Eski erkek arkadaşımı çok özledim ama...

Ablasına da bir şey yapmadım, ilk tanışmamız, bu ne kin, bu ne nefret? :) Haklısınız, ileride daha çok üzülmek de var. Hem barışmayı istersem bunları kabullenmiş olurum, ailenin içine iyice girdikçe daha beter olabilir. Zaten karışık bir aile düzenleri var, uzun bir hikayesi var onun da. Yani şöyle söyleyeyim anne-baba-çocuk düzenli ilişkisi pek yok, çok sevgiye aç birisi eski sevgilim. Bir yandan da böyle ayrılmak o yüzden üzdü, 3. kişilerin yaşattığı problemler dışında o kadar ilgiliydi, sevgisini belli eden biriydi ki... Ama 3.kişiler dahil oldukça mutsuz olacağım belli ki. Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için sevgili saft :)

Ya kardesini paylasamamistir ya sizden haz etmemistir ya da kardesine dusundugu baska birisi vardr hani baska ihtimal var mi bilemiyorum size boyle davranmasinda.

Hani barismak isteseniz bence artik ailesiyle ilgili pek bi sikayette bulunamazsnz cunku sizi ayrilkla tehdt edeblr artk. Cunku bakti ayrildiniz ama dayanamadiniz bunu gormus olur.

He ama zaten erkeklere de aileleri.sikayet edilmemeliymis ben de sonradan ogrendm. Politika yapmak en iyisi.

Ayrilin diyemem ama ben ihtimallerden bahsediyorum. Bir de sevgiye ac biri diye ayrilmaniza uzulmeyin. Evt sevgiye ac ama o da sizden ayrildi. Demek ki o bu durumu o kadar dusunmuyo. Genelde herkes en fazla kendini sever. Ben olsam onun yerine uzulmezdm.o yuzden. Bu iki.kisilik bi iliski. Siz de varsiniz ve onun da uzulmesi sizi korumasi.sizin icin cabalamasi lazim.

Belki zamanla aileyle sevdigini ayirt etmeyi.korumayi ogrenir ama su an yapamayacagni gostermis oldu.

Bu arada teldem yaziyorum kedim kolumda uyuyo yazim kurallarina cok dikkat edemedim kusura bakmayn :))

Siz ailesiyle ilgili bişey telaffuz ettiğinizde sizi anlamadan dinlemeden ben ailemi savunurum çıkışıyla baştan falso vermiş.. Sonrasını düşünmeyin bile...

çok kötü ya

inan bakınca kocaman egolu küçük çocuk gibi tavırları

sen çalışırken sana stres yapan adamı çöpe at derim. seven insan o dönemde sırf stres olmasın diye alttan alır kavga çıkarmak yerine

Şimdi sana çokta sıkıntı gibi gelmeyebilir ama arkadaşlarını anneni arayıp aranızdaki sorunları anlatmak yakınmak hiç hoş bir durum değil açıkcası.
Yarın bir gün evlendiğinizde her kavganızı seninle olan her sorunu ailene anlatacak o halde.
Ve ayrıca ne demek ailemi savunurum.
Kimse ailesini atmaz tamam ama haklıyı haksızı ayıracak adaletli olacak.
Bence geri dönme.
İlerde böylesinin ne kadar da doğru olduğunu anlayacaksın.

Ay o zaman şöyle düşün beraber olsan o abla hasta ederdi seni,onun tavırları ustune sevgilinin böyle demesi falan cekemezdin yani boşver iyi olmuş.bakalim kv nasıl o da sonradan belli olur

kavga ettiniz diye anneni arayan adam öyle sosyal medyadan silip senden ayrılmaz benden söylemesi. ya da hiç utanması yok ailene karşı.

bence arama. niye mi? zaten onu bekliyo diye.

cidden saçma sapan bi hareket olmuş.

öncesi gibi işine git evine gel dersini çalış vur kafayı yat. kendisi arasın.

Sen akıllı bi kızsın, bence bundan çok daha fazlasını hakkediyorsun. Arkanda durmaması, senin sözüne inanmamasını geçtim, doğru düzgün bir ayrılık konuşması bile yapmadan, bu ilişkiyi tek taraflı bitirmesi kendini ne kadar çok sevdiğini, senin ne hissedeceğini pek de umursamadığını gösteriyor.

Bence sen de o sevgiye çok muhtaç diye vicdan yapmayı bırak. Ne kadardır ayrısınız bilmiyorum ama kendince "daha iyisini" bulamadığına inanırsa döner. İlk adımı atan olmak bir yana, o zaman bile bu ilişkiye tekrar şans vermek ne kadar doğru tartışılır.

3. kisiler problemi haricinde iyiyiz, diyorsunuz ama 3. kisileri hayatiniza dahil eden de eski erkek arkadasiniz.

