kan verdim kan degerim 2 çıktı yani negatif.....sizce bu ne demek ne olur bana akıl verin acayip moralim bozuldu....
kızlar
Nil hanım sezeryanla gelmek istemiş
25.10.2011 saat 10:30 da epidural sezeryan olacak nasipse
dualarınızı esirgemeyin çok korkuyorum
bugün benimde çok canım sıkkın
babam baltayla elini kesti iki parmağında 8 dikiş var az daha eli kopucakmıştı allah korumuş
migrenim coştu yine kafam kazan gibi gözlerim şişti minoset içtim kesmedi
çok teşekkür ederim arkadaşlarım hepinize iyiki varsınız
panzehir çok fena yaptı beni elim yüzüm şişti şu saate kadar yattım şimdi dışarda çocuklara şeker dağıtıcam adetimdir sevindiğim bişey olunca şükretmek için
yada bi müsibet olunca sık sık dağıtırım içimi çok rahatlarır
ablaamm çok çok geçmiş olsunnn.. çiyan kelimesini bilirdim de ne olduğunu bilmezdim.. açtım baktım... ayol nerden girmiş evinize..
Allah korumuş.. iyiki hemen hastaneye gitmişsin.. yavrum nedir bu başına gelenler... okudum üfledim sana..
Allah beterinden korusun.. sağlık en önemlisi tabikide.. bir yandan bebiş olmamasına üzüldüm de.. hayırlısı böyleymiş
ay okuyunca şok oldum yaaaa çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmışşşş
craftyyy şimdiden hayırlı olsun canımmm sağlıkla gelsin nil hanımmmm
Mediyi merak ettim.Haberi olan varmı yaaa:44:
ama başka bilgi yok ayın 25 indeydi doğumu
nil hanım acele edip geldi sanırım
allah hayırlı ömürler versin sağlıkla büyütmek nasip etsin
tebrik ederim crafty
kusura bakmayın sizin de kafanızı sısırıyorum bır daha olmaz kendınıze cok ıyı bakın bır daha buralara gelmem kendı kahrımla yasayabıldıgım kadar yasarım kaderım buymus benım .. Haydı eyvallah
bugün benimde çok canım sıkkın
babam baltayla elini kesti iki parmağında 8 dikiş var az daha eli kopucakmıştı allah korumuş
migrenim coştu yine kafam kazan gibi gözlerim şişti minoset içtim kesmedi
ama başka bilgi yok ayın 25 indeydi doğumu
nil hanım acele edip geldi sanırım
allah hayırlı ömürler versin sağlıkla büyütmek nasip etsin
tebrik ederim crafty
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?