- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.441
son 4 gün kaldı kızlar eşim geliyo çok şükür hasret bitiyo artık
bu arada kaynana geldi ama yüzünü görmüyorum çıkmıyorum yanına
ama cuma akşamı damlar bizim eve oğluşu gelcek ya herkesten önce gelir ama artık sinirlenmicem onun için canımı sıkmıcam
ben de 2 gun once doktor kontrolundeydim bebegim cinsiyetini kendiliginden gosterdi ben doktora sormayi dusunmuyorken alin size pipi der gibi dondu totosunu bize oglumallah insallah bu sefer yavruma hayirlisiyla kavusabilmemi nasip eder
selam arkadaslar
son durumumu belırteyım
gecen cuma hcg yapıldı 186 dan 73 e dusmus bu cuma tekrar kan testı yaptıracagım. doktorum bekledıgımız gıbı gıdıyor dedi. ınsallah duser gider artık. . .
aksamları hala agrılarım oluyor ama dayanıyorum ne yapayım... adet gunlerım hepten sastı sımdı yıne lekelenmelerım var .. beklenen adetım ne zaman bılmyorum heralde calısmalara yenı yılla beraber baslarız eger ben karar verebılırse tabii ;
neyapıcam bılmıyorum ben bu bebek ısınden sogumaya basladım yıne aynısı olur dıye korkuyorum . ya tupum tıkanmıssa bııyorum kı onumde benı bekleyen bir rahım fılmı deneyımı var drum suan bundan bahsetmedı ama durumda uzmanlastıgımız ıcın malum yanii. arife tarif gerekmezenınde sonunde tupun acık olup olmadıgına bakmak ıcın mantık olarak ıstenecek bu benden offff anammmmmmmmmm hangi derdime yanam!!
bu arada annem de rahatsız ınsallah bekledıgım gıbıkotu bısey cıkmaz.. safradan suphelenılıyor karacıgerde ınsallah bişey yoktur bu ara ona dahacok canım sıkılıyor.
tam kendı prob. atlattım derken bıde annem ıcın uzuluyorum ınsallah ona bısey olmaz (
ah bu kaynanalar varyaaaaa Allah havale ettim artk beni cumartesi gunu telde esime sikayet etmis neymis ben aramiyormusm cocuklari konusturmuyormusum kaynatam etkilenioyormus kafaya takiyormus yaa ixi ol bende canimi vereyim sanayaaaa esi 3 gun konusmadi oylesine konustu dedim izinde bana yaptiklarini unutamiyorum yaaaa birka bni gorusmek istemiyorum babanla konusurum ama anan ve bacilrinla asla dedim yaa dun gece yanima sokuldu sirnasti esim dedim kaynananin inadina kocamla iyi olucam esim de biliyor kotu huylu anasini da ne yapsinnnson 4 gün kaldı kızlar eşim geliyo çok şükür hasret bitiyo artık
bu arada kaynana geldi ama yüzünü görmüyorum çıkmıyorum yanına
ama cuma akşamı damlar bizim eve oğluşu gelcek ya herkesten önce gelir ama artık sinirlenmicem onun için canımı sıkmıcam
cnm gecmis olsun annnen e ail siflar ins seninde duzene girer benim 3 ayda normala dondu guzelim adetlerselam arkadaslar
son durumumu belırteyım
gecen cuma hcg yapıldı 186 dan 73 e dusmus bu cuma tekrar kan testı yaptıracagım. doktorum bekledıgımız gıbı gıdıyor dedi. ınsallah duser gider artık. . .
aksamları hala agrılarım oluyor ama dayanıyorum ne yapayım... adet gunlerım hepten sastı sımdı yıne lekelenmelerım var .. beklenen adetım ne zaman bılmyorum heralde calısmalara yenı yılla beraber baslarız eger ben karar verebılırse tabii ;
neyapıcam bılmıyorum ben bu bebek ısınden sogumaya basladım yıne aynısı olur dıye korkuyorum . ya tupum tıkanmıssa bııyorum kı onumde benı bekleyen bir rahım fılmı deneyımı var drum suan bundan bahsetmedı ama durumda uzmanlastıgımız ıcın malum yanii. arife tarif gerekmezenınde sonunde tupun acık olup olmadıgına bakmak ıcın mantık olarak ıstenecek bu benden offff anammmmmmmmmm hangi derdime yanam!!
bu arada annem de rahatsız ınsallah bekledıgım gıbıkotu bısey cıkmaz.. safradan suphelenılıyor karacıgerde ınsallah bişey yoktur bu ara ona dahacok canım sıkılıyor.
tam kendı prob. atlattım derken bıde annem ıcın uzuluyorum ınsallah ona bısey olmaz (
yerim onun pipiyii bennnnnnnnayy crafty dogum yapmis 9 gun olmus ay hic mi bakmamisim topige cok kizdim kendime nasil gormedim diye
craftyim affet beni yavrunu kucagina almissin hayirli ugurlu olsun insallah bir omur saglikla huzurla yavrunuzla mutlu bir yasam surmek nasip olur insallah
Nasilsin bu arada gecmise bakmadan tickerindan gordum yaziyorum nil hanim nasil?
