- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Şurda dursun ..Arkadaşlar ben yöneticimin yanında çalışıyorum. Bundan iki sene önce 4 senelik ilişkimi bitirdim ve bu malum kişi ile tanışmıştım. Bu çocuk çok zor peşimi bırakmıştı ve bana bir senedir yazmıyordu. Bugün işyerine bi dernek adına ziyarete gelmiş tek başına takım elbiseli . Neden böyle bi şey yaptı üstelik farklı bi ilde çalışıyor . Benim peşimi bırakır mı bu kişi
Eskiden Bir Demet Tiyatro vardı bilenler bilir. Şimdi yo.....e' da var eski bölümler. Ne zaman konu açsanız o videolar geliyor aklıma. Özellikle Feriştah yenge ve Mücver abla. Adeta ikisinin karışımı gibisiniz.Arkadaşlar ben yöneticimin yanında çalışıyorum. Bundan iki sene önce 4 senelik ilişkimi bitirdim ve bu malum kişi ile tanışmıştım. Bu çocuk çok zor peşimi bırakmıştı ve bana bir senedir yazmıyordu. Bugün işyerine bi dernek adına ziyarete gelmiş tek başına takım elbiseli . Neden böyle bi şey yaptı üstelik farklı bi ilde çalışıyor . Benim peşimi bırakır mı bu kişi
Kafamda kurma seviyem ektedirArkadaşlar ben yöneticimin yanında çalışıyorum. Bundan iki sene önce 4 senelik ilişkimi bitirdim ve bu malum kişi ile tanışmıştım. Bu çocuk çok zor peşimi bırakmıştı ve bana bir senedir yazmıyordu. Bugün işyerine bi dernek adına ziyarete gelmiş tek başına takım elbiseli . Neden böyle bi şey yaptı üstelik farklı bi ilde çalışıyor . Benim peşimi bırakır mı bu kişi
Arkadaşlar ben yöneticimin yanında çalışıyorum. Bundan iki sene önce 4 senelik ilişkimi bitirdim ve bu malum kişi ile tanışmıştım. Bu çocuk çok zor peşimi bırakmıştı ve bana bir senedir yazmıyordu. Bugün işyerine bi dernek adına ziyarete gelmiş tek başına takım elbiseli . Neden böyle bi şey yaptı üstelik farklı bi ilde çalışıyor . Benim peşimi bırakır mı bu kişi
Ve evlendiler.
Dur bugün de bir saçmalayayım.Yine beyin yakan konularimla karsinizdayim. Bakalim bu tuzaga kac kisi dusecek temali konum.
Bacım,Allah soyletti bak :)Ve evlendiler.
l<jf<dfnjdnff
Kukusundan aşasıgına da talipse kaçırmasınBacım,Allah soyletti bak :)
en son sevgilin ne oldu ben orda kalmistimNeyse arkadaşlar yazmadım sayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?