Insan sosyal bir varliktir, hep ikinizken iyi olmasi pek bir ise yaramaz bu sebeple.
Ayrica sadece ikinizken iyi de diyemeyiz zira iyiyken herkes iyidir ama bakin tartismaniz durumunda adam sizin yerinize baskalariyla muhatap oluyor.
Yani yine ikimizken iyiyiz, havada kaliyor.

Tartismalariniz haricinde iyi olmasi ise sizin alttan almaniza, sizin daha sakin olmaniza bagli yuksek ihtimal.
Zira iki seyden yakinmissiniz, ikisinin de sonu ayrilik ya da rest cekme olmus.
Bence bu gemiyi siz ittiriyormussunuz.

Ve ben olsam sizin sikayetci olduklarinizi yasamasam bile benimle bu sekilde ayrilan adama ilk adimi madimi atmam.
O gelirse de burnundan getiririm, boylece ya bir daha cesaret edemez ya da inceldigi yerden kopar fakat adam gibi kopar.

Bundan sonrasi icinse eger bir birlesme olursa disinizi gosterin; sınırlarınızı kac kere cignemis, demek ki ya laftan anlamiyor ya da kaale aldiracak kadar cizgilerinizin ustunden gecmiyorsunuz.

Hakkinizda hayirlisi.

Sizden başkalarını arayıp dert yanması sizinle barışma çabası içindir.Mesela ona vakit ayıramadığınızdan bunalmıştır ve bu şekilde bir şey yapmak istemiştir tabiki çok saçma geldi.
En kötüsü de ben ailemi korurum demiş ve ablasına laf söyletmemiş.Oysa oturup dinleyebilirdi sizden şikayetinizi bence söylemeniz iyi olmuş yoksa o görümcek ilerde tepenize binerdi.Gelin-görümce meselesi de hiç hoş olmamış bence biraz ortamı gözlemleyebilseydi bunu ablasının yaptığını anlardı.

benım erkek arkadasım sosyal hesaplardan benı silse bende onu hayatımdan sılerdım herhlde.. cok takıntılıyım bu konuda. demekkı senı gozden cıkarmıs demek oluyor bu.

Ablası zaten ablası seni tutması gerekmiyor mu sen dışarıdasın sonuçta Bence hiç arama onu oh arar seni haklısın sen

sosyal hesaplardan telefondan silme fiiliyatını gösterdiyse büyük olasılıkla öfkelendiği zamanda verdiği bir tepkiydi. ya arayacak ya dolaylı yoldan haber gelecek yada seni eleştiri yağmuruna tutan cümlelerin arasında kalmanı sağlayıp onu aramanı sağlayacak.

Okumasini severim daha uzun bekliyordum hatta sonunu gorunce aaa bu kadarcikmiydi dedim

Erkek arkadas bana biraz tehlikeli geldi acik acik ben ailemi savunurum demesi hosuma gitmedi.
Bu konulari acik acik konusmak gerekiyor bence. Ablasina yarin obur gun toz kondurmaz, hatali olduguna sizinle hemfikir olsa bile alttan al der gibi geldi bana sanki.

Verilmiş sadakan varmış burada günde kaç konu okuyoruz eşini tutmayan koca ile ilgili

Ablası bariz seninle tanışmaya zorla gelmiş gibi.
Seni ailesel sebeplerden ağlatan biri bu.
Ortada bir kavga olmamasına rağmen gözdağı verip "ailemi savunurum" demiş.
Üstelik böyle her sorunda ya da ilgilenemediğinde anneni kuzenini araması bence çok itici birşey, ne o öyle şikayet eder gibi.
Son olarak 2 gün konuşmayınca ordan burdan silen kişiden hayır gelmez.
Eski sevgilim böyleydi, ekler ekler her tartışmada silerdi, bildiğin ergenlik.
Anılara özlem duyulmasını çok iyi anlıyorum, insan güzel anları özlüyor ama bu geri dönmek için hiç geçerli bir sebep değil.

Bana kardeşi için aklında başka biri var gibi geldi

Yok ya kardeşini umursayan biri değil ki ne aklında birisi olacak ona. Ama eski sevgilim dediğim gibi ailesine bağlıdır ama sırf kendi ailesine değil benim aileme de bağlıdır bazen benden çok arar sorar, merak eder. Bir garip yani. Ablasının da muhtemelen bana gösterdiği ilgiyi kıskandığını falan düşünüyorum.

Bir de şu konuda da haklısınız: Ben istemiştim erkek arkadaşımın ablasıyla tanışmak. Çünkü benim ailemdeki herkesle tanışan erkek arkadaşım kendi ailesiyle beni tanıştırmaya nedense pek yanaşmadı. Hala ben onun ailesini onun benim ailemi tanıdığı kadar tanımam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…