- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.381
kız sen ne ara girdin 12. haftaya maşallahöyle bir geçer zaman ki :))
kuzucuk vakit çabuk geçiyor valla bak sende son düzlüktesin
darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma inşallah en kısa zamanda
Oyyy Nil'imiz gelmiş, hoş gelmişş:)) Hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin Crafty'mm:)
Biz de ağırlaşmaya başladık artık..Şüküş beni korkuttu böyle giderse sezeryan olursun didi
Bebik azcık tontoş olmuş da
kız bende seni düşündüydüm yarım saat önce... dinlenmen gerekiyor demişti şükran hanım yanlış hatırlamıyorsam..
32haftaya sata göre 1 bucuk hafta kalmış.. nezamana kadar çalışacaksın.. ??
dikkat et kendine tatlım.. hem paşamıza da maşallah.. :)
bu arada isim konusunu ne yaptınız? :)
Şüküş 32 hafta raporunu bu cuma vericek cnm. Malum dört nala gidiyoruz, en azından 1hafta erken verelim dedi.
Dinlenmeye çalıştım elimden geldiğince. Yedim yedim yattım, e biraz da şiştim dolayısıyla.
Kontrolde sorun çıkmazsa çalışabilir raporu alıcam. 37'ye kadar da çalışıcam. 10 gün senelik iznim var önüne onu koyup 35'de bitirmeyi planlıyorum nasipse..Yani 4haftam var.
İsim konusunda eşim sadece ikinci ismi kullanmaya ikna oldu:) Ben trip yapıyodum nasılsa sizinkiler ikinci ismi koysak da İsmail dicekler diye. Onun için ikinci ismi koymıcam nasılsa istediğim olmıcak diyodum. Bi de bu son dinlenme şartından dolayı çok istediğim bi sınava çalışamamıştım üzüldüm baya. Beni öyle görünce kıyamadı kocişim. Senin istediğin olsun yeter ki sen üzülme dedi..
Şimdi düşünüyorum bakalım. Alp, Alper, Yiğit, Umut favorilerim şimdilik. Alp ağır basıyo ama sanırım eşim onu sevmez. Fikirlerinize de açığım:))
isim konusunda biz de özürlüyüz
ben Emre'ye takmış durumdayım.. eşim ise tuhaf tuhaf isimler teklif ediyor onlar da içime sinmiyor..
İlker de olabilir diyodum ama eşimin bir arkadaşı aynı isimle.. ve adama gıcık oluyorum..
kocacım da artık gır gıra vurdu konuyu.. Abdülcabbar koycam ismini diyor.. naslsa nüfusa ben gidicem ddiyor
İsmail de güzel isim (kocacığımın ismi) ama.. işte araya büyükler girince sevdiğimiz isimler bile gıcık etmeye başlıyor..
eniştelerden biri de diyor ki iki isim koyun.. başarmış ve ünlü insanlar hep iki isimli falan filan.. kızdım sonunda kendi kızlarına iki isim koysaydın ozaman dedim..
iki isim istemiyorum kesinlikle..
Alper ismi de hoş canım.. önemli olan eşinle aynu fikirde olabilmek
Kızlar Cumartesi kontrolüm vardı.Bebişimin kalbi atmaya başlamış çok şükür.Şimdilik herşey yolunda.1 ay sonraya randevu verdi doktorum.Allahım isteyen her kuluna nasip eder inşallah .Gerçekten çok güzel bir duygu..
Kızlar Cumartesi kontrolüm vardı.Bebişimin kalbi atmaya başlamış çok şükür.Şimdilik herşey yolunda.1 ay sonraya randevu verdi doktorum.Allahım isteyen her kuluna nasip eder inşallah .Gerçekten çok güzel bir duygu..
Selam kızlar...
Crafty nin güzel haberini duydum .Yazmadan edemedim.Gönülden tebrik ediyorum ve Nil bebeğe sağlıklı uzuuuuun bir ömür diliyorum..
Darısı diğer hamişlerimizin başına...
Ben hala aynı yerde sayıyorum kızlar.Doktoru bıraktım yine gittikçe stres artıyo.3 aydır gitmiyorum.beklemedeyiz yine bakalım hayırlısı..
yolumuz tüp bebeğe doğru gidiyo sanırım..
Medicim yazdıklarını gördüm.bi süre uzaklaşmak kendinle kalmak iyi gelebilir..Kendini rahatlatacak toparlyacak olan yine sensin cnm.Bu hayatta herşey bizim içim bizim sınavımız.Sabrını kaybetme tatlım,oluruna bırak...
Kendinize iyi bakın kızlar..Umarım ben de müjdeli haberlerle dönerim size..
kuzular ben çok pis nezle oldum ya.. o da b.ktan sebepten...
bir kaç akşamdır sadece yatak odamıza açıyoruz kombiyi ama o da havayı kuruttuğundan boğazım mahfoldu.. dün aklıma geldi üstüne su koymaya ama ne fayda..
resmen süründüm evde..
saat 6da da kaynanam geldi çat kapı... daha doğrusu eşimin haberi varmış ta yoğunluktan bana söylemeye unutmuş..
saç baş birbirine girik paspal bir şekilde karşıladım.. onun üstüne bir de yemek yaptım.. eşim anca 8,30da geldi.. o saate kadar öldüm öldüm dirildim..
kadın halimi görüyor gelip yardım edim de demedi..
ama eşim geldikten sonra pervane gibi etrafımda dolandı kaynana.. nekadar da güzel rol yapıyor.. sofrayı falan kaldırdı şaşırdım..
ve taaaa saat 11,30da gittiler... tabi işleri gücleri yok.. bizi de düşünen yok... offf
başım kazan gibi.. çaylara dayadım kendimi.. inş geçer 1-2 güne..
geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
şu kaynanalara çok gıcık oluyorum bazen
seninkide bi tuhafmış nerdeyse doğurcan hala hizmet bekliyo senden
benimkide eşim gelene kadar yavrum kızım ağzından düşmez oğlunu görünce oturuşu bile değişiyo koltukta sanki ee oğlum geldi evin ağası der gibi sinir oluyorum
idare edicez başka yolu yok ayyy içim daraldı vallaha perşembe benimkide geliyo
eşim gelince de... paşam geldi falan f,lan bi haller oluyor...
hizmet önemli değil de.. dün perişandım.. hoş bugün de farklı değilim de.. gözlerim yaşarıyor, burnum durup dururken akıyor.. hapşırıl falan.. ateşim yok allahtan ki ..
sıcak şeyler içiyorum bal yiyorum o da midemi bulandırıyor.. aslında çok ta severim de işte..
hee bir de Vanda depremzedelere geçmiş olsun çok etkilendim ve üzüldüm...
az önce de bir haber geçti enkazdan 14 günlük bir bebek çıkarmışlar, yaşıyor.. acaip duygulandım oturdum ağladım.. inş annesi babası sağdır..
cnm dikkat et kendine..bende grip gibiyim.bu daha kış gelmeden 2. grip oluşum.yemem içmem hala düzelmedi.çok yiyemiyorum herşeyide yiyemiyorum o yüzden sanırım çabuk hasta oluyorum.
depremzedelere bende çok üzüldüm.geçen hafta şehitlere işe gelirken her sabah ağlıyordum o bitti depremzedelere şimdide.çok duygusal oldum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?