bile bile lades derler ya onu yaptım..Yeminler etti çok degiştim üzmicem seni diye zaten bunları geçsin geri dönmem imkansız ama bugün ayrıldıgımızdan beri anlamadıgım bi burukluk var içimde..
senin hala onda gönlün var gibi geldi bana.söylediğine göre çok hatalar yapmış seni mutsuz etmiş ve karşına mükemmel diyebilceğin bi erkek çıkmış.sana acı veren üzen kişiyi tamamen hayatından çıkar karşına bi şans çıkmış onu kaybetme derim ben.onunla buluşman ona ümit vermiştir arayıp sormak için cesaret kazanmıştır
ben böle durumlarda hep karşı tarafı düşünürüm
o tanıdıgın mükemmel dediğin insan sana yapsa aynı şeyi?
hakkında ne düşüncek kim bilir...
Evet bütün gün onu düşündüm..Ama beni Kimsenn anlayamıyacagı gibi onunda anlamasını beklemiyorum..şöyle söliyim 4 yıl dillere destan bir aşk herkesi imrendiren cinsten sonrasından gelen ani bi ayrılık yine sonrasında tecilini bozdurup askere gitmesi..bunlar olurken cektigim acıyı tabiki unutmadım ama iişte..
niye hata olsun.. sen engellemeye çalışmışsın yeterince. evli değilsin nişanlı değilsin. flört edip kendine uygun birini bulcaksın... bence yüreğini dinle. ortada ayıp yok. hiç bi ahlaksızlığını görmedim şahsen. aldatmak bu değil.. kimi seviyosan onunla beraber ol. ömrünün sonuna kadar beraber olcaksın çünkü
bence sende görüşmeyi istemişsin.yoksa 2 gün gezmeye bahaneler bulma.sevgiline ne diyeceksin.çok hata yapmışsın.çünkü eski evgilin seni eski günlere götürmeyi başarmış.kafanı karıştırmış.işin zor.iki gün sonrada eskisine mi yoksa yeni sevgilime mi döneyim dersin.hatanın neresinden dönersen kardır.sana değer vereni ve seni üzmeyeni seç derim.umarım eski sevgilin yeni sevgiline yaşadıklarını anlatmakla tehdit etmez.çünkü eski sevgilin belliki hırs yapmış .1-2 gün seni mutlu etmiş ve benden ne fazlası falan var demiş.
Resmen erkek arkadaşınıza haksızlık yapmışsınız!
O eski sevgilisiyle böyle bir gün geçirse siz ne hissederdiniz?
Tüm gün eski erkek arkadaşınızla gezip tozmuşsunuz peki bu süre zarfında sevgiliniz hiç aramadı mı?
Arayınca nerdesin napıyorsun diye sormadı mı?
Yalan mı söylediniz?
Bencede hata yapmışsın. Bence dönme ona çünkü dönersen ilk hatasında pişman olucaksın şimdiki sevgilinden vazgeçtiğin için. Ama yinede etkilemek istemem kalbinin sesini dinle o ne diyorsa onu yap...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?