- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.401
cnm dikkat et kendine..bende grip gibiyim.bu daha kış gelmeden 2. grip oluşum.yemem içmem hala düzelmedi.çok yiyemiyorum herşeyide yiyemiyorum o yüzden sanırım çabuk hasta oluyorum.
depremzedelere bende çok üzüldüm.geçen hafta şehitlere işe gelirken her sabah ağlıyordum o bitti depremzedelere şimdide.çok duygusal oldum ben ya
Kuzum ilk zamanlar öyle olur:) Eşimle çatır çatır kavga eden ben, ilk hamile kaldığım dönemde kavga edemeyip yarısında ağlamaya başlıyodumEşim de şikayetçiydi bu durumdan. Ya ama böyle de olmuyo ki ağız tadıyla bi kava edemiyoruz diyodu Gelip teselli ediyodu napsın:)))
Ama şimdi gayet iiyim maşallah. Eskisi gibi çatır çatır
ayyyyyy çok komiğim ben ya.Kendimi hemencecik 4 aylık hamile yapmışım .Kızlar daha 8+3 üm ben ya.Ticker yapmayı beceremedim.Biri el atıversin bir ara.SAT:27 AĞUSTOS
BEKLENEN DOĞUM:2 HAZİRAN.
kuzum al birkaçtene yaptım... hangisini beğenirsen kullanırsın.. :))
http://lbdf.lilypie.com/pyHOp3.png
http://lbdf.lilypie.com/qJ9yp3.png
http://lbdf.lilypie.com/8JZvp3.png
maşallah sonuna kadar güzel sağlıklı geçsin inşallah
tickerinde bi yanlışlık mı var
kızlar
ıyı degılım ıyı olmayı bende cok ıstıyorum
metotreksat ıge yapıldı dusuk daha olmadı agrılarım var atesım yukselıyo
atesımın yukselmesı ıyı degılmıs beyaz kan hucrelerımde azalma yapıyo ıgne oyuzden ateş yukselmesı oluyomus
tehlıkelı durumdayım
boyuna kan tahlılı verıyorum
midem bulandı artık dırencım ıyıce zayfladı
kızlar
atesımın yukselmesı ıyı degılmıs beyaz kan hucrelerımde azalma yapıyo ıgne oyuzden ateş yukselmesı oluyomus
tehlıkelı durumdayım
kızlar
tehlıkelı durumdayım
koprina bende şuna gecen seneki halin gibiyim iyice sinirlerim bozyldu 5-6 tane idrar estinde hepside pozitif çıktı snra kan testi negatif tüm sevincim gitti...şimdide canım hiçbirşey yapmak istemiyor..artık karar aldım bundan sonra ne yumurtlama gününü nede adet günümü sayacagım mesela saymadım bu ay kanamam daha yeni bitti kafamı rahatlatmaya alışıyorum...koprina sen ne kadar beklemiştin hamile kalmak için hamile kalmak için tedavi falan oldunmu..bu arada tüm hormon testlerimi gösterdim dr hepsi çok güzel normal dedi...
koprina bende şuna gecen seneki halin gibiyim iyice sinirlerim bozyldu 5-6 tane idrar estinde hepside pozitif çıktı snra kan testi negatif tüm sevincim gitti...şimdide canım hiçbirşey yapmak istemiyor..artık karar aldım bundan sonra ne yumurtlama gününü nede adet günümü sayacagım mesela saymadım bu ay kanamam daha yeni bitti kafamı rahatlatmaya alışıyorum...koprina sen ne kadar beklemiştin hamile kalmak için hamile kalmak için tedavi falan oldunmu..bu arada tüm hormon testlerimi gösterdim dr hepsi çok güzel normal dedi...
nasipten otesine gecilmiyor be guzelim Allhimtez vakit yollasin bebeni
bende calismalari bitirdim cok sukur beklemedeyim Allahim hakkimizda hayirli olani nasip etsin
erayım nasılsın canımm
ayy canım iyiyim uzun zamandır konuşamadık sen nasılsın asıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?