ben de 2 gun once doktor kontrolundeydim bebegim cinsiyetini kendiliginden gosterdi ben doktora sormayi dusunmuyorken alin size pipi der gibi dondu totosunu bize oglumallah insallah bu sefer yavruma hayirlisiyla kavusabilmemi nasip eder
ooh gözün aydın yavrum.. inşallah bir şekilde ayarlarsınız da artık böyle ayrı gayrı kalmaya gerek kalmaz.. çok zor oluyor..
annemle babamdan biliyorum.. babam istanbulda.. nerdeyse her ay gelip gidiyordu ama... '97den beri oralarda daha iyi maaş alabilmek için sürünüyor adamcağız..
14 yıl oldu.. kardeşim baba varken babasız büyüdü gibi.. annemle sadece kağıt üstünde evliler.. sadece bir saygı kalmış aralarında..
ne yapın ne edin halledin şu mevsimlik işleri..
bi benim pipilim utangaç herhalde.. 29. haftada doktor evire çevire baktı
hayırlısıyla gelsin oğluşun canım ..
bu arada ben bir haber yumurtlayım..
seb_bosh 'un kızı olacakmış.. ama cano kaptı gelinini
hadi hamiş olmayanlardan bir gelin bekliyoruz artık :) iyi kaynana olacağıma söz veriyorum
medicigim annen icin cok gecmis olsun insallah dedigin gibi kotu birsey yokturselam arkadaslar
son durumumu belırteyım
ay canim sizin oglan da masallah kiz cocuklari gibi saklamis pipiyibi benim pipilim utangaç herhalde.. 29. haftada doktor evire çevire baktı
hayırlısıyla gelsin oğluşun canım ..
bu arada ben bir haber yumurtlayım..
seb_bosh 'un kızı olacakmış.. ama cano kaptı gelinini
hadi hamiş olmayanlardan bir gelin bekliyoruz artık :) iyi kaynana olacağıma söz veriyorum
kiz soz kizim oglursa ogluna talibim kizzzz ama isvicreye getirim ona gore heeeeeee
ay canim sizin oglan da masallah kiz cocuklari gibi saklamis pipiyiaferin ona terbiyeli bebek olacak bu aeada senin de digum zamani yaklasiyor isim ne dusunuyorsunuz belki soylemissindir unuttum ben:26: biz bugune kadar hep endiseli yaklastigimiz icin hamileligime isim mevzusu hic olmamisti simdiden sonra dusunuruz ama ben daha cok esim koysun ismini diye istiyorum bakalim soyleyecegi isim alternatiflerini degerlendirecegim yeter ki yavruma sag saglim kavusabileyim hayirlisiyla
Demek sebosun kizini cano kaptisebos da benimle ayni donem hamilesi galiba mistrall gibi:26: mistrallinkinin henuz cinsiyeti belli degil
selam arkadaslar
son durumumu belırteyım
gurbetçim bizimkida aynı valla kaç yıllık evliyiz hala şikayet ediyolar ama allahtan kocalar adaletlide evde tatsızlık çıkmıyo
ben artık çıkmıyorum yanına bugün temizlik yaptım gördü beni öğlen çay demlemiş sofra kurmuş beni ve eltimi çağırdı gitmedim güya oğluna gelince bak işte işi vardı ercenin öğlen çayını demledim falan anlatcak güya yemezler artık
bundan sonra eski muhabbeti zor görür zaten eşimde canın istemiyosa kimseyle görüşmek zorunda değilsin diyo ondan da tam destek alıyorum ya gerisi hiç umrumda değil valla
sende üzme canını boşver canım uzak durmak en iyisi
selam arkadaslar
son durumumu belırteyım
medim cnm arkadaşım sabret biraz daha az kaldı...ben inanıyorum Rabbim sanada nasip edecek..bir seneyi aşkın zamandır tanıyoruz birbirimizi..biliyorsun hepimiz farklı farklı da olsa geçtik o yollardan..ne olur umudunu kaybetme..annen içinde acil şifalar diyorum Rabbim sağlık versin inşallah.kendine çok iyi bak..
gunaydın arkadaslar
bu gece bı ruya gordum kendım amelıyat masasında yatıyomusum amelıyathanede
sabah annem aradı safra kesesı amelıyatı olucakmış bayramdan sonra dr oyle demiş
ınsallah komplıkasyonsuz atlatır
ruyaadan nasıl uyandım ya korkt-unçtu
benim bugün 14 ncü günüm yumurta oluştu mu anlayamadım bu ay hiç ağrım olmadı akıntıda çok fazla yok geçen aylardaki gibi değilim
adetimde 28 29 günde bir oluyor arada sırada da 31 günde oluyorum acaba bu ay şansım var mı ne dersiniz kızlar :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?