Eski erkek arkadaşımla görüşmekle hata mı yaptım ?

Gms

ßitqin Hatun
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
254
0
46
İstanbul
Kızla bu konuda birinden fikir almazsam ben bugün kafayı yerim..Direk konuya gireyim..eski bir sevgilim vardı 4 yıl sürdü askerden önce ayrıldık Şimdi gitti geldi 460 gün yoktu yani hayatımmda benimde hayatıma mükemmel bir insan benim için herşeyi yapıcak beni gerçekten seven bir insan girdi onu unutmuştumm bana çektirdiklerini adını dahi unutmaya çalışırken 3-4 gün önce askerden geldi.
okudugum şehir evime yakın degil 3 saat mesafe var hafta sonu eve gelmeyi planlıyordum 1 gün önce arkadaşım aradı akşamdan gel saat farketmez ben seni alıcam dedi tamam dedim saat 9 da haber verdi çıktım yola sende hazırlan tamm dedim hazırlandım buluşcagımız yere gittim yarım saat bekledim baktım biranda karşımda 'O' eski sevgilim neye ugradıgımı şaşırdım çünkü arkadaşıma o sırada yolu tarif ediyodum telefonda teldeki arkadaşıma bagırdım çagırdım kapadım teli

Geldi hadi gidelim dedi ona kızma ben zorladım dedi seni görmem lazımdı dün geldim askerden ama seni bulamadım hiç biryerde bilmiyorumda buraları yarın istanbula gitcegini ögrendim nolur dinle beni dedi dinlemicem dedim bagırdım çagırdım arabayı sahile çekti konuştuk beni eve bırak dedim yoksa polis cagırcam dedim ama tabi o saate eve polisle dönüp annemin kalbine indiremedim saat 1 de anca istanbuldaydık bilerek yanlış yola girdi yavaş sürdü falan biliyo o saate eve gidemicem tamm bnle gelme halamda kal dedi çaresiz kabul ettim yanlız yaşayan bir halası var beni oraya bıraktı kendi eve gitti bütün gece kadınla muhabbet ettik bana onu anlattı bilmedigim bir kaç şey ögrendim yumuşamamam gerekiyodu sonra kapı çaldı bi baktım annesi kuzenleri falan geldi o kadar içten karşılandımki anlatamm espriler koklaşmalar falansabah kadar muhebbet ettik..
sabah eve geldim 1 gün sonra tekrar aradı sadece 1 günün ayır çıkıcam hayatından dedi..birden agzımdan tamm lafı çıktıgı an kapıdaydı bütün gün gezdik dolaştık eskisi gibi sinemaya gittik güldük eglendik önceden beni kucagına alır karşıdan karşıya geçirirdi birden yine aynısını yaptı..sahile gittik eskisi gibi muzipLik yaptık kedi kovaLadım tersten denizi izLedik ..daha bir çok şey ama tek hatırLadım btn gün kahkaha attım..gün sonunda..sana bişi sorcam onu çokmu seviyosun onun benden neyi fazla dedi...cevap veremedimm sadece ona aşıgım bugünü 2 eski dostun buluşması olarak nitelendir diyip geldim..
Ararsa Sorarsa Napcammmmmmmmmm

üzgünüm ama bence büyük hata yapmıssın

Bence de hata yapmissin.. Kafani karistirmasina izin vermemeliydin.

bile bile lades derler ya onu yaptım..Yeminler etti çok degiştim üzmicem seni diye zaten bunları geçsin geri dönmem imkansız ama bugün ayrıldıgımızdan beri anlamadıgım bi burukluk var içimde..

senin hala onda gönlün var gibi geldi bana.söylediğine göre çok hatalar yapmış seni mutsuz etmiş ve karşına mükemmel diyebilceğin bi erkek çıkmış.sana acı veren üzen kişiyi tamamen hayatından çıkar karşına bi şans çıkmış onu kaybetme derim ben.onunla buluşman ona ümit vermiştir arayıp sormak için cesaret kazanmıştır

bile bile lades derler ya onu yaptım..Yeminler etti çok degiştim üzmicem seni diye zaten bunları geçsin geri dönmem imkansız ama bugün ayrıldıgımızdan beri anlamadıgım bi burukluk var içimde..

ben böle durumlarda hep karşı tarafı düşünürüm
o tanıdıgın mükemmel dediğin insan sana yapsa aynı şeyi?
hakkında ne düşüncek kim bilir...

niye hata olsun.. sen engellemeye çalışmışsın yeterince. evli değilsin nişanlı değilsin. flört edip kendine uygun birini bulcaksın... bence yüreğini dinle. ortada ayıp yok. hiç bi ahlaksızlığını görmedim şahsen. aldatmak bu değil.. kimi seviyosan onunla beraber ol. ömrünün sonuna kadar beraber olcaksın çünkü

ben de üzülerek söylüyorum hata yapmışsın.ama hata da insanlar içindir olur arada böyle şeyler.

