- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.620
- 773
- 39
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Aksiyonun dozu düşmüyorduArkadaşlar ben yöneticimin yanında çalışıyorum. Bundan iki sene önce 4 senelik ilişkimi bitirdim ve bu malum kişi ile tanışmıştım. Bu çocuk çok zor peşimi bırakmıştı ve bana bir senedir yazmıyordu. Bugün işyerine bi dernek adına ziyarete gelmiş tek başına takım elbiseli . Neden böyle bi şey yaptı üstelik farklı bi ilde çalışıyor . Benim peşimi bırakır mı bu kişi
Sizi istemeye gelmiş niyeti ciddi.Bugün işyerine bi dernek adına ziyarete gelmiş tek başına takım elbiseli .
Bir de başlık çok acil
adaklfjajfa
Acil olan da neyse
Bu kızın hep sevgili sorunları var.Bakmis konu tutmadi neyse yeaahh yazmadim sayin demisama basinda cok acildi. Dert nerde dersen yok oyle bir aciliyet iste ama herkesler anlayamaz. Yasamayan anlamaz cok zor cok. Kinamayin
Küsme kızNeyse arkadaşlar yazmadım sayın
Bırakmaz. Yöneticinden istemiştir seni. Birkaç güne düğün hazırlıkları görürsen anla ki senin düğün o. Mecbur evleneceksin yapacak bir şey yok.Arkadaşlar ben yöneticimin yanında çalışıyorum. Bundan iki sene önce 4 senelik ilişkimi bitirdim ve bu malum kişi ile tanışmıştım. Bu çocuk çok zor peşimi bırakmıştı ve bana bir senedir yazmıyordu. Bugün işyerine bi dernek adına ziyarete gelmiş tek başına takım elbiseli . Neden böyle bi şey yaptı üstelik farklı bi ilde çalışıyor . Benim peşimi bırakır mı bu kişi
Sonra da kocam vırt dedi kocam zırt dedi diye konu açsın sjjfjsjsjshs.dernek adına ziyarete geldi diyorsun işte kendi ağzınla. her şey seninle ilgili olacak diye bir şey yok
üff zorunlu valla birini bulup evlensen de hepimiz rahat etsek
Burda “Acil” olan tek şey var Cidden senin tedavi olman lazım. Senin peşini bırakmayan bir insan seni sürekli taciz eder. Başkalarıyla ilişki yaşamana mani olur. MaşAllah senin sevgili hızına yetişilmiyor. Sırf iş yerine gelmesini kendine yoruyorsun. Yazık. Hayatta herşeyin kendinle alakalı olduğunu sanıyorsun. Hastalıklı bir durum.Benim peşimi bırakır mı bu kişi
En normali oydu ilişkilerinin içinde, tabi sana normal adam ne lazım? Korkma, senden sonra o da normal birini bulmuştur belki, hatta kessin bulmuştur, sen niye kendi kendine tribe girdin ki şimdi ahahahahArkadaşlar ben yöneticimin yanında çalışıyorum. Bundan iki sene önce 4 senelik ilişkimi bitirdim ve bu malum kişi ile tanışmıştım. Bu çocuk çok zor peşimi bırakmıştı ve bana bir senedir yazmıyordu. Bugün işyerine bi dernek adına ziyarete gelmiş tek başına takım elbiseli . Neden böyle bi şey yaptı üstelik farklı bi ilde çalışıyor . Benim peşimi bırakır mı bu kişi
Askindan 4 yildir mecnun olmus, seni Allahin izniyle yoneticinden isteyecekmis, o yuzden gelmisArkadaşlar ben yöneticimin yanında çalışıyorum. Bundan iki sene önce 4 senelik ilişkimi bitirdim ve bu malum kişi ile tanışmıştım. Bu çocuk çok zor peşimi bırakmıştı ve bana bir senedir yazmıyordu. Bugün işyerine bi dernek adına ziyarete gelmiş tek başına takım elbiseli . Neden böyle bi şey yaptı üstelik farklı bi ilde çalışıyor . Benim peşimi bırakır mı bu kişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?