Hani sadece ablasini hakli bulsa neyse de ben ailemi savunurum lafi ozet galiba :)
Bu benim ozlu sozum: 10 yil flort 1 gunluk nisanliliga denk degildir. Cunku insan aile icinde taninir. Daha dakka bir gol bir ablayla tanisir tanismaz falsosunu vermis cocuk. Bakin ablasi demiyorum. Is erkekte biter. Sizin arkanzda dursa ablasi kolay kolay zarar veremez.
Bana pek olgun degil gibi geldi.
He siz de şoyle yapablrsnz o yaninzdayken ablasina canim cicim. Ay ne kadar iyi ablan var. O yokken suratina bile bakmazsn ablasinin. O bu taktigi uygulams cunku bozmus aranizi.
He ama bu sekilde de savasmak sizi yorablr.
Cok iyi dusunun. Bi haftada feci elektrik aldgm bi cocugu sirf bu yuzden isik hiziyla terk etmstm. Annesi trip atmisti. Cocu da annem.küstü deyp bana bagirmisti. Sen misin daha ilk olayda dengeyi kuramayan dedm. Hickira hickira agliyodu biraktgmda.
Ama mutluyum kendime bi iyilik yaptm ve hayatma sokmadm onlari. Agladigi ve uzuldugu icin uzuluyorm evet ama beni aglatamadiklari icin mutluyum sukur
Ablasına da bir şey yapmadım, ilk tanışmamız, bu ne kin, bu ne nefret? :) Haklısınız, ileride daha çok üzülmek de var. Hem barışmayı istersem bunları kabullenmiş olurum, ailenin içine iyice girdikçe daha beter olabilir. Zaten karışık bir aile düzenleri var, uzun bir hikayesi var onun da. Yani şöyle söyleyeyim anne-baba-çocuk düzenli ilişkisi pek yok, çok sevgiye aç birisi eski sevgilim. Bir yandan da böyle ayrılmak o yüzden üzdü, 3. kişilerin yaşattığı problemler dışında o kadar ilgiliydi, sevgisini belli eden biriydi ki... Ama 3.kişiler dahil oldukça mutsuz olacağım belli ki. Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için sevgili saft :)
Ay o zaman şöyle düşün beraber olsan o abla hasta ederdi seni,onun tavırları ustune sevgilinin böyle demesi falan cekemezdin yani boşver iyi olmuş.bakalim kv nasıl o da sonradan belli olurYok çok söyledim, daha önceden arkadaşlarıma kadar arardı. O yüzden tepkim sert oldu, benimle konuşmadan gidip çevremdekilere dert yanıyor. Ablası konusunda hata yaptığımın farkındayım hemen söylememeliydim ama cidden çok bozuldum orada. İzin alıp koştura koştura gittim gecikmeyim diye 2.5 saat bekletti artı o tavırlar falan... Çok sinirlendim, kendime hakim olamadım.
Ablasına da bir şey yapmadım, ilk tanışmamız, bu ne kin, bu ne nefret? :) Haklısınız, ileride daha çok üzülmek de var. Hem barışmayı istersem bunları kabullenmiş olurum, ailenin içine iyice girdikçe daha beter olabilir. Zaten karışık bir aile düzenleri var, uzun bir hikayesi var onun da. Yani şöyle söyleyeyim anne-baba-çocuk düzenli ilişkisi pek yok, çok sevgiye aç birisi eski sevgilim. Bir yandan da böyle ayrılmak o yüzden üzdü, 3. kişilerin yaşattığı problemler dışında o kadar ilgiliydi, sevgisini belli eden biriydi ki... Ama 3.kişiler dahil oldukça mutsuz olacağım belli ki. Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için sevgili saft :)
Ya kardesini paylasamamistir ya sizden haz etmemistir ya da kardesine dusundugu baska birisi vardr hani baska ihtimal var mi bilemiyorum size boyle davranmasinda.
Hani barismak isteseniz bence artik ailesiyle ilgili pek bi sikayette bulunamazsnz cunku sizi ayrilkla tehdt edeblr artk. Cunku bakti ayrildiniz ama dayanamadiniz bunu gormus olur.
He ama zaten erkeklere de aileleri.sikayet edilmemeliymis ben de sonradan ogrendm. Politika yapmak en iyisi.
Ayrilin diyemem ama ben ihtimallerden bahsediyorum. Bir de sevgiye ac biri diye ayrilmaniza uzulmeyin. Evt sevgiye ac ama o da sizden ayrildi. Demek ki o bu durumu o kadar dusunmuyo. Genelde herkes en fazla kendini sever. Ben olsam onun yerine uzulmezdm.o yuzden. Bu iki.kisilik bi iliski. Siz de varsiniz ve onun da uzulmesi sizi korumasi.sizin icin cabalamasi lazim.
Belki zamanla aileyle sevdigini ayirt etmeyi.korumayi ogrenir ama su an yapamayacagni gostermis oldu.
Bu arada teldem yaziyorum kedim kolumda uyuyo yazim kurallarina cok dikkat edemedim kusura bakmayn :))
Bana kardeşi için aklında başka biri var gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?