Son düzenleme:
Madem şuanki sevgilize aşıksınız neden eski erkek arkadaşınızın görüşme tekliflerini kabul ettiniz? Eski sevgiliye evet demeden önce bence 'ben şimdi buna tamam dersem sevgilime ne derim' diye düşünmüyorsanız sevginizden şüphe edin. Kusura bakmayın biraz sert oldu ama ben kendimi sizin yerinize koydum ve öyle cevap verdim. Siz iyice bir düşünün eski sevgilinizi gerçekten unuttunuz mu? Karşıdan karşıya geçerken sizi kucağına almasına nasıl izin verdiniz? Hadi diyelim ki birden bire yaptı ve bir şey demeye fırsat olmadı, peki ya kucağından indirince? Bana eski erkek arkadaşım öyle bir şey yapsa bütün günü ona zehir ederim. Erkek arkadaşım olduğunu bile bile nasıl beni kucağına alırsın diye. Yarın öbür gün ararsa ne diyeceğim demeden önce ilk günden arabasına binmeseydiniz şimdi kara kara bunu düşünüyor olmazdınız. Tekrar söylüyorum iyi düşünün, gerçek duygularınızı ölçün tartın, sonrasında zaten arandığınız zaman nasıl cevap vermeniz gerektiğini kimseye sormadan öğrenirsiniz.

hakLısın..ama işte insan hiç birşeyden emin degilki..çok kişiden akıl aldım bugün o seni bir kere kaybetti daha çok degerini bilir falan dediler umrumda degil hatta acı çeksin istiyorum yaşadıklarımı yaşasın..istiyorumm sevgilime gelince bugün sanki onu düşünürken bir yabancıyı düşünüyordum çnkü bir yanda 4-5 yıldır beni tanıyan 4 yıl çıktıgım biri Vardı hiç bir huyumu unutmamış nerelere gderim neyi severim ..Yanımda beni tamamlayan bir insan Vardı..

ben böle durumlarda hep karşı tarafı düşünürüm
o tanıdıgın mükemmel dediğin insan sana yapsa aynı şeyi?
hakkında ne düşüncek kim bilir...

Evet bütün gün onu düşündüm..Ama beni Kimsenn anlayamıyacagı gibi onunda anlamasını beklemiyorum..şöyle söliyim 4 yıl dillere destan bir aşk herkesi imrendiren cinsten sonrasından gelen ani bi ayrılık yine sonrasında tecilini bozdurup askere gitmesi..bunlar olurken cektigim acıyı tabiki unutmadım ama iişte..

tabi ne yaşadığını bitek sen biliyosun arkadaşım haklısın!
sadece bu konu için hatalısın
hatanın tek sebebide.... diğer tarafta başka bi insan olması...!

bence sende görüşmeyi istemişsin.yoksa 2 gün gezmeye bahaneler bulma.sevgiline ne diyeceksin.çok hata yapmışsın.çünkü eski evgilin seni eski günlere götürmeyi başarmış.kafanı karıştırmış.işin zor.iki gün sonrada eskisine mi yoksa yeni sevgilime mi döneyim dersin.hatanın neresinden dönersen kardır.sana değer vereni ve seni üzmeyeni seç derim.umarım eski sevgilin yeni sevgiline yaşadıklarını anlatmakla tehdit etmez.çünkü eski sevgilin belliki hırs yapmış .1-2 gün seni mutlu etmiş ve benden ne fazlası falan var demiş.

İşte bu baglamda dengeler alt üst oluo işte..zaten kendide aksi birşey yapmadı tüm gün ..kalp başka yerde mantık başka bir yerde..

ilk gün sadece halasına bıraktı yüzüne bakmadım arabada bile arkaya oturdum mecburdum 11 den sonra yurda dönemezdim o gün çok ayrıydı kafasına bişiler vurdu sinirlendi agladı bi sürü şey yaptı ..beni batıran 2. gündü..anLatmıyacagınada eminim..çünkü teLim çaldı iLerde bir yer Vardı orayı gösterdi ora sakin orda konuş falan yaptı bende Şaşırdım sonra geldim tel hala kulagımdaydı eliyle kapattınmı işareti yaptı..Seni mutlu etsin ben oLmasamda sadece mutlu ol falan dedi evet klasik sözLer..ama akLında sevgiLimLe iLqiLi bişi oLmadıgına eminim..

Resmen erkek arkadaşınıza haksızlık yapmışsınız!
O eski sevgilisiyle böyle bir gün geçirse siz ne hissederdiniz?
Tüm gün eski erkek arkadaşınızla gezip tozmuşsunuz peki bu süre zarfında sevgiliniz hiç aramadı mı?
Arayınca nerdesin napıyorsun diye sormadı mı?
Yalan mı söylediniz?

Bencede hata yapmışsın. Bence dönme ona çünkü dönersen ilk hatasında pişman olucaksın şimdiki sevgilinden vazgeçtiğin için. Ama yinede etkilemek istemem kalbinin sesini dinle o ne diyorsa onu yap...............

Geçirse Haberim oLmazdı onunda eski 4 yıLLık bir iLişkisi var hesaplaşma gibi düşünmeyin..gezip tozmak derken kesinlikle yanlış birşey yapmadım..yapmasınada izin vermedim eLimden geLdiqince.. aradıgında arkadaşlarımLayım demiştim..bana bu yaptıgımın dogru oldugunu savunmuyorum verilen cevaplar mantıga dayanıyor şuanda benimde kalbimin ve mantıgımın arasında kaldıgım gibi..Sevgilimi terk etmek gibi düşüncem asla yok..yanlış anlaşılmasın sadece bundan sonrası için nasıl davranmalıyım onda kararsızım

biliyorum Canım hata oldugunu zaten yok ona dönmek gibi bir düşüncem sadece kendimi şuan o kdar berbat hisedyorumki..akıl almak